Komunizam- da li je to najveca istorijska greška?

Ko je imao najviše koristi od komunizma?

• Slovenci

• Crnogorci

• Hrvati

• Srbi

• Makedonci

• Šiptari

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
He, he... pa ti snimi na komp, pa umanji ili uvećaj (već po želji)... :)
Šalim se, bio sam poslao manju na onaj sajt, pa nešto nije htelo, onda sam poslao ovu veliku pa mi je prihvatio i tako... nije mi se dalo više eksperimentisati...

salim se nego je stvarno velika slika....to je iz neke knjige vidim strana 199 ...kako se zove:?: ocigledno da nemam pa mi je nepoznato

naravno,evo smanjila sam i u citatu.
4.gif

Slavonka kako to da ti kao velika vernica i Hrvatica sad tu "trubiš" po Krstarici dok istovremeno u mom Varaždinu prenos na HRT2 bio Misa hrvatske katoličke mladeži iz svih dijelova Hrvatske došli, mladi iz BiH, Subotice, Kotora, Austrije i Njemačke

eto ja se još mogu malo tu podružiti s vama...al uskoro ću morati otići offline jer eto kao najveći komunist (kako ste me prozvali) idem večeras na trg po 4ero mladih koji će prespavati večeras u mojoj kući....
a da stvar bude interesantna ...et baš moj kvart dopalo mladi iz Borovog naselja (Vukovar) i iz Vojvodine...e baš me interesira koje ću ja dobiti:):):)
:
Pa kak je bilo s vama? Sto si im uspio uradit (ili ono tebi)?:p

Pa kak je bilo s vama? Sto si im uspio uradit (ili ono tebi)?:p

ma iskreno nadao sam se da ću dobiti studente pa da imamo više zajedničkih tema...kad li ono srednjoškolci....mladi iz Vukovara (Borovog naselja) a ništa pokazao sam im grad, pripremio večeru, počastio ih pićem u gradu, pripremio gostinjske sobe u kući za smještaj i ujutro im složio doručak i otpratio do Crkve

jako im se ovdje svidjelo...rekli su da nam je nočni život daleko bolji jer nemamo narodnjake što me je (moram priznati) baš iznenadilo...jer sam si mislio šta ako dobim neke turbofolk-fanove...kamo ću ih izvest? kad li ono prijatno iznenađenje...moji nisu bili za narodnjake:)

Back