KOMUNISTI SRBIJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sta ti radis po tom pitanju kada si tako zapenio osim sto sedis i kvocas ovde ko zaludna baba a? Gde si bio ti i cale ti za vreme SFRJ? U misijoj rupi pa ste istrcavali i ti i tvoji da Ga (Tita) pooljubite u dupe kao i vecina danasnjih "demokrata" .
Odakle si?
Odakle su se dovukli tvoji?
Ko vam je to omogucio Draza, Kralj Alexandar Evropa ?
Koliko si puta kao upisanko isao na more , inostranstvo i planinu?
Da nisu i tvoji matorci dobili stan preko firme od tih istih komunista, je li?
Sme li neka tvoja prijateljica ili rodjaka da proseta ili se vrati uvece kasno sama kuci? Kome ces se pobratiti ako ih neko napadne i siluje ?
Podmicenom panduru (cast izuzecima ali su u manjini), korumpiranom sudstvu ...?
Ko ih je pustio da se razgmizu, onaj koji je umro pre 28 godina?
Sto ti ovi tvoji "demokrate" ne daju posao kojim mozes sebi obezbetiti stan, kola, letovanja i zimovanja?
Hoces reci da nije tacna cinjenica da je psos SFRJ bio najcenjeniji na svetu?
Zasto? Zato sto je SFRJ bila najcenjenija zemlja u celome svetu, a ti ako ne verujes otidi u Narodnu biblioteku Srbija ako znas uopste sat je biblioteka, pa potrazi Politiku od 4. Maja 1980 god. pa do sahrane Broza i obrati paznju na to ko je sve prisustvovao i sta rekao od stranih predsednika na Titovoj sahrani. Tako nesto nikada nije, niti ce ijedan vladar imati.
Ceo svet se slio u tadasnji Beograd. Beograd je tada bio SVET!

Da, sve je ovo tačno. Ali neki imaju problem da to shvate, prihvate, pa konačno i priznaju! Jeste teško, jeste i bolno, ali eto, istina ume i da boli!

Izvorna ideja komunizma nije loša; čak je odlična. ..

Eto vidiš, kako malo edukacije čini čuda.

Mi se za to i borimo. Jesmo izgubili bitku, ali rat nećemo. Još malo će "prvoborci" od 5. oktobra, služeći se obmanama, biti na vlasti. Za sada, po svakom pitanju, uspešno rade protiv sebe, a u korist povratka komunista.

A ovo ostalo što si napisao, uz još malo edukacije, otvoriće ti oči, pa ćeš videti da komuniste u osnovi, neopravdano napadaš! Zato nastavi da čitaš, ima mnogo toga na sajtu
http://komunisti.50webs.com

Ali nemoj samo da čitaš - razmisli malo, pa ćeš sigurno do pozitivnog zaključka, kao u prvoj rečenici.

Mi se za to i borimo. Jesmo izgubili bitku, ali rat nećemo. Još malo će "prvoborci" od 5. oktobra, služeći se obmanama, biti na vlasti. Za sada, po svakom pitanju, uspešno rade protiv sebe, a u korist povratka komunista.

A ovo ostalo što si napisao, uz još malo edukacije, otvoriće ti oči, pa ćeš videti da komuniste u osnovi, neopravdano napadaš! Zato nastavi da čitaš, ima mnogo toga na sajtu

Ali nemoj samo da čitaš - razmisli malo, pa ćeš sigurno do pozitivnog zaključka, kao u prvoj rečenici.
Hoćete li i njemu da ukažete na grešku, kao što ste to radili onima na Golom otoku, ili da čekamo na otvaranje tog "zabavnog parka" kada vi ponovo dodjete na vlast i ujedinite ponovo bivše republike SFRJ. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Slusao sam coveka koji je pricao da su pre drugog rata na komuniste gledali kao tridesetak godina kasnije na hipike... kao na cudake i bezopasne zanesenjake kojih im je bilo pomalo zao, jer nigde nisu bili pristali.

Posle, kaze, kad su dosli na vlast, pokazalo se koliko su u stvari bili puni mrznje.

Isto je i danas. Citamo ove zanesenjake i mislimo 'joj, bas su slatki, i dalje furaju te fazone od pre tri banke' - al' da dodju na vlast, bilo bi kuku lele kad bi krenuli da se razracunavaju sa nazadnim tendencijama i svima koji su imali bolju zensku u srednjoj skoli.

Komunizam je ideologija zavisti.

Samo se seti da se ovo sve i desava zbog jebenog Komunizma!

A da nije mozda kriv Car Lazar sto nije priznao tursku vlast bez borbre?
Zasto bi se ovo danas desavalo zbog komunizma? Kakve veze oni imaju s ovim danas?
Komunisti su otisli sa vlasti 1990. godine i ostavili svojim naslednicima na vlasti bogatu i celu Jugoslaviju sa razvijenom privredom, koja je spadala u srednje razvijene srzave Evrope.
Nisu komunisti krivi sto ovi posle njih nisu umeli da iskoriste ono sto su gradjani ove zemlje, predvodjeni komunistima, decenijama stekli i sagradili.

Ljudi, kako pizdim od tih kapitalistickih sranja, ,,komunizam-zlo"...

Pa komunizam je oduvek smetao sam velikim kapitalistickim magnatima, sto je sasvim logicno. Zamisli da si ti sad Bil Gejts i da ti neko kaze da sad lepo podelis svu svoju imovinu na ravne casti sa svojim narodom :-O

Cesto ce zapadnjaci kao argument za protivljenje komunizmu navesti Staljiuna. Covek sproveo tiraniju, pljackao. Isto vazi i za domace komunjare (sto je nesto potpuno razlicito od komunista), koje su ,,na ravne casti" drpisale od naroda i poslednju mrvicu sa stola.

Medjutim, ako nekom Ameru iznesete rat u Iraku kao argument protiv kapitalizma, on ce se odmah pobuniti.,,Nema rat u Iraku nikakve veze sa kapitalizmom. To nije sustina kapitalizma!"

Pa ni pljacka naroda nije sustina komunizma. Ni Krstaski ratovi nisu bili sustina hriscanstva.

Drustvo je lose. Ljudi su losi. Komunizam je dobar, ali je lose sproveden ili ga je nemoguce sprovesti zbog vec pomenutih drustvenih i ljudskih odlika.

Od uvodjenja visepartijskog sistema razne politicke stranke i koalicije su se izredjale na vlasti u Srbiji, ali ni sa jednima nam nije bilo dobro. Od kada su komunisti otisli sa vlasti svakog dana zivimo gore nego sto smo ziveli juce i bolje nego sto cemo ziveti sutra. Sve je vise nezaposlenih i siromasnih, doslo je do procvata kriminala, ubistava, mita i korupcije, a do pada zivotnog standarda, nacionalnog dohotka, nivoa bezbednosti, sistema drustvenih vrednosti. Spoljnopoliticka pozicija nase zemlje nikada nije bila gora, pa cak ni u vreme najzescik sankcija.
Stoga pozivam sve nekadasnje clanove Saveza komunista Jugoslavije, kao i sve zainteresovane gradjane, a pogotovo MLADE koji su uzdanica ove zemlje, da posete web sajt:www.komunisti.srbije.4t.com

@ moderatori

Суперррр.........закључасте 20 актуеланих тема - а важно је да сте
оставили ове вампире и њихово агитовање.........8-)8-)8-)

Зар није забрањено рекламирање других сајтова???хехехе...

Nešto mi se ovo ne čini kao realno. Neka komunisti izađu na izbore i ne mogu dobiti više od 13.000 glasova pa da dube na glavi. Ja sam već 14 godina član Demokratske stranke i nemam nameru da je napuštam, čak ni zbog LDP-a koji mi se sve više sviđa.

@ moderatori

Стварно имаш право, ја сада гледам све теме закључане осим илумината и комуниста...де дајте бар једну тему и Србима...

@ moderatori

Kao sto vidis nije zabranjeno.
Kada sam postavio ovu temu, nisam ni slutio da ce ona pobuditi novoliko interesovanje, ali mi je drago sto je tako.

Nešto mi se ovo ne čini kao realno. Neka komunisti izađu na izbore i ne mogu dobiti više od 13.000 glasova pa da dube na glavi. Ja sam već 14 godina član Demokratske stranke i nemam nameru da je napuštam, čak ni zbog LDP-a koji mi se sve više sviđa.

Ako su komunisti tako slabi i beznacajni, zasto si se onda tako aktivirao u ovoj temi? Zasto napadas nekog ko je tako nevazan?
Lepo je to sto si 14 godina clan Demokratske stranke i sto si joj dosledan. Medjutim, treba da shvatis da i drugi imaju pravo na svoje politicko opredeljenje. Mislim da se Demokratska stranka upravo za to zalagala i da se jos uvek zalaze.
Ne bi bilo ni prirodno, ni normalno da svi isto misle, ali je s druge strane opet normalno da se svaka stranka bori za vlast. Mozda se cini da to jedno drugo iskljucuje, jer kako to da uvazavamo pravo svakog coveka da ima svoje misljenje, a ipak se borimo za vlast i zelimo da imamo sto vise glasova na izborima i vecinu poslanika u skupstini?!
Dakle ne mozemo ljudima silom da menjamo misljenje, a opet treba da ih ubedimo da glasaju za nas. To je demokratija.

pedjaza, imate vi još jednu stranku - SPS. Mada mislim da ti bolje znaš gde je njeno mesto, među komunistima ili socijalistima. Međunarodna Socijalistička internacionala ih neće zbog kulta ličnosti Slobodana Miloševića. Za Komunističku internacionalu ne znam, ali mislim da ih ni oni neće. Šta da ti kažem, mrzim SPS zbog toga što me je 90-tih kao studenta proganjao kroz iglene uši, a kad pomislim na SPS pomislim na komunjare.

pedjaza, imate vi još jednu stranku - SPS. Mada mislim da ti bolje znaš gde je njeno mesto, među komunistima ili socijalistima. Međunarodna Socijalistička internacionala ih neće zbog kulta ličnosti Slobodana Miloševića. Za Komunističku internacionalu ne znam, ali mislim da ih ni oni neće. Šta da ti kažem, mrzim SPS zbog toga što me je 90-tih kao studenta proganjao kroz iglene uši, a kad pomislim na SPS pomislim na komunjare.
Pa sad, kada smo kod *********, deo članstva LDP-a i deo onih koji podržavaju LDP su takođe bivše komunjare (neki su čak bili i bivši funkcioneri tog represivnog sistema SFRJ), koji su u pogledu Srbije zadržali ono komunističko razmišljanje.

Čedomir Jovanović je mojih godina i nije kao ni ja imao prilike da bude član KPJ. A i Titove komunjare bile su pre njega kraljeve sluge.
Čedomir nije, mada me njegov rečnik podseća na rečnik mladog skojevca, ali zato Latinka Perović, Sonja Biserko i drugi njegovi simpatizeri i te kako jesu bili deo komunjarske mašinerije, a sada mi glume borce za ljudska prava.

Kao nalickani dosovac, ja po partijskom zadatku odlazim na počinak jedino sa slikom druga (filozofa) Tadića pod jastukom. Pošto drug Tadić prezire svoju postojbinu Crnu Goru, mi dosovci nemamo pravo da zatvaramo oči pred tom očiglednom činjenicom. Bio saradnik ili samo tajni savetnik, o čemu se ne bih izjašnjavao, ja nemam pravo na lični odnos ni prema prošlosti, a još manje prema sadašnjosti.

MIHAL RAMAČ: S ONE STRANE SNOVA - 19
Dosovci su ljudi posebnog kova

Vidi se da "duvas" zajedno sa Cedom, nije ni cudo sto imas halucinacije, neosnovane strahove i paranoju, tipican VELIKI SRBIN u najgorem smislu te reci. Nije ni cudo sto je ova zemlja preopala zbog takvih smradova kao sto si ti i tebi slicni.
Iza te maske VELIKOG SRBINA SA VELIKIM APETITIMA i zeljom da sve druge pod..bava krije se kukavica i ser...nja koji nema ni pameti ni inteligencije da skapira u kakvim se gov.nima nalazi i on i njegova zemlja, a koju su takvi kao ti, sami nakon Brozove smrti SLOBODNIM DEMOKRATSKIM IZBORIMA a sopstvenom voljom izabrali: narkomane, propalitete i otpadnike drustva za vodje, busajuci se u grudi da su demokratski orijentisani dok pri tom nemaju nikakve tolerancije za druge stranke i tudja opredeljenja.
I ti pricas o totalitarnom rezimu? A sta si ti? Diktator. Pa ako ti ta rec smeta kao sto kazes za Broza, zasto se tako ti i tvoji identicni papci ponasate?
Polupuismeni pecinski ljudi, sa toljagama koji uspostavljaju NOVU DEMOKRATSKU VLAST naravno, kako im njihov FURER nalozi.
Ko te je terao da izadjes na izbore? Komunisti?
Ko ti je nalozio da biras za koga ces glasati? Komunisti?
Imao si gov.no jedno celu zemlju, cale i keva su ti bili zbrinuti, letovao si ko sto napomenuh tvom istomisljeniku, i zimovao, mama ti je verovatno isla u soping po inostranstvu, besplatno skolovanje, mogucnost prelaska granica Evrope bez ikakvih problema, stopa kriminala smanjena na minimum, i tebi je to kao mnogo smetalo a i tvojima?
Pa sto se nisu odrekli svog posla, kola, letovanja i otisli u demokratsku Evropu i prijateljsku vam Ameriku da tamo dirinchite od jutra do sutra za koricu hleba a mozda i vishe posto ste toliko pametni i intelektualno razvijeni?
Sedis, smrdis ovde i prosipas pamet, Ako ti sve ovo smeta, onda kush napolje, jer takvi kao ti nece docekati starost. Takvi stavovi stvaraju neprijatelje a oni ce ti kad tad doci glave 8-)

SPS je samo imovinski, ali ne i politicki niti ideoloski naslednik Saveza komunista Srbije i Socijalistiskog saveza radnog naroda Srbije. Zbog konfuzije 1990. godine da se radi samo o promeni imena, oko 30 % clanova SKS je preslo u SPS, ali ne po automatizmu, vec su potpisali pristupnice SPS-u. Bio je to rezultat politicke neupucenosti ljudi u to vreme. Mnogi ljudi i danas misle da je tako.
SKJ je nastavio da funkcionise, doduse u dosta otezanim uslovima, jer su u svim republikama bivse SFRJ njihovu imovinu preuzele razne partije, koje su se samoproglasile za imovinske naslednike tadasnjih republickih saveza komunista.
Razbijanjem SFRJ to jos vise otezano, prakticno onemoguceno, jer je na mestu jedne nastalo vise drzava ciji medjusobni odnosi su bili naruseni.
1994. SKJ je doneo novi program, prilagodjen novonastaloj situaciji.
Danas je funkcionisanje SKJ takodje vrlo otezano, medjutim tu su clanovi oni ljudi koji su zaista iskrene pristalice Programa i Statuta SKJ, a nisu tu zbog nekih interesa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back