Komunisti predali zahtev Skupštini Beograda, traže ulicu Si Đinpinga

Данас су НДМБГД као организација далеко јачи него тада шта нам говори чињеница да се сада издржавају од чланарина. Заправо, НДМБГД тренутно је најјача опозициона организација на територији града Београда, а због свог активизма који је свакодневан, разгранат и препознат од грађана који ће то знати да награде на изборима за Град.
Njihova falinka je što su protiv toga da se Oni vrate.

A znamo da je Božiji Dar Đelić bio najbolji političmar istorije

У оквиру НДМБГД делује Женска група која се бави потребама и проблемима жена, нарочито старијих жена, у нашем граду. Одлична идеја која као таква и пристаје једној левичарској организацији каква је Иницијатива Не Да(ви)мо Београд. На овај начин анимираће жене да изађу и гласају. Контакт-емисија Женске групе НДМБГД иде на Инстаграму, а снимци се могу погледати на јутјубу. Неке од тих емисија.

У оквиру НДМБГД делује Женска група које се бави потребама и проблемима жена, нарочито старијих жена, у нашем граду. На овај начин анимираће жене да изађу и гласају. Контакт-емисија Женске групе иде на Инстаграму, а снимци се могу погледати на јутјубу.

Moju podršku nemaju.

Oni su u suštini DJB, jer su za nijedan od ponuđenih odgovora (NOPO).

Одлична понуда, добитна комбинација.
Како те бре није срамота да нон-стоп отвараш те "женске" клон-налоге? Ало бре, ´олади мало капислу, загадио си цео форум. Ајд` један, два, али сад више ни ти сам не знаш колико си "женских" клон-налога отворио.

Разумем и да си "Крстино" пискарало по службеној дужности за два гроша, али аман заман!

Како те бре није срамота да нон-стоп отвараш те "женске" клон-налоге? Ало бре, ´олади мало капислу, загадио си цео форум. Ајд` један, два, али сад више ни ти сам не знаш колико си "женских" клон-налога отворио.

Разумем и да си "Крстино" пискарало по службеној дужности за два гроша, али аман заман!

Али ја већ деценију и по имам само један налог, и то је овај.

То значи да немам никакве женске налоге него си ти луд.

Да ли примећујеш дистинкцију.

Смешан си. Па из авиона се види да ти отвараш те "женске" налоге.

Ne primećuje zato jer je lik bukvalno lud. U medicinskoj konotaciji a ne figurativnoj.

Back