Komunalna policija

MrGiovanni

Primećen član
Poruka
637
Otvaram ovu temu gde možete pisati iskustva koja ste imali (čuli) s komunalnom policijom

Evo ja prvi.

Danas sam bio parkiran gde nije dozvoljeno i bio sam udaljen 20m od auta. Nisam bio na putu niti sam nekoga ugrožavao
ali jednostavno nije parking za automobile. Dok sam se okrenuo oni su se stvorili i izdaleka vidim da me jedno slika nekakvim aparatom.
Međutim, pozicija slikanja kao kad bih ja slikao neki dobar auto, ne direktno tablice spreda i otpozadi.
Prisao sam i rekao par reci da se opravdam i bili su korektni, ali se nisu sklonili. Posle su otišli da opomenu
drugog vozača i ja sam brzo izasao, ali kao za baksuz, bila je guzva pa su me uočili.

Ne znam može li nešto biti od ovoga, tj. kakvu oni "moć" imaju.

Poslednja izmena:
njihova drskost i bezobrazluk nemaju mere...da je ovo država takav ološ ne bi mogao da postoji barem ne na takav način kako su oni umislili da komunalna policija treba da deluje i oko čega da deluje...
al dobro...Srbija je ovo...videli smo i većih čudesa, nezamislivih normalnom svetu...

Saobracajna policija ima ingerencije na javnom putu i samo ona moze da sankcionise prekrsaje.Javni put cine kolovoz, trotoar i biciklisticka staza koja prati osu puta. Komunalci nazalost ne znaju Zakon o policiji, ZBS i Zakon o putevima a ocigledno rade ono sto im nije posao umesto ono sto treba, a to su povrsine koje nisu namenjene za saobracaj, zelene povrsine itd....Naravno tu ih nema.....Tuzno ih je pogledati kada bez osnovnog znanja nasrcu na ljude na kolovozu ulice, javnog puta sa nekakvim fotoaparatom i ne znam sta slikaju......saobracajni prekrsaj za koji nisu nadlezni.

goveda nevoze batare
10460976594d5e3ba171d87347641278_orig.JPG
18916584634d5e3ba19d348070782178_orig.JPG

Saobracajna policija ima ingerencije na javnom putu i samo ona moze da sankcionise prekrsaje.Javni put cine kolovoz, trotoar i biciklisticka staza koja prati osu puta. Komunalci nazalost ne znaju Zakon o policiji, ZBS i Zakon o putevima a ocigledno rade ono sto im nije posao umesto ono sto treba, a to su povrsine koje nisu namenjene za saobracaj, zelene povrsine itd....Naravno tu ih nema.....Tuzno ih je pogledati kada bez osnovnog znanja nasrcu na ljude na kolovozu ulice, javnog puta sa nekakvim fotoaparatom i ne znam sta slikaju......saobracajni prekrsaj za koji nisu nadlezni.

Ovo je dobro znati :ok:
Ukoliko se vise razumes u ZOBS, napisi i članove gde se ovo navodi pa da svi naučimo napamet :D

Back