Komunalci se izivljavaju nad nemocnom bakicom

Изгледа да се све лепо завршило.

Ух...баш бих оженио ово девојче. Види како има лепо подерана колена. А и купила је нешто лепо себи, има брендирану кесу поред себе.

thumb-637

u subotu sam gledao iz kola "dilera", valja devize na ulazu u pijacu, ima u ruci svezanj para 10cm debljine ali nevidljiv, onoliki covek onoliko para i ne bode oci.A ova baka nema joj mesta nigde?

Ko jos kupuje i prodaje devize na pijace, o je.em te Srbijo wtf? :eek:

zasto uopste menjati devize na ulici

opasnost od laznjaka je velika

Zašto na pijaci?
Zbog fluktuacije tj mnogo naroda

deo tog naroda ima u planu da skokne do menjačnice
i taman će evo da razmene kod - PREVRTAČA

Kada uvide prevaru mnogi sa tezgi će ih tešiti kako su "oni znali za njega, ali samo da su videli na vreme pomogli bi"

Ne samo to - NUDE PRIJATELJSKI KURS na foru: "JA VAM OTKUPLJUEM PO CENI PO KOJOJ MENI BANKA PLAĆA"
Znači stoji čovek za 0 dinara provizije samo za tebe lenjog a sa "povoljnijim kursom" i alavog

1) Prvo te obradi da daje super kurs
2) Uzme blokče pa ti kao izračuna po kursu iz menjačnice a ispod napiše svoju ponudu
3) Zine dupe
4) Ispod svežnja su apoeni od po 20 i 50 dinara
5) Zeznu se i ovi od 50 evra ali se zeznu i učeni od 700 evra kojim su hteli da plate avio kartu u putnoj agenciji
ALI KURS BIO POVOLNIJI A NJEGA SAD NEMA A REKO MI DA RADI KOD VAS PA VAS PITAM GDE VAM JE KOLEGA?

A jel ste menjali kod mene? I kako on to radi ovde?
PA REKAO
I vi verujete čoveku koji vas već prevario?
REKAO JE
E onda ga čekaj slobodno

Poslednja izmena:
Ви сте сви дебили.

Ево приче која се крије иза слике на којој не постоји ни першун ни комунална полиција.

Look at this photo: An old man was selling, sitting on the sidewalk, gathered by the garden, and a young man noticed her.

Photographer Bogdan Neagoe posted on facebook a collection of images made a few months ago in the Obor area in Bucharest. Here's what he wrote on December 1:

"I woke up today with the intent to understand what Romania means to me ... I remembered a moment ago a few months ago.

I was on the street, in the Obor area, when I had the opportunity to photograph an absolutely impressive moment. I only say so: an old man sells, sitting on the sidewalk, picking up from the garden, and a young woman noticed her. The rest deduct you!
For me, that means being ROMAN, that is to be OM!
Remember to be ROMAN and PEOPLE every day, not just the National Day of Romania !!!
Many years, Romania! "He wrote.

More details about this happening can be found HERE.

Back