Komsinice / Komsije?

:hahaha: naravno da nemam...pa ko je lud da petlja u zgradi pored zivog muza?????....e svasta....;)...pa valjda je bolje vrabac u ruci (citaj kita u krevetu).....:rotf:

Cush ko je lud , pa ti mi izgledas bas luckasto za takve igrice ne znam zbog cega, mozda bas zato sto si svratila na ovu temu.
A svidja ti se 3 god. mladji + imas sina + imas god 25+ vjerovatno, a kolko ti sin ima god

Da li imate (vjerovatno imate) neku komsinicu / komsiju prema kojoj / kome imate neke tajne zelje i ocekivanja.Da li preduzimate nesto vezano za nju/njega.Komsinice kao tinejdzerke, lezbejke , biseksualke, nemoralne, moralne, razvedene, udovice, ovakve, onakve, uvijek su dobro dosle "kod nas na kaficu":mrgreen:.
Imam jednu dobru udovic koja ima malo vise godina od mene ali je dobro drezeca riba.
Onako, sva je pozudna i vrela kad god je sretnem tako da mi voda na usta nailazi kad je blizu mene, jer je iskusna po pitanju okrutnosti i prefriganosti u zavodjenju, tako da bi me (znam) slomila po nekom pitanju, a takodje bi ga i slomila jer je vjesta i ima dobrog seksualnog iskustva.
Ne zivi s muzem vec duze vrijeme , ali i dok ga je imala , voljela je da svrlja , sada je to svrljanje i koketiranje jos vise izrazeno tako da je stvar dosla do zagrijanja.
Onako, sva je pozudna i vrela kad god je sretnem.
Da li ste za ovakve veze i imate li slicne potajne zelje, flertovanja sa komsinicama / komsijama.

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Cush ko je lud , pa ti mi izgledas bas luckasto za takve igrice ne znam zbog cega, mozda bas zato sto si svratila na ovu temu.
A svidja ti se 3 god. mladji + imas sina + imas god 25+ vjerovatno, a kolko ti sin ima god

;) prvo ne znam koliko je mladji...samo sam konstatovala da je hteo da pricamo, da je preterano ljubazan...mozda to ne znaci nista ali nisam ni isprobavala...a ja sam 36 da se razumemo...;)

Meni se svidjao jedan komsija, kome sam cuvala decu. On je onako, simpatican sada ima oko 40 - tak godina. Duhovit, ljubazan, uredan, zgodan i veran svojoj zeni. I ona je zgodna i ljubazna. Ponekad odem kod njih na kafu. Lepo se ispricamo i bas su mi sladak par. Deca su im velika sada, pa ne me ne zovu da ih cuvam. Eto, taj komsija mi je bio interesantan, ali nikada nisam razmisljala o nekoj vezi, ili tako nesto slicno, posto je on srecno ozenjen, a i ja sam bila mala.

Back