Komšiluk

ebeš i posao i život u gradu kome se celokupan saobraćaj sliva u jednu ulicu.
ebeš posao i život u gradu u kome ne postoji infrastuktura
ebeš i zemlju u kojoj su pravosuđe zdravstvo i policija najkorumpiraniji sektori...

Ja koliko znam sve civilizacije su na istoku i jugoistoku, na zapadu su Hrvati i njima slicni divlji narodi .

- - - - - - - - - -

ebeš i posao i život u gradu kome se celokupan saobraćaj sliva u jednu ulicu.
ebeš posao i život u gradu u kome ne postoji infrastuktura
ebeš i zemlju u kojoj su pravosuđe zdravstvo i policija najkorumpiraniji sektori...

Znaci imas dovoljno sexa, a i perverzije da ti ne bude dosadno u zivotu.

Znaci u Japan ili Kinu? Mozda Indiju?

-

Šta fali Kini moliću lepo.
Pogle ekonomiju zemlje Kine, udesetostručen BDP u zadnjih četrdesetak godina, u oblasti genetskog inženjeringa prave pametnije i visprenije generacije imaju vozove koji jure 350 km na sat...
a šta imamo mi?

Kale brdo i pijanog premijera...:lol:

- - - - - - - - - -

ajd odo možemo ovako da se ćeramo ceo dan a ja imam obaveze
:bye:

Sto ti je komsiluk, neko dobije komsinicu, a neko nema srece i dobije marlona u komsiluk.

:)
Mnogo volim moj komšiluk. (Moraću samo da počnem da malo špijuniram mog prvog komšiju ;))
I kako on kaže " Dobar komšiluk zlata vredi"
Na zimu će 2 godine da sam u novom stanu i znam ceo kraj ,za razliku od mog dragog i prvog komšije. Oni ne poznaju nikoga, njih dvojica se samo jedan drugom jave i to je to...Ja to ne razumem, volim da popričam, pomognem, popijem kafu...iako sam ovo leto bila dugo odsutna, baš sam se obradovala svima ( većini)

tvoji neki fini ljudi, a i ti si bas fin. kod mene sve go divljak upakovan u odijelo :)))

:hahaha:
Ma ima i kod mene svakakvih. A znas sta je najveca fora, sto znam puno ljudi ovde iz mog sela koji su onako totalno fini ljudi, normalne porodice, sa svima sam u nekako dobrim odnosima ali se neki od njih medjusobno ne podnose. Cudan je mentalitet sumadijskog seljaka :lol:

- - - - - - - - - -

hvala za divan post

:hvala:

U dobrim odnosima
ni s kim previše prisno, zato imamo prijatelje
sa dva tri prara se povremeno družimo, posedimo, opušteno
ti sastanci bez zaključaka me nerviraju
kad krenu svi uglas da pričaju dođe mi da se samo okrenem i odem
inače, bude lepih trenutaka, kad se zajedno nešto radi pa se posle pije kafa
prema svima kulturno, ni s kim u svađi, ako ima različitih mišljenja, usaglasimo nekako

Back