Komsiluk

• Začetnik teme Začetnik teme Daksi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moje zapažanje u vezi komšiluka, dok živeh u zgradi beše, da što si ljubazniji to te više jašu :mrgreen:
..
oni koji nisu ni plaćali struju, krali sijalice iz hodnika, tukli se redovno, kod njih i milicija više nije dolazila,
a predsednik kućnog saveta bi samo dobio sočnu psovku i zalupljena vrata pred nosom! :mrgreen:
...
bezobrazluk je bolje prolazio :lol:

E eto vam sada ...
Zalite se kukajte...
Dajte, predloge kako da se resimo probleme sa komsilukom.
:koto:

ispricao sam vec, komsije se tukli svako drugo vece
zvonim ja oko 23h na vrata ruku drzim iza ledja ko da imam pistolj i zamolim ih da prestanu da se tuku jer se sve cuje a reko pozvacu vam i policiju
ovde je to srecom kratak potupak ako zena kaze da je tuce odma ga odvode i nema prava vise da ulazi u stan

auuuuuuu čoveče, mrzi ga znači :lol:
..
čudi me da se već nije neko našao da mu izbuši gume :mrgreen:
..
to se kod mene tako rešavalo :lol:

fakat je da mor se pazis ako te uvati ima te stavi na motor i odere :lol:

mislim tako bi ja sa tobom resavao, ti mi izbusis gume ja te oderem :ruemnko:

a ond ce da cuvas samnom motor da mu se nista ne desi :lol:

fakat je da mor se pazis ako te uvati ima te stavi na motor i odere :lol:

mislim tako bi ja sa tobom resavao, ti mi izbusis gume ja te oderem :ruemnko:

a ond ce da cuvas samnom motor da mu se nista ne desi :lol:

zanimljivo, kako ja zavržih u ovoj priči :lol:
...
ja vozim bicikl koji ima baš mali i mekani sic :rumenko:
..
i niko neće da ga ukrade :p

Ja moje komsije, izbegavam, strasno sam se razocarao, jos kad sam pre davno bio predsednik kucnog saveta pa su hteli da me nabede kako sma ja neke njihove pare uzeo i potrosio na sebe i na neku ves masinu koju sam tad kupio.

Sa komsijama nemam dobar odnos, tuzimo se, oni mene ja njih za klevetu. Imam tonu papira sa sudjenja.

Sad me namerno prvociraju, nekad ovi gore lupaju i tusiraju se posle 22 h namerno samo da mene uznemiravaju. razmisljao sam da prodam stan i kupim kucu, ali to tesko ide , pale cene stanova.

Sve u svemu, ovi koji imaju kuce nek se opasu zidinama a ovi koji su u soliterima nek se ne predaju borite se sa njima i ne odustajte.

Sacekas lepo komsiju u nekom mraku, sa metalnom stanglom u ruci.
Odvalis ga po nogama, po mogucstvu slomis bar jednu,pozeljno obe, i odes da ne vidi ko ga je polomio.

Odmah odes do cvecare, narucis najveci buket cveca i posetis ga u bolnici, sa nevericom i recima: Mamu mu jeb.em, ko ti je to uradio?

Back