komsije hoce da mi iseku drvo....

Poslednja izmena od moderatora:
ЗЕЛЕНИЛО
- ЈКП "Зеленило Београд" 2630-506
- ЈП "Србијашуме" 311-5061
ГРАДСКЕ ИНСПЕКЦИЈE
- Комунална, саобраћајна и еколошка 3227-000 330-9760 330-9761
- Грађевинска инспекција 3228-740 750-459
Уколико са горе поменутим службама и предузећима не успете да решите своје комуналне проблеме, позовите нас:
Београдски комунални сервис
Голсвордијева 35 3246-796
Бесплатни позиви (радним даном, 07-22) e-mail: bks@beograd.gov.yu 0800-110-011 факс 3083-853
Treba pokušati sa pozivom na neki od ovih telefona(info iz nekih dnevnih novina, npr Politike). I proširiti priču po komšiluku. Naći će se neko rešenje. Ja sam tako uklonila psa sa ulice koje je više od godinu dana napadalo i povređivalo ljude i decu i još par lutalica. Pričala sam sa komšijama i čula mnogo novih informacija, a neki su se i ukljlučili u rešavanje problema i delomično se rešilo, a nadamo se i konačnom rešenju - izmešatanju divljeg azila za pse lutalice iz naselja.

Imam ispred kuce drvo,veliku i lepu lipu
Zemljiste na kojoj je drvo ,mislim da ne pripada meni ,vec gradu ili tako nesto
mada su skoro sve moje komsije prisvojile to parce zemje i ogradili ga zicom
...

Ako prijavish, iz opshtine za ekstra posao neko c'e preneti komshijama.
Koshta c'e opshtinu da skine zzicu i posadi orahe.
Lipa c'e da cveta ali komshije c'e pocheti da ti bushe gume i da krckaju orahe. :think:

Pravno ako je drvo u tvom dvoristu nemogu da ga iseku, takodje nemogu ako je i na tudjem delu ali ogradjeno tvojom ogradom, tj u tvom delu dvorista koriscenja, tj da si u posedu.
Znaci ako je u tvom dvoristu zoves nikog drugog nego miliciju, objasnis da pribeleze da ti prete da ces da iseku tvoje drvo kad nisi tu, da si pretrpeo dusevnu patnju(maltretiranje), i da uzmu njegovu izjavu, onda is korak ispred, sve ostalo posle ide lakse, ali ako ga iseku, imas prava naplate, ostete, ali nikad neces moci naplatiti, zbog loseg sudstva, mozda ali tesko, zato nedaj jednostavno kazi zvacu miliciju, ako opet budu smarali trkni do stanice i prijavi.....
Ako dodje firma da sece, ili zelenilo clan je mislim 286, nepravilnost u radu, kazna novcana a bogami u nekim slucajevima i zatvorska, mada firme to znaju pa nece da se kace, da nemas istog komsiju, da nezivis na skretanje za mirijevi iz bulevara :per::klap::zcepanje:

PA POSTAVLJAC TEME
je bio na putu par dana
,,kada sam se vratila ,ne znam sta se desilo ali ,ONAJ skot od komsije me je pitao sta je sa drvetom
ja sam rekla d necu da ga secem i da nemam para za to,,,i on je rekao da moze on da sredi coveka da samo malo posece drvo ,,kako mu ti kazes ,,, koliko hoces i sta hoces da seces,,,
,,,ja sam rekla ,ok neka ga dovede ,,i na tome se zavrsilo...
stvarno ne znam sta se desilo
mozda su mu neki isterivaci djavola bili u poseti,,,
nemam pojma,,,
mada cu sutra zvati zelenilo

Ako zoves jedne,oni ima da te prebace na druge,ako zoves druge oni ima da te prebace na trece,ako zoves trece ima da te prebace na cetvrte,a cetvrti ima da te prebace na prve i tako u nedogled....

Управо ово, осим ако имаш личну везу у Бгд хроници, Студиу Б или градској управи, онда ће све да се реши за две мили секунде у супротном - можеш да се сликаш!

procitah ovo i pocinjem da se nerviram dokle ide bezobrazluk covek je isekao omanje drvo, asvaltirao prostor i postavio rampu s katancem da samo on moze da parkira i to odavno. E sad da li je prosao barem nekad policajac tuda (150m od skole) i to video. Ako nije onda ne radi svoj posa dobro, a ako jeste sta je on (vlast) uradio da to promeni. Takvim pojedinacnim slucajevima treba zatrpavati medije, inspekciju i vlast

moj komsija koji je profesor na sumarskom,`ladno je isekao veliki divan kesten,asvaltirao i postavio rampu sa katancem.to je sada `njegovo` mesto!
inace on vec ima dva `svoja` mesta u zajednickom dvoristu,i bilo mu je potrebno jos jedno,jer je i sin stasao u vozaca,pa pored njega,zene sad je i sinu obezbedio trece `njihovo` mesto u zajednickom dvoristu.
inspekcija savskog venca je dolazila (ne zbog tog kestena,vec zbog svih trouglova/rampi)...doveli su radnike,sve rampe isekli i rekli da niko ne sme da uzurpira i prisvaja dvoriste.
vec sutra su nikle nove rampe,od istih ljudi.
prema tome :roll:

nisam
rekla sam da mogu da mu izajem u susret da posecem neke grane ,
ako nije sa tim zadovoljan neka zove zelenilo ,jer su samo oni nadlezni za drvece
i da znam da naplacuju kazne ako im se mesa u posao
(komsija jeste malo bezobrazan i drzak,ali na sam spomen policije ili kaznjavanja on uvek dize ruke od toga- sve mi se cini da je on na uslovnoj )
i tako, podsisali smo dve tri grane- i onako mu je malo trebalo sisanja ,,i gootvo
,,, Vama hvala mnogo, ne bih imala pojma bez vasih uputa u kom pravcu da misli,,,
za sada je komsija miran

Back