komsija mi puskom ranio macku

darko86

Zainteresovan član
Poruka
384
Ne mogu da vam opisem koliko sam zgranut i besan na komsiju koji je danas pucao puskom na moju macku samo zbog toga sto je presla ogradu i otisl au njegovu bastu!(zivim na selu pa u okviru kuce imam i bastu kao i komsija)Ranio je u pednju sapu pa sam mu sipao hidrogen i zavio je zavojem da ne krvari pa sad ako prezivi.Stvarno je strasno to sto neki rade nasim kucnim ljubimcima,a nije prvi put,i drugim komsijama je ubijao kucne ljubimce cak i u njihovom dvoristu!!!I sta sad da radim?vecina vas ce reci pa prijavi ga......covek je zaposlen u ministarstvu unutrasnjih poslova kao inspektor!

Ne mogu da vam opisem koliko sam zgranut i besan na komsiju koji je danas pucao puskom na moju macku samo zbog toga sto je presla ogradu i otisl au njegovu bastu!(zivim na selu pa u okviru kuce imam i bastu kao i komsija)Ranio je u pednju sapu pa sam mu sipao hidrogen i zavio je zavojem da ne krvari pa sad ako prezivi.Stvarno je strasno to sto neki rade nasim kucnim ljubimcima,a nije prvi put,i drugim komsijama je ubijao kucne ljubimce cak i u njihovom dvoristu!!!I sta sad da radim?vecina vas ce reci pa prijavi ga......covek je zaposlen u ministarstvu unutrasnjih poslova kao inspektor!

Odes u dezurnu sluzbu MUP-a i podneses prijavu protiv njega.Napomenes da ces ga i tuziti.MUP mora da pokrene istragu bez obzira sto je njihov radnik,a kopiju prijave posaljes licno ministru MUP-a Srbije - informativno.
Onda MORAJU da reaguju.
Taj covek je lud i njemu oruzje treba oduzeti.

svejedno prijavi ga.
i u mom komšiliku ima bolesnika, jednom su bacili kutiju sa 6 mačića, tek što su na svet došli, u kontejner. uđem ja u kontejner pronađem 3 živa, vratim ih majci, al' valjda zbog mirisa ili čega već nije htela da ih gleda, na kraju su i oni uginuli. a mačku koju smo imali godinama ispred zgrade su jedan dan zapakovali i raspakovali u mali mokri lug. mog psa su jednom gadjali nekom ciglom, sva sreća pa ga je malo okrznula, kao zapišava mi ispred prozora. misim se, smeta ti što zapišava, a u životu nisi sišla da opleviš i urediš malo taj prostor, posadiš neki cvet i to. a tome koliko su lokalnih doževa pootrovali, to da ni ne počinjem da pričam.

Послушај Мирка.
Daj ne budi smesan sta da prijavi policiji upucao mi komsija macku cime vam je upucao ...Sa vazdusnom puskom , ko je svedok? macka :per:Moze da zaradi prijavu za uznemiravanje i plus da ga uteftere pa da mu sledeci put recimo nadju paketic belog u "slucajnom pretresu".Nisi svestan sta sve mogu samo ako hoce a posto je lik koga prijavljuje kljun u muriji itekako ce hteti.Komsija prijavio pandura da po celu noc pusta muziku i da ne moze da spava.Sledece veceri ga neko sacekao ispred zgrade i masakrirao.Nevolje su pocele da se redjaju uzeli mu auto na proveru i oduzeli , upali mu u pretres i pronasli marihuanu .Zakacio sest meseci zatvora i sad je miran i ne smeta mu vise muzika.

Nemoj dzaba da se kompromitujes i prijavljujes jer ce ti se u policiji samo smejati.Ovde ni ljude koje neko povredi ne zarezuju 0.000001 promil a ne macke.Sledeci put lepo dresiraj macku da ne ide u njegov posed i mirna Backa.

kako moze da dresira macku sta lupas? macka se ne dresira, ona je pitoma zivotinja ide gde oce. al ne cini zlo. to sto je gadjo puskom to je do takvog coveka.

kako moze da dresira macku sta lupas? macka se ne dresira, ona je pitoma zivotinja ide gde oce. al ne cini zlo. to sto je gadjo puskom to je do takvog coveka.
To sto on voli macke ne znaci da te iste mogu da idu u tudji posed.Imati zivotinje znaci imati i odgovornost.Recimo ja mogu da volim krokodile i sta sad da li to znaci da ti isti mogu da setaju po komsiluku i da gricnu koga pozele zarad moje pasije.

Ako se odlučiš za prijavu,prvo pozovi Orku ili neko drugo udruženje pa idi preko njih da ne budeš sam u priči.
Oni imaju i pravnike i kontakte, pa će ti biti mnogo lakše.

Nešto si se ti mnogo raspucao sa pronalaženjem "argumenata".
Da nisi ti taj manijak što iz busije čeka mačke s puškom u ruci - vazdušnom ofc (što jes, jes) :mrgreen:
Kod mene u zgradi nema macaka dzukaca i ostale bratije posto imamo kucepazitelja oficira stare garde.Taj sve drzi pod konac i tamani svakojake nepozeljne posetioce koji nisu na spisku stanara.Nema sanse da bilo ko sta zapati niti da unese u zgradu osim ribica za akvarijum.Vrlo smo mu zahvalni zbog te revnosti i redovno mu dajemo odresene ruke da u nase ime odrzava red i mir.Niko nikada nije uspeo da ga vidi kad i kako eliminise uljeze ali su rezultati grandiozni.Poput dok Holideja je dolazi tiho i ulazi u legendu.

Poslednja izmena:
To sto on voli macke ne znaci da te iste mogu da idu u tudji posed.Imati zivotinje znaci imati i odgovornost.Recimo ja mogu da volim krokodile i sta sad da li to znaci da ti isti mogu da setaju po komsiluku i da gricnu koga pozele zarad moje pasije.

vlasnik je nebitan, jer nemaju sve mačke i psi vlasnike; ne znam šta je mačka mogla da mu uradi upadom na posed toliko da je potegao za pištoljem. misim, da se ne lažemo inspektor ima problem.

Daj ne budi smesan sta da prijavi policiji upucao mi komsija macku cime vam je upucao ...Sa vazdusnom puskom , ko je svedok? macka :per:Moze da zaradi prijavu za uznemiravanje i plus da ga uteftere pa da mu sledeci put recimo nadju paketic belog u "slucajnom pretresu".Nisi svestan sta sve mogu samo ako hoce a posto je lik koga prijavljuje kljun u muriji itekako ce hteti.Komsija prijavio pandura da po celu noc pusta muziku i da ne moze da spava.Sledece veceri ga neko sacekao ispred zgrade i masakrirao.Nevolje su pocele da se redjaju uzeli mu auto na proveru i oduzeli , upali mu u pretres i pronasli marihuanu .Zakacio sest meseci zatvora i sad je miran i ne smeta mu vise muzika.
Коју поруку дајеш Дарку. Ћути и трпи, ако следећи пут буде гађао твоју леву ногу ти му понуди десну.:roll: Јел треба цео живот се повлачити и ћутати пред неправдом.

Коју поруку дајеш Дарку. Ћути и трпи, ако следећи пут буде гађао твоју леву ногу ти му понуди десну.:roll: Јел треба цео живот се повлачити и ћутати пред неправдом.
Poruka je jasna ,ne kaci se sa rogatim ako nemas rogove.Prijaviti policijskog inspektora u maloj sredini kakva je njegova ravno je potpisivanju smrtne presude sebi i navlacenju svakojakih nevolja na sebe.Nisi svestan sta mu sve moze napakovati i namestiti samo ako ga uzme na zub.Zato je bolje ne stvarati zlu krv a macor je najmanja zrtva.Eventualno moze komsiji da objasni da je macor njegova pa da ga izuzme od nekog buduceg odstrela .

vlasnik je nebitan, jer nemaju sve mačke i psi vlasnike; ne znam šta je mačka mogla da mu uradi upadom na posed toliko da je potegao za pištoljem. misim, da se ne lažemo inspektor ima problem.
Bitan ili ne macor se nasao u tudjem posedu a po zakonima lokalnog Teksaskog poseda to znaci da je dosao nezvan u goste i da mu sleduje metak u sapu za opomenu , sledeci put ciljator ce biti precizniji.

mogli bi ti i ovaj policajac na psihoterapiju koja se sprovodi kroz manje grupe do 5-6 učesnika :P

- - - - - - - - - -

ajd razumem ima ljudi koji mrze mačke, pse, golubove, vrane, šta ja znam...al' da imaš poriv da povrediš životinju zbog upada na posed i sličnih razloga, to je za dragišu.

Јес, кад лопов упадне на твој посед мораш пазити да се не повреди при крађи јер би те могао тужити. Амерички закон је мајка.. Мрак га донео, мрак га однео.
Vidis toga se nisam setio treba javiti strelcu da pribavi neki uredjaj za nocni lov i adekvatnu kamuflaznu opremu i da uz pomoc tehnike bude tihi eliminator uljeza.

Back