komšija i utovar

z:D kad god pogledam kroz kuhinjski prozor neki likovi su uvek pored garaza, to je bas opsesivno koliko oni vremena provedu napolju pored svoje zidane garaze :))))....i ne bi to bilo tako zabavno a nisu jednom mene i jednom muza naribali zbog toga sto nam pas se.re i pisa po travi oko njihove zgrade....i to je pohisterisala zena koja ima malo dete a muz i njegovi roditelji su cutali...samo je ona graktala....i sad moj muz samo ceka da se ona opet osokoli da bi je napenalio onako zestoko....***, pa nas pas je patuljasta pudla, nije mamut.....:zroll:

Iskreno, ako mi se malo dete igra po toj istoj travi, i ja bih pohisterisala, sve i da ti je pas civava

znam da vas boli uvo, al štaznam možda bude i neki iskren odgovor...:

el imate običaj da virkate kroz prozor radi sticanja uvida u događanja ispred zgrade...štaznam...komšija vrši neki utovar u kamijon i slično...?
Ma, virkala bih ja i te kako(prosto obožavam da vidim šta rade komšijez:mrgreen:), ali ne smem, nažalost.Živim u prizemlju i kad god hoću da virkam, pojedine komšije sa spratova bombarduju me čime stignu u glavu, od pikavaca, mrva i raznorazne prazne "embalaže", jednom mi i nož istresen iz stolnjaka, pao na glavu(namerno ga nisam vratila, mada ga je vredna komšika dugo tražila u travi, bar smo se ispričalez:p).Mnogo mi žao što ne mogu da virkam, jer se iz opisanog vidi da je to u mom komšiluku opasno po život- mislim, zamislite ako leti nekom od komšija nije po volji poveći bostan koji je kupio, pa ga sfulja na mene odozgo, dok uredno gledam šta rade komšijez:shock:z:shock:

sta te briga, ber ne moras da koristis lift da bi dosla do stana :malav:

:rotf::rotf:U pravu si, samo mi krivo, što su mi uskratili ljudsko pravo da turam nos u tuđa posla, zamisli šta sve propuštam, što ne znam ko je šta doneo iz prodavnice ili ko sprema žurku u zgradi, a kome stigli gostiz:mrgreen:Šteta što ne umem samo da virim kroz prozor, nego moram da izbacim celu glavu, da bolje vidim, ko mi je krivz:D

Back