komšija i utovar

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
znam da vas boli uvo, al štaznam možda bude i neki iskren odgovor...:

el imate običaj da virkate kroz prozor radi sticanja uvida u događanja ispred zgrade...štaznam...komšija vrši neki utovar u kamijon i slično...?

Poslednja izmena od moderatora:
Kroz prozor gledam samo kad moj pas zalaje a i to samo kad ozbiljno zalaje, ono skevtanje u potrazi za drustvom ignorisem.
Da mi neko plati da virim kroz prozor i posmatram komsiluk odbila bih taj posao, toliko su nezanimljivi i toliko mi je svejedno.

znam da vas boli uvo, al štaznam možda bude i neki iskren odgovor...:

el imate običaj da virkate kroz prozor radi sticanja uvida u događanja ispred zgrade...štaznam...komšija vrši neki utovar u kamijon i slično...?

Često gledam kroz prozor, ali uopšte ne vidim šta se dešava - mislim nešto svoje, a dole se neki mravi kreću tamo-amo. Retko kad nešto stvarno primetim - samo ako je u pitanju neko odstupanje od uobičajenog: kada grupica omladinaca duva, ili kada neko mokri na susednu zgradu, takve stvari.

z:D kad god pogledam kroz kuhinjski prozor neki likovi su uvek pored garaza, to je bas opsesivno koliko oni vremena provedu napolju pored svoje zidane garaze :))))....i ne bi to bilo tako zabavno a nisu jednom mene i jednom muza naribali zbog toga sto nam pas se.re i pisa po travi oko njihove zgrade....i to je pohisterisala zena koja ima malo dete a muz i njegovi roditelji su cutali...samo je ona graktala....i sad moj muz samo ceka da se ona opet osokoli da bi je napenalio onako zestoko....***, pa nas pas je patuljasta pudla, nije mamut.....:zroll:

Добар наслов, врло сугестиван :lol:
Гледамо да ли простиру веш или је црвено слово лол
Већ дуго нема једне плавуше прекопута, та се све нешто шетала у брусу и тангама и пела се на столице да дохвати предмете на високом. Пирамиду у Високом лол
Гледам и када раним живуљке да бих одржавао екосистем и кад зовдек клинце да дођу из дворишта. Мој комшилук чине баба-к+рц, та страшно псује, они пацови са 5, новинска агенција, једна баба-девојка и трубач. Ништа инспиративно.

Добар наслов, врло сугестиван :lol:
Гледамо да ли простиру веш или је црвено слово лол
Већ дуго нема једне плавуше прекопута, та се све нешто шетала у брусу и тангама и пела се на столице да дохвати предмете на високом. Пирамиду у Високом лол
Гледам и када раним живуљке да бих одржавао екосистем и кад зовдек клинце да дођу из дворишта. Мој комшилук чине баба-к+рц, та страшно псује, они пацови са 5, новинска агенција, једна баба-девојка и трубач. Ништа инспиративно.

Trubač je inspirativan. Je l' dobar?

E, u zgradi gde sam nekad živela, neko je svirao violinu.
Obožavala sam kad je letnje doba, pa svi prozori otvoreni, pa se sve čuje, čak sam pratila u koje vreme vežba, pa tempirala da se u to doba zabodem u krevet sa knjigom, Njim ili sama, kako god...mirno letnje popodne i violina :zaljubljena:

Msm, nije virkanje, al' je slično.

Хондурас, ако ниси гадљива на ожењене, могу и да га препоручим. Трубачи су специфични јер се "издувавају", ништа од мелодије док не морају, штеде плућа, а ја сам га терао да свира Марш на Дрину и остале патриотске, пошто му је удесно тераса и ниже од моје, па смо се завитлавали.... па некад да ми учини. Нисмо давно и баш смо се отуђили. Свира у Филхармонији и тезгари, ок, еботе хтео сам да кажем дечко, а има преко 4 банке... Мој син свира класичну гитару ;)

samo kad mi zalaju dzukci..
a laju kad neko hoce da istovari visak djubreta iz svog dvorista na obodu sume preko puta moje kuce - tu pustam pse!
i laju kad se narkodilerima ucuni da je bezbedno da prodaju drogu svojim kupcima bas preko puta moje kuce..i to smo resili sa spec bg92..
za ostalo ne zvirkam, ne zanima me..

Zvirnem kroz prozor ili izadjem kad cujem da moje keruse posandrcaju, jer to po pravili znaci da nepoznati covek pokusava da udje u dvoriste. Pre par meseci maca se otrovala i jedva prezivela, pa primecujem da sam od tad postala malo paranoicna, sumnjam da je neko onda ubacio nesto otrovano preko ograde.
Inace uopste me ne interesuje sta i kako se desava van mog prostora i smetalo mi ovog leta sto smo visinu zive ograde malo spustili pa je moglo vise da se vidi na ulici. Ali i sa ulice... i nervira me kad mi ljudi bulje i zvirkaju dok sam napolju, ili stoje na kapiji da bi samo cikali kucice. Sa komsijama smo na pristojnoj distanci, niko nema direktan pogled na prozore onog drugog, a i da ima svi smo okruzeni zelenilom, drvecem, jedva se i same kuce vide. :lol:
Eto...nista zanimljivo kod mene... :)

komsinica, cini mi se, zivi na terasi
u 9/10 prilika kada izadjem ona je vec tamo
zna kada izlazim, kada se vracam, koliko puta sam bila do prodavnice, jesam li bacala smece taj dan i ko mi je bio u posjeti z:hm:

imam i ja jednu takvu :lol:
mislim da je i krevet prebacila na terasu da nesto ne propusti..
najludje mi je kad izlazim iz kola i perifernim vidom registrujem tamnu senku na terasi i podignem glavu, a ona pokusa sto brze da uzmakne ( nikad joj ne podje za rukom)..
i onda samo viknem - dobar dan tetka .....

Хондурас, ако ниси гадљива на ожењене, могу и да га препоручим. Трубачи су специфични јер се "издувавају", ништа од мелодије док не морају, штеде плућа, а ја сам га терао да свира Марш на Дрину и остале патриотске, пошто му је удесно тераса и ниже од моје, па смо се завитлавали.... па некад да ми учини. Нисмо давно и баш смо се отуђили. Свира у Филхармонији и тезгари, ок, еботе хтео сам да кажем дечко, а има преко 4 банке... Мој син свира класичну гитару ;)
Meni bi svirao i " Lili Marlen ", hteo ne hteo, pošto mu je distanca i lokacija terase idealna za tzv. " kašikaro - met " !!! :D

Back