Komšić Željko???

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa lik je jedna najobicnija primitivna bosanceroska seljacina.

jer ne kazes u diplomatiji nikad e razbicu ti njusku majmune, ili ebacu ti kevu konjino za ovo sto si rekao. zna se sta je diplomatija i ovo je samo dokaz da ovaj komsic nije dorastao zadatku

Ne mora uvjek biti pristojnost i uljuđenost u diplomatiji...da li se tko sjeća Busha kad je izjavio da ide u Rusiju da da lekciju iz demokracije Putinu:confused:,a to je
Putina naljutilo, ko ono šta će on mene ućiti.itd.

A čuj i Koštunica ima AK47 pa nek proba:-Pdoć mu.

kostunica.jpg
33.jpg

drago mi je ja sam Vojo Koštunica zvan. dr.Kalashnjikov ili kalash, a može i AK47(ruski).

Само је један др Калашњиков сви остали су лажни самозванци.

kalashnikovsph6.jpg

Михаил Тимофејевич Калашњиков (рус. Михаи́л Тимофе́евич Кала́шников) (рођен 10. новембра, 1919. у Курји, Алтајски Крај) је руски конструктор оружја, најпознатији по својој јуришној пушци АК-47, која се по њему често назива Калашњиков. Ово је једна од најпознатијих и најраширенијих пушака на свету.
Михаил Калашњиков је каријеру започео у железници, где је био у прилици да научи пуно о механици. 1938. регрутован у Црвену армију и служио је као командир тенка у првим месецима Великог отаџбинског рата. Октобра 1941. је тешко рањен у борби, и послат кући са фронта. Почео је да ради на првим конструкцијама оружја док је био у болници, и ускоро је почео да ради у Московском авијацијском институту. Док је радио тамо, Калашњиков је произвео велики број иновација за тенкове, укључујући механизам који би бројао број испаљених хитаца. У року од пар година је унапређен на место главног инжењера и дата су му већа средства. 1947, је дизајнирао АК-47 (акроним за Аутомат Калашњикова модел 1947.). 1949, јуришна пушка AK-47 је постала оперативна у Совјетској армији, и то је постао Калашњиковљев најчувениј изум.

Back