Komšić: Vučić je demonstrirao neuplitanje u odnose u BiH

Naja888

Obećava
Banovan
Poruka
94
https://www.danas.rs/politika/komsic-vucic-je-demonstrirao-neuplitanje-u-odnose-u-bih/
Član Predsedništva BiH za Danas o tek okončanoj poseti Beogradu i susretu sa predsednicima Turske i Srbije
Komšić: Vučić je demonstrirao neuplitanje u odnose u BiH
Sastanak sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, u Beogradu, za mene je, iako je to nekima iznenađujuće, protekao vrlo dobro, ocenjuje za Danas Željko Komšić, član Predsedništva BiH, u odgovoru na pitanje da li je ekonomska priča zaista bila u fokusu tokom njegovog susreta sa dvojicom predsednika.

Da li ste srecni Bosanci

Ко је Комшић и кога боли уво шта Комшић мисли?!
Genijalni Zlatni Ljiljan je clan predsednistva Bosne i Hercegovine zajedno sa Dodikom i Dzeferovicem. Najnovije je da su zajedno ugostili Sultana, proglasili pocetak radova na autoputu Beograd-Sarajevo jer nova Juga mora dobiti nove autoputeve, bio tu i Vucic, i u prisustvu Sultana se obavezao da je spreman na saradnju sa Sarajevom u pogledu resenja Bosanskog pitanja.

Poslednja izmena:
To je jedan jak ćoek i pametan
Знаш ли Проћко да је Комшић прави југословен твој тип види се.
Пази само приче, отац Хрват, мајка Српкиња и то од оца Маријана Станића који је током 2 светског рата био припадник ЈВУО, дакле чедо мој ти. А оженио Сабину муслиманку.
Међутим мајку му неко скине снајпером у Сарајеву, иако је био припадник Армије БИХ не зна се ко је скинуо, ови с брда вичу нисмо ми мајке ми, бошње кажу нисмо ми Ђе би ми од нашег нисмо мајке ми а снајпере имају и једни и други, али српкиња је па сумњиво,тада је српска глава у СарХајеву мало вредила.Али он од тада замрзи све српско још више. Доби највише војно признање златни љиљан и одрече се католичке цркве,поста атеиста (вид чуда као и ти).Дакле комунистичко *овно чији српски преци даше живот за краља и отаџбину.*ебо нам пас и Јосип Броз матер када смо наопаки!И треба да будемо наопаки када за боље и нисмо!

Пази само приче, отац Хрват, мајка Српкиња и то од оца Маријана Станића који је током 2 светског рата био припадник ЈВУО, дакле чедо мој ти. А оженио Сабину муслиманку.
Међутим мајку му неко скине снајпером у Сарајеву, иако је био припадник Армије БИХ не зна се ко је скинуо, ови с брда вичу нисмо ми мајке ми, бошње кажу нисмо ми Ђе би ми од нашег нисмо мајке ми а снајпере имају и једни и други, али српкиња је па сумњиво,тада је српска глава у СарХајеву мало вредила.Али он од тада замрзи све српско још више. Доби највише војно признање златни љиљан и одрече се католичке цркве,поста атеиста (вид чуда као и ти).Дакле комунистичко ***** чији српски преци даше живот за краљ и отаџбину.*ебо нам пас и Јосип Броз матер када смо наопаки!И треба да будемо наопаки када за боље и нисмо!

Ebote koja ste vi Cigan Mahala, sve vi znate ko kome moliko kad kako...
A o Dodiku ćutite ko zaliveni :D

Ebote koja ste vi Cigan Mahala, sve vi znate ko kome moliko kad kako...
A o Dodiku ćutite ko zaliveni :D
Па и Додик је твој тип, бивши посланик странке Савеза реформских снага Југославије Анте Марковића.
Чим прошао рат вратио се својој социјал-демократској причи,пази само име странке Савез Независних Социјалдемократа.Црвен да не може црвенији само се добро продаје и мање зло свакако од МеХтића,Бореновића и остале раје из опозиције.Мање зло јер гледа и учи.Док се не врати стари СДС Додик је цар у РС ја ти кажем мој ти.А ти види како ћеш... :D

Међутим мајку му неко скине снајпером у Сарајеву, иако је био припадник Армије БИХ не зна се ко је скинуо, ови с брда вичу нисмо ми мајке ми, бошње кажу нисмо ми Ђе би ми од нашег нисмо мајке ми а снајпере имају и једни и други, али српкиња је па сумњиво,тада је српска глава у СарХајеву мало вредила.Али он од тада замрзи све српско још више. Доби највише војно признање златни љиљан и одрече се католичке цркве,поста атеиста (вид чуда као и ти).Дакле комунистичко *овно чији српски преци даше живот за краља и отаџбину.*ебо нам пас и Јосип Броз матер када смо наопаки!И треба да будемо наопаки када за боље и нисмо!

Znači, Bošnjani dobri Hervatima ljutim izabrali ćetnićko dete za precednika?

Stvarno tu nesretnu zemlju treba potopiti.

Znači, Bošnjani dobri Hervatima ljutim izabrali ćetnićko dete za precednika?

Stvarno tu nesretnu zemlju treba potopiti.
Па то стално причам, то дијете Југославије звано БИХ је требало абортирати али ако је већ рођено треба га угушити док није израсло у монструма.Јер само у задњем вијеку судбина се неколико пута поиграла са тим јадним народом а силује их већ неколико вијекова без престанка и не стаје.Пази само једва је вијек прошао од АустроУгарске анексије БИХ до Високог Представника за БИХ гле чуда једног Аустријанца.Хвала драгом Богу па постоји ентитет РС.Слаба утјеха али је ипак утјеха јер је у сваком смислу више од аутономије српског народа у БИХ и добар темељ да не полудимо тотално у причи званој пирамиде Босне-бошњачке ново историје-хистерије!

Komunisti se vracaju u gala stilu i to se da videti po broju autobusa iz BIH svakog 4 maja kod Kuce cveca.
A Ravna Gora zvrji prazna - na Dan Ustanka kod spomenika Prvom Gerilcu Evrope tek pedesetak bradonja doslo.

Па и Додик је твој тип, бивши посланик странке Савеза реформских снага Југославије Анте Марковића.
Чим прошао рат вратио се својој социјал-демократској причи,пази само име странке Савез Независних Социјалдемократа.Црвен да не може црвенији само се добро продаје и мање зло свакако од МеХтића,Бореновића и остале раје из опозиције.Мање зло јер гледа и учи.Док се не врати стари СДС Додик је цар у РС ја ти кажем мој ти.А ти види како ћеш... :D

Jel, kad to sve ti fino znaš... A što živo sranje u Bosni?
Znaš kako kažu za Albaniju: iebo zemlju kojoj Bosna zapad

Back