Komshinica bacila macke

BernardBlack

Domaćin
Poruka
4.139
Pre nekih mesec dana dobili smo na svet 4 maceta. I sve je bilo fino i macici su rasli i zaista dobro su uspeli, onako lepo se podgojili, ali je nasha komshinica uzela macice i iz njoj znanih razloga bacila je u kontejner. Moja majka, je odmah dotrcala ali su macici vec bili ubijeni...:sad2: Na kraju majka je otishla i premlatila tu komshicu, iscerupala i sve :evil: ali nekako mi je ostala praznina od tih macica....Svaki put kada dodjem kuci, maca je u spajzu i mjauce za mladima (drzali smo ih u spajzu, otvorenom da im bude komotnije) ...Sada par dana nakon toga, uvek sanjam kako moja komshinica preti meni da ce da uzme moga brata i sestru i da ce da ih baci u kontejner...i tako stalno....:(

Sta da radim...?

Joj, dodje mi da zaplacem, ja bih nju bacila u kontejner, ne mogu da verujem da neko moze toliko da bude zao, da male macice baci, pa one njoj nista nisu uradile. Ne znam sta da radis, ja ne znam sta bih radila da moj macor ugine, a kamoli na tvom mestu, tako male macice na tako surov nacin izgubiti.
Ja stvarno mnogo volim zivotinje, posebno macke i ne znam kako bih se osvetila na tvom mestu, ali bih to sigurno uradila. A, tek velika macka, joj kako je to tuzno :cry:

Maci će trebati malo vremena i puno, puno pažnje i ljubavi da ih preboli. Moj otac je umro pre 3 meseca a moj pas ga i dalje traži i uzdiše na vratima od njegove sobe... A tebi bih toplo preporučila da porazgovaraš sa nekim, makar i psihologom, ne bi verovao kako to može da opusti i rastereti čoveka. Sve i da živite negde gde bi se policija angažovala oko toga, sad, pošto je tvoja mama preila komšinicu, zakon je na komšinicinoj strani tako da tu više nema Bože pomozi. :thumbdown: Bilo pa prošlo! I mojoj maci od pre mnogo godina su komšinice bacale mačiće ali bez dokaza ne može ništa da se uradi.

Poslednja izmena:
ah, znate kako, ja sma u malom mestu i sve to, ne zanima policiju mnogo to sa zivotinjama, to je njima neshto bzv, tako da ne obracaju paznju previshe...:confused:

I ja sam u malom mestu, i ja drzim moje macice u spajzu kad se macka omaci ...

ja bih isto sto i tvoja mama uradila da mi komsinica udje u MOJ SPAJZ i uzme MOJE macice!? I lepo 92
a sad uzmi benzin i zapali komsinici stan i da vidi pa nek ona place za stanom... :poludeo: :poludeo:

Back