Kompromis

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne tvrdim ja da je žena rođena da služi muškarcu, ja čak nisam ni isključio mogućnost ženske dominacije. Ja tvrdim da žena koja uspostvi dominaciju nad muškarcem ( znači moguće je da žena dominira) prestaje tog muškarca doživljavati kao mužjaka tj seksualnog partnera a bez toga da se partneri međusobno doživljavaju kao partneri za razmnožavanje nemoguća je zdrava i normalna žensko muška veza. Sa druge strane kada muškarac uspostavi dominaciju on i dalje ženu posmatra ako seksualnog partnera, i zbog toga što taj potrebi uslov nije narušen veza može trajati. Inače dominacija ne znači nasilje već da se zna čija je zadnja.

Pa šta je ovde kompromis? :think:

Ne tvrdim ja da je žena rođena da služi muškarcu, ja čak nisam ni isključio mogućnost ženske dominacije. Ja tvrdim da žena koja uspostvi dominaciju nad muškarcem ( znači moguće je da žena dominira) prestaje tog muškarca doživljavati kao mužjaka tj seksualnog partnera a bez toga da se partneri međusobno doživljavaju kao partneri za razmnožavanje nemoguća je zdrava i normalna žensko muška veza. Sa druge strane kada muškarac uspostavi dominaciju on i dalje ženu posmatra ako seksualnog partnera, i zbog toga što taj potrebi uslov nije narušen veza može trajati. Inače dominacija ne znači nasilje već da se zna čija je zadnja.

Sama postavka je sakata, jer polazi od pretpostavljene potrebe zene da bude podredjena, medjutim, kolega propusta da vidi uvek postojecu potrebu nekog dela zena da dominira cime ne dovodi u pitanje muzevnost muskarca.
Sto sve nema veze sa kompromisima osim kao generalno predavanje muskarca ili zene.

:lol:

ima istine u tvom postu. :ok:

Sama postavka je sakata, jer polazi od pretpostavljene potrebe zene da bude podredjena, medjutim, kolega propusta da vidi uvek postojecu potrebu nekog dela zena da dominira cime ne dovodi u pitanje muzevnost muskarca.
Sto sve nema veze sa kompromisima osim kao generalno predavanje muskarca ili zene.

ništa nije sakato lepo je čovek sve objasnio.

ovo boldovano baš i ne razumem
kakva je to pretpostavljena potreba za podređenim položajem?

Pa šta je ovde kompromis? :think:

Ja sam počeo sa tvrdnjom da je kompromis nemoguć. Ako muškarac dominira to znači da on može da radi šta hoće pa i da napusti vezu kad god hoće. Naravno to ne odgovara ženi i svaka normalna žena pokušava taj odnos da promeni. Međutim, ona ne sme pobediti jer ako ona uspostavi dominaciju taj muškarac je više neće privlačiti. Zato kod normalnih i zrelih ljudi to uvek ide tamo vamo i nema kompromisa. Može se postići kompromis po konkretnom pitanju ali ukupni kompromis je nemoguć.

Koliko ste u vezi spremni na kompromis? Da li ćete preći preko nekih sitnih mana partnera, ako je odnos dobar? Šta je ono preko čega nikad ne bi prešli, po cenu da ceo život ostanete sami?

ova ili ili iskjuchivost mi je smeshna
naravno da uvek prelazim preko onoga shto nije mnogo bitno ,ukoliko je ono bitnije na mestu, samo je pitanje da li i druga strana prelazi, ako se to uskladi , eto srece braka pa sve do terajjjj ralaza lol

davno sam ja to objašnjavao, ne bi imalo smisla opet :lol:
specifična poza koja zahteva jake kvadricepse partnera, ruke na leđima prilikom spusta (kao disciplina skok skijama)
i potpuno podređen položaj partnerke :cool:

:lol:

Do nedavno bilo je, "ja da pravim kompromise..nema sanse "..:lol:
Sada mislim drugacije iz razlog sto su kompromisi neizostavni deo
nasih zivota i spremna sam na manje komromise koji bi poboljsali vezu i ulepsali je.
Na kompromise koji bi me dovodili u situaciju da se odricem meni bitnih stvari ili menjali
moje stavove i poglede na zivot,ili moje dostojanstvo ili da se menjam 360 stepeni u svemu,
i dalje ne pristajem, kao sto ne pristajem na kompromise ako nisu obostrani

Ovo si samo napisala da vidis ima li neka muskarcina ili neko dovoljno lud te ispravi :lol:
Nema takvih ovde :D

Ja sam van svake konkurencije naravno :mrgreen:

Koliko ste u vezi spremni na kompromis? Da li ćete preći preko nekih sitnih mana partnera, ako je odnos dobar? Šta je ono preko čega nikad ne bi prešli, po cenu da ceo život ostanete sami?

Vrlo, ali to isto i tražim.

Ne treba se lomatati oko gluposti, sitnica.
Preko krupnih stvari ne bih prešla, bar mislim da ne bih, poznajući sebe, npr: prevara ili izdaja bilo kakve vrste .
Ali, to i pružam.

Tako da mislim da ne tražim puno, upšte... :manikir:

Back