Kompromis

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Red

Kokoška Šanel
VIP
Poruka
73.676
Koliko ste u vezi spremni na kompromis? Da li ćete preći preko nekih sitnih mana partnera, ako je odnos dobar? Šta je ono preko čega nikad ne bi prešli, po cenu da ceo život ostanete sami?

vecina ima mana i mnogo toga se mora tolerisati,nema onaj fazon budi to sto jesi i nemoj da menjas druge,to nije normalno niti postoji,prevaru ni u najavi ne bih tolerisao i za mnogo manje bih prekinuo,samoca je super

vecina ima mana i mnogo toga se mora tolerisati,nema onaj fazon budi to sto jesi i nemoj da menjas druge,to nije normalno niti postoji,prevaru ni u najavi ne bih tolerisao i za mnogo manje bih prekinuo,samoca je super

Da li misliš da je nevernost osobina ili postupak?

- - - - - - - - - -

To je kompleksno pitanje, ali sveo bih ga na: za ljubav i odanost se ne moli.

Naravno, slažem se. Ali dokle bi išao kad su neke osobine ili postupci u pitanju? Na primer, tvoja lepša polovina je jezičara, a ti nisi, da li bi je prihvatio kao takvu? Ili bi otišao dalje tražeći idealnu?

- - - - - - - - - -

Nikad kompromis! Ne bih prešao da moja draga moderiše neki tamo opskuran forum:mrgreen:

A šta ako ona to želi? Ili bi da navija za Zvezdu? :) :)

Ne postoje kompromisi (smsm) već je sve u sagledavanju sebe, drugih ljudi spram sebe, svojih i njihovih želja i mogućnosti. Jer na kraju se svak prilagodi onom što može, il umre ostavši sam. Što nije baš ni tako loš izbor ponekad, ali to je već neka druga tema.

Da li misliš da je nevernost osobina ili postupak?

- - - - - - - - - -

Naravno, slažem se. Ali dokle bi išao kad su neke osobine ili postupci u pitanju? Na primer, tvoja lepša polovina je jezičara, a ti nisi, da li bi je prihvatio kao takvu? Ili bi otišao dalje tražeći idealnu?

- - - - - - - - - -

A šta ako ona to želi? Ili bi da navija za Zvezdu? :) :)
pod 2

Kada bi me slagala. Mnogo je bolje ziveti sam nego s nekim ko ti svakodnevno remeti duhovni mir.

A kompromis i dogovor je jako vazan, sam gledam da vodim racuna o svojim manama i nedostacima. Tako mi je nekako najlakse. Volim da se ispravljam.

Koliko ste u vezi spremni na kompromis? Da li ćete preći preko nekih sitnih mana partnera, ako je odnos dobar? Šta je ono preko čega nikad ne bi prešli, po cenu da ceo život ostanete sami?

Uglavnom sam u fazama kad bih zbog bilo kakvog odnosa izdao i kralja i otadžbinu, i Tita i Partiju... :rumenka: Znači spreman sam za kompromise i rado bih ih pravio sa sasvim konkretnim ciljem... :))))

veoma sam fleksibilan i tolerantan...čak bi i prevaru oprostio ukoliko vidim iskreno kajanje...ne bi istolerisao bezobrazluk, nepoštovanje, aroganciju....to ne volim kod ljudi generalno a još manje bi voleo kod partnerke...sigurno ima još toga, ali trenutno mi to prvo pade na pamet

Reče Heorina "što sam starija...", pa mi pade na pamet...
Jel se dvoje bolje slože i duže ostanu zajedno, lakše nalaze kompromise i bliži su, ako se nađu kad su mlađi, ne znam, u dvadesetak godina, pa zajedno sazrevaju, šta mislite?

nema pravila...mada bolje je kad se sretnu stariji, sa već izgrađenim stavovima, kad su ispucani, kad imaju neka iskustva iza sebe...kako lepa tako i gorka...znaju šta žele a šta ne žele

pa sad ne znam šta ti podrazumevaš pod starijim, ja sam pod tim mislio na godine tipa od 32, 33, 34 pa naviše
a u tim godinama i dalje možeš da počneš ispočetka...imaš snage i volje
već kad pređeš 4 banke postaje sve teže i teže

Back