KOMPONENTE

• Začetnik teme Začetnik teme GOST 28
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
G

GOST 28

Gost
Ljudi sta je ovde najzrelije za zamenu: MATSRONIC 8308E,256 SDRAM,GeFORCE4(MX440)??????? Koje modele preporucujete??????????? Inace komp mi treba za VB>NET,i neke igrice?????????????

Za VB i Net ti je sasvim dovoljna i 2X slabija konfiguracija od te.
E sad sto se tice igrica, ako planiras ova novija sra*nja da igras onda bi trebao skoro sve da promenis, a najbolje bi bilo da krenes od graficke.

Кулиража:
E sad sto se tice igrica, ako planiras ova novija sra*nja da igras onda bi trebao skoro sve da promenis, a najbolje bi bilo da krenes od graficke.
Moja greska je sto sam razdvojio VB i NET,pitanje se odnosilo na VB.NET! Mada za njega stoji da konfiguracija zadovoljava,ali meni neradi kako treba. Povremeno dolazi do gasenja monitora tako da su mi savetovali da menjam mat.plocu i memoriju.E sad sta skrpiti sa ovih mojih jadnih 200 jevreja??????

POP Mare:
Dodaj jos 256mb ram-a a onda menjaj graficku jer ako stavis jacu graficku ima da ti igre koce zbog ucitavanja tekstura sa hdd-a
Dali se isplati ulagati u SDRAM memoriju? Koliko cu poboljsati preformanse? Ili da odmah u paketu uzmem new motherboard i DDR 256MB?

Кулиража:
Moja greska je sto sam razdvojio VB i NET,pitanje se odnosilo na VB.NET! Mada za njega stoji da konfiguracija zadovoljava,ali meni neradi kako treba. Povremeno dolazi do gasenja monitora tako da su mi savetovali da menjam mat.plocu i memoriju.E sad sta skrpiti sa ovih mojih jadnih 200 jevreja??????

Sa 200 jevreja mozes uzeti solidnu plocu u paketu sa DDR memorijom.
SDRAM je danas sve teze naci na nasem trzistu i neizvesno je koliko ce se ista jos moci i naci uopste kod nas.
Ja sam pre dve nedelje trazio, preturio sam ceo grad i u dve prodavnice sam uspeo da nadjem po jedan komad od 128MB (SDRAM).

ma mozes za 200 jevreja da uzmes daleko bolju plocu,512mb DDR memorije,graficku i veci HDD...pod uslovom da nadjes kupca za stare komponente..jedino mozes da napravis izbor-da li veci HDD ili jaci procesor..tako bi ja uradio,ebem li ga...da,najmanje mi se kod tebe svidja ploca...ostalo je sve ujednaceno,tipicno za taj period

GOST28:
Кулиража:
To sa monitorom... imas na forumu>programiranje neko je postavio iso pitanje pa vidi tamo, verovatno moze da se ispravi sa nekim patchom, driverima ili necim sl.
Inace kolko sam ja radio u Visual Studiu, ume da bude prilicno naporan pri kompajliranju vecih projekata i u tom slucaju ti pomaze najvise mem. i HDD, donekle i procesor! Pa ti sad vidi. Btw. 200 jevrica nije malo, ako ih nezalis radi ovo sto svi kazu, menjaj i plocu (Abit, Epox) i mem. (sto vise to bolje)!

Back