G
GOST 28
Gost
Ljudi sta je ovde najzrelije za zamenu: MATSRONIC 8308E,256 SDRAM,GeFORCE4(MX440)??????? Koje modele preporucujete??????????? Inace komp mi treba za VB>NET,i neke igrice?????????????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AMD Athlon 1700+,a HDD Maxtor od 40GBKad_LupimLupim:Okani se igara i nemoj nista da menjas
Btw. nisi nam reko koji je procesor i HDD u masini.
Moja greska je sto sam razdvojio VB i NET,pitanje se odnosilo na VB.NET! Mada za njega stoji da konfiguracija zadovoljava,ali meni neradi kako treba. Povremeno dolazi do gasenja monitora tako da su mi savetovali da menjam mat.plocu i memoriju.E sad sta skrpiti sa ovih mojih jadnih 200 jevreja??????Кулиража:Za VB i Net ti je sasvim dovoljna i 2X slabija konfiguracija od te.
E sad sto se tice igrica, ako planiras ova novija sra*nja da igras onda bi trebao skoro sve da promenis, a najbolje bi bilo da krenes od graficke.
Dali se isplati ulagati u SDRAM memoriju? Koliko cu poboljsati preformanse? Ili da odmah u paketu uzmem new motherboard i DDR 256MB?POP Mare:Dodaj jos 256mb ram-a a onda menjaj graficku jer ako stavis jacu graficku ima da ti igre koce zbog ucitavanja tekstura sa hdd-a
Moja greska je sto sam razdvojio VB i NET,pitanje se odnosilo na VB.NET! Mada za njega stoji da konfiguracija zadovoljava,ali meni neradi kako treba. Povremeno dolazi do gasenja monitora tako da su mi savetovali da menjam mat.plocu i memoriju.E sad sta skrpiti sa ovih mojih jadnih 200 jevreja??????Кулиража:Za VB i Net ti je sasvim dovoljna i 2X slabija konfiguracija od te.
E sad sto se tice igrica, ako planiras ova novija sra*nja da igras onda bi trebao skoro sve da promenis, a najbolje bi bilo da krenes od graficke.
E to ti je jos bolja ideja promeni plocu i stavi 512mb ddr ovo ostalo je sasvim okGOST 28:Dali se isplati ulagati u SDRAM memoriju? Koliko cu poboljsati preformanse? Ili da odmah u paketu uzmem new motherboard i DDR 256MB?POP Mare:Dodaj jos 256mb ram-a a onda menjaj graficku jer ako stavis jacu graficku ima da ti igre koce zbog ucitavanja tekstura sa hdd-a
To sa monitorom... imas na forumu>programiranje neko je postavio iso pitanje pa vidi tamo, verovatno moze da se ispravi sa nekim patchom, driverima ili necim sl.GOST28:Moja greska je sto sam razdvojio VB i NET,pitanje se odnosilo na VB.NET! Mada za njega stoji da konfiguracija zadovoljava,ali meni neradi kako treba. Povremeno dolazi do gasenja monitora tako da su mi savetovali da menjam mat.plocu i memoriju.E sad sta skrpiti sa ovih mojih jadnih 200 jevreja??????Кулиража:Za VB i Net ti je sasvim dovoljna i 2X slabija konfiguracija od te.