Komplimenti na koje padate

Starija Zena

Ističe se
Banovan
Poruka
2.835
a mene vise zanima kad cete poceti da ih shvatate na pravi nacin:lol:
dobro, ne bas svi al vecina muskaraca kad dobije pohvalu od zene, odmah shvati da ga ona zeli, da zeli sex itd...

sjetih se skoro mog razgovora sa bratom, a otud i tema, neka djevojka mu je negdje na salteru, vidjevsi mu godiste rekla da izgleda mladje za svoje godine, on poludio, hoce da ide ponovo da je trazi, da trazi broj telefona, kaze da joj se on sto posto svidja....a ja ga jedva odvratila, bilo mi ga zao da mu objasnim da od te ljubavi nema nista

elem nije jedini slucaj, takvih je milion, bilo je takvih slucajeva i sa mojim prijateljima, a i meni se desavalo da negdje nekog nesto pohvalim pa poslije nikako da ga skinem s vrata:dash:

sta pisem nema veze, glavno pitanje je kako vi shvatate komplimente upucene vam od strane zena i na koje najcesce padate?:think:

Ne padam na komplimente.

Zene i dele komplimente da privuku paznju, mozda ne sve, ali vecina.:)

Jedan deo zena , starijih zna da da kompliment koji nije skretanje paznje, vec stvarni dozivljaj,
ali vecina od svega pravi svoje pozoriste.

Poslednja izmena:
Ne bih znao sta je zensko padanje, ali manifestacija pada je puding od jagode.

nemoj ti meni puding nego zasto kazes ono zensko padanje a ne znas kakvo je:rtfm:

- - - - - - - - - -

u zadnjih godinu dana, dobio sam brdo komplimenata, kao nikad u životu...
a isto tako, razvio sam bolju sposobnost razlučivanja o kakvom se motivu radi...dosta bolje to sad izgleda nego ranije...a i intuicija mi je jača...:manikir:

esam malo ucestvovala i ja :rumenko: al nije bilo nikakvih namjera ni vaki ni naki, majke mi:lol:

a mene vise zanima kad cete poceti da ih shvatate na pravi nacin:lol:
dobro, ne bas svi al vecina muskaraca kad dobije pohvalu od zene, odmah shvati da ga ona zeli, da zeli sex itd...

sjetih se skoro mog razgovora sa bratom, a otud i tema, neka djevojka mu je negdje na salteru, vidjevsi mu godiste rekla da izgleda mladje za svoje godine, on poludio, hoce da ide ponovo da je trazi, da trazi broj telefona, kaze da joj se on sto posto svidja....a ja ga jedva odvratila, bilo mi ga zao da mu objasnim da od te ljubavi nema nista

elem nije jedini slucaj, takvih je milion, bilo je takvih slucajeva i sa mojim prijateljima, a i meni se desavalo da negdje nekog nesto pohvalim pa poslije nikako da ga skinem s vrata:dash:

sta pisem nema veze, glavno pitanje je kako vi shvatate komplimente upucene vam od strane zena i na koje najcesce padate?:think:

Kod mene je obrnuto, obicno mi drugi skrecu paznju kako ima nesto vise u tim komplimentima.

Valjda kako nisam ni sam skrt na istim, i dajem ih bez ustrucavanja i skrivenih namjera, tako nekako ih valjda i primam ...

ne treba mi kompliment od zene, da me uvelicava. znam ko sam i sta sam.
treba mi da mi opere sudove, popaja patos i pokrije me telom, butku mi stavi na stomak g***zovima da mi sedne na facu i to bs kad ima mecu a kad imam osecaj ktivice itd. ma ne kapiras ti to

ne treba mi kompliment od zene, da me uvelicava. znam ko sam i sta sam.
treba mi da mi opere sudove, popaja patos i pokrije me telom, butku mi stavi na stomak g***zovima da mi sedne na facu i to bs kad ima mecu a kad imam osecaj ktivice itd. ma ne kapiras ti to

sve ja to postujem, svacije potrebe, svako ima svoje zelje al to je za drugu temu:confused:

- - - - - - - - - -

Kod mene je obrnuto, obicno mi drugi skrecu paznju kako ima nesto vise u tim komplimentima.

Valjda kako nisam ni sam skrt na istim, i dajem ih bez ustrucavanja i skrivenih namjera, tako nekako ih valjda i primam ...

skoro vala da je tako nekako i u mom slucaju:)

Back