Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
@mali cicak, pa ovo se dece i ne tice, to su intimne stvari dvoje ljudi (ja ne spominjem razvod kao opciju jer za tim nema potrebe).
Kada deca odrastu i odu, kada se udje u morne vode sto se posla tice i kada ostanu sami "ocu u oci" po gotovo ceo dan - kakav ce im biti taj deo zivota ako muz vuce toliki 'rep', to jeveliko pitanje!
Jer, taj deo zivota je izuzetno lep ako nema tih 'repova' iz mladosti (ili ako je sve sasvim oprosteno, sto je zaista tesko).
Tako da se meni cini da je @ana sebi dala slobodu (u nekoj nedefinisanoj buducnosti) da moze (ako se ukaze zgodna prilika i javi se zelja) da prevari muza cisto svog gusta radi.
To nije za osudu!
I to bi zaista moglo da anulira njegovu prevaru (u njenoj dushi, jer cilj je da ana u svojoj dushi nadje mir prastajuci muzu, ali istinski sto se slobodnom voljom ne moze postici)...
.... znaci, to bi moglo da nekako sve dovede u red, ali samo AKO muz ne sazna (a cak i da sazna, morao bi i on da to proguta).
Veca opasnost je da se ana u tu osobu zaljubi i ipak razvede ili (druga opasnost) da joj se takav nacin zivota osladi.
Kako ana najbolje poznaje sebe, ne sumnjam da ce uraditi pravu stvar.
Veliki pozdrav ti saljem, @ana, kao i svima ostalima
Sa svime se slažem sem sa ovim boldovanim... kako se ne tiče dece? Šta su im oni ako ne intimne stvari...
Sve što se u jednoj porodici dešava odražava se na sve članove... čista logika...
Ja ne razumem da roditelj može da živi svoj život i misli da to ne utiče i da se ne tiče dece ili muža... to je po meni ne razumljivo...
Sve se to sazna kad tad, i samo deca ispaštaju... najviše... i tako roditelji uništavaju život svoje dece...
Jer hteli mi da priznamo ili ne, svako gleda iz kakve si porodice, kakvi su ti roditelji itd... prva ti ne bi svome sinu poželela ćerku čija se majka udara na sve strane... ima ona narodna:"Što mačka koti, to miša lovi."

Kažeš to bi anuliralo njegovu prevaru... bzvz... time ona poručuje svojoj deci da se svete... i šta uostalom se postiže teranjem inata i tim izjednačivanjem... pa zar čovek ne teži tome da bude bolji...