gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Вас двоје у кревету, припремате се за делање... Кад оно прц, неће да се дигне. Или се дигне али не довољно... Да ли вам се дешавало и шта мислите о томе?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш да га лизне... И онда се одма диже?Usta ga vista bejbe
Da ga duva dok se ne digne
Шта ако се ни тад недигне? Онда неки други пут ил нема одустајањаDa ga duva dok se ne digne
Па није то кобасица...да га смрви братеВаљда да га жваће?
Ako se dopadate jedno drugom onda vezbanjeШта ако се ни тад недигне? Онда неки други пут ил нема одустајања
Антидепресиви утичу на потенцију. Чуо сам да кикирики помажеAko se dopadate jedno drugom onda vezbanje
Антидепресиви утичу на потенцију. Чуо сам да кикирики помаже
Једно време сам га јео ко луд... Каже ђед пази кад идеш у школу, да ти се не дигне на часуКикирики има солидан садржај цинка, а цинк је добар за потенцију. Има мало и селена и магнезијума, а и они не одмажу.
I svasta jos orasastoАнтидепресиви утичу на потенцију. Чуо сам да кикирики помаже
Како не, ја ти то на дневном нивоу. Некад за доручак узмем орахе, за ручак кикирики... За вечеру додам неке бадеме, буде доброI svasta jos orasasto
Добра је миа али ме не пале порнићаре. Свако у њих улазиRazmišljaj Mia Kalifi
Pa ti zamišljaj da je nevina.Добра је миа али ме не пале порнићаре. Свако у њих улази
Џабе замишљање кад је истина другачија. А ја сам човек за ког је истина општаPa ti zamišljaj da je nevina.![]()
Blowjob obično rešava problem (nije mi se desio takav slučaj).Џабе замишљање кад је истина другачија. А ја сам човек за ког је истина општа![]()
Ал зато @georgejune зна. Њему јесте, па ће нам помоћиBlowjob obično rešava problem (nije mi se desio takav slučaj).
Nije mi se desilo,desilo se da nece da pusi a svrsila za 2 min,jedva par snoski i cao
Ma on to po onom vicu.Па није то кобасица...да га смрви брате
Па кул је кад сврши. Многе глуме да свршавајуNije mi se desilo,desilo se da nece da pusi a svrsila za 2 min,jedva par snoski i cao
Хахахахахаха, можда га кроз уста онако мрљави... Да га не гризе, бем јеMa on to po onom vicu.
- Fato, šta radiš?
- Evo žvaćem Muji *****!
- Kako žvaćeš, valjda pušiš?
- Pušiću ako mu se digne!