Kompletna zastita

• Začetnik teme Začetnik teme Duski
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Duski

Obećava
Poruka
60
Koje vrste programa bi trebalo da imam da bih imao kompletniju zastitu. I pored Nortona, Zone alarma i Ad Aware vc sam nekoliko puta imao problema zbog napada sa Interneta. Inace sve programe redovno azuriram i skidam nove definicije, ali posto sam dosta vremena na Internetu izlozen sam cestim napadima. Hvala unapred! :(

NOrton-ZA-ADA je odlican "komplet" zastite.
Sta tacno mislis kad kazes "imao problema zbog napada sa Internete"?
Da ne mislis mozda na ZA-ove poruke u desnom donjem uglu,
taj "alert" ce se pojaviti i ako probas da otvoris sajt koji je
na serveru koji je nedostupan.Najcesce su to "paketi" koji dolaze
od tvog provajdera,sa njihovog servera.Imas log u zA pa pogledaj
ako te zanima od koga su.A mozes da kliknes na ono [More INfo] pa
ce ti se otvoriti sajt sa objasnjenjem,sta je bilo,odakle i jos
dosta detalja(na koga se vodi IP,koja zemlja...).
Ali prvo dobro procitaj obrazlozenje "napada" na prvoj strani.

neki dan sam gledala na njemackom tv. testiranje anti virusnih programa i mogu vam reci da je norton jedan medju losijima.receno je da je on sa svojim sistemom koji trenutno ima mogao proci prije 5 godina a sada vise ne.jednostavno receno sve e-mailove koji su zarazeni kada dodju do vas a vi ga "izbrisete"opet ostaju tu.rezultate tog testa poslali su onima koji su odgovorni za norton a oni su to opet sve to porekli.testirano je odprilike 6 av. programa a najbolji prosjek je imao mcafee.i ja sam takodjer bila razocarana dok sam gledala tu emisiju jer i sama imam norton instaliran ali nadam se boljem. :oops:

mibo:
neki dan sam gledala na njemackom tv. testiranje anti virusnih programa i mogu vam reci da je norton jedan medju losijima.receno je da je on sa svojim sistemom koji trenutno ima mogao proci prije 5 godina a sada vise ne.jednostavno receno sve e-mailove koji su zarazeni kada dodju do vas a vi ga "izbrisete"opet ostaju tu.rezultate tog testa poslali su onima koji su odgovorni za norton a oni su to opet sve to porekli.testirano je odprilike 6 av. programa a najbolji prosjek je imao mcafee.i ja sam takodjer bila razocarana dok sam gledala tu emisiju jer i sama imam norton instaliran ali nadam se boljem. :oops:

Mcafee rules! Taj rad! Kazem ja... :wink:

JA IMAM NORTON INTERNET SECURITY I JAKO SAM ZADOVOLJNA.REDOVNO RADIM UPDATE I NEMAM NIKAKVIH PROBLEMA.PUNO VREMENA PROVODIM NA INTERNETU,SA VREMENA NA VREME URADIM I SECURITY CHECK ILI SA NORTONOM ANALIZAM KOMP I SVE JE U NAJBOLJEM REDU.SKINULA SAM SA NETA ADAWARE6 I TI JE TO.MOJA PRIJATELJICA IMA MCAFEE I ZAKACILA JE VIRUSE A RELATIVNO DOBRO SE RAZUME U KOMP ALI ETO.OBE SMO KUPILE ORIGINAL PROGRAME,ZNACI NIJE NEKI FUSERAJ.
NE BRINI,JA SAM NORTONA KUPILA U SPANIJI I KAD SAM SE DVOUMILA IZMEDJU NORTONA I MCAFFE-A,REKLI SU MI DA JE MCAFEE VISE PRODAVANIJI A NORTON SE BOLJE POKAZAO NA TESTOVAMA.MISLIM,manje vise to je sve isto!

Drustvo imam jedan mali savet za vas, kako se zastiti na internetu.
Treba vam samo dva programa i resili ste stvar,
prvi je ISS Black Ice PC Protection 3.5 i Zone Alarm Pro 4.5.530
I samo ih treba dobro podesiti, programi se slazu medjusobno sto kod mene radi non stop i nemam nevolje od hakera i ostalih gamadi.
Vredi probati ovu kombinaciju jer dobro radi svoj posao.

Back