Kompletna ispunjenost

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
70.298
Hocu lude ideje. Sta je to sto vas ispunjava kao provedeno vreme zajedno sa partnerom/kom. Ne sex, ne ljubljenje, nista od toga, nego van kreveta. Provodjenje vremena zajedno.Ne mora da je skupo (jahta, monako i sl gluposti) ... Da bude uzbudljivo, interesantno, inspirativno, zabavno, drugacije. Sta je to sto donosite u vezu da ce promeniti svakodnevnicu....
I molim vas ove tetkice sto odmah promene vodenicu i kazu nesto poput - "Pa on mora da mene inspirise i sl". ZaobiDZi temu.
Uzgred moze da bude dosta interesantnih ideja. Siguran sam da ste mastoviti

Hocu lude ideje. Sta je to sto vas ispunjava kao provedeno vreme zajedno sa partnerom/kom. Ne sex, ne ljubljenje, nista od toga, nego van kreveta. Provodjenje vremena zajedno.Ne mora da je skupo (jahta, monako i sl gluposti) ... Da bude uzbudljivo, interesantno, inspirativno, zabavno, drugacije. Sta je to sto donosite u vezu da ce promeniti svakodnevnicu....
I molim vas ove tetkice sto odmah promene vodenicu i kazu nesto poput - "Pa on mora da mene inspirise i sl". ZaobiDZi temu.
Uzgred moze da bude dosta interesantnih ideja. Siguran sam da ste mastoviti

Tesko pitanje, i mene zanimaju odgovori.

Pa hajde opisi malo vise. Kako bi izgledalo to putovanje. gde. Kako bi provodili dane na putovanjima. Da je uzbudljivo, zabavno , ispunjeno nezaboravljivo.

putovanje...automobilom
staješ kad hoćeš, gdje hoćeš
na mjesta ne previše burna, ali ni previše učmala
dane bismo provodili istražujući, upoznajući ljude i predjele
uveče bismo večerali uvijek vani, uz neku muziku
gledali bismo se , zavodeći jedno drugo, kao da se vidimo prvi put
...
najvažnije...da nam je bioritam usklađen...ako želim obilaziti starine i možda hodati cijelu noć ulicama nekog starog grada koji me fascinira, da i on to poželi...a ne da kaže: umorni smo, ajde da idemo:per:..sutra nastavljamo
ili ako želim sjediti na stijenama uz more dva sata, da on ne kaže...ma idemo na pivo, vruće je
...i spontano...spontano...
naravno...

putovanje...automobilom
staješ kad hoćeš, gdje hoćeš
na mjesta ne previše burna, ali ni previše učmala
dane bismo provodili istražujući, upoznajući ljude i predjele
uveče bismo večerali uvijek vani, uz neku muziku
gledali bismo se , zavodeći jedno drugo, kao da se vidimo prvi put
...
najvažnije...da nam je bioritam usklađen...ako želim obilaziti starine i možda hodati cijelu noć ulicama nekog starog grada koji me fascinira, da i on to poželi...a ne da kaže: umorni smo, ajde da idemo:per:..sutra nastavljamo
ili ako želim sjediti na stijenama uz more dva sata, da on ne kaže...ma idemo na pivo, vruće je
...i spontano...spontano...
naravno...

Ispunjena klopica uvece na livadi. Cebence, i kupljeni sir od mestana. Podcetilo me je na prijatelje iz francuske koji imaju Onaj van, kao poveci ravan auto, i putuju po evropi. Oboje zaljubljeni u to, Svake godine , sezona, i puste se u promet. Italija, Svajcasrka, Balkan, Srbija naravno. Ovde su uvek dobro dosli, vodamo ih na zurke, zezanje...Mada i sofa surfing deluje interesantno...

Back