Kompletna budalaština !

Алжир одлично сарађује са Рујкама, потписалу су гасни ОПЕК, Руси их војно снабдевају... Можда је по тој линији Јеремија лупио то о алжирској браћи...
:
А некако овде оста прилично неконстатована и недавна посета Иранца, иако је све то заправо врло повезано. :think:

За то нисам ни чуо... Није ваљда да флертујемо и са Ахмадинеџадом?
Не знам с ким флертујемо, али недавно је овде у посети стварно био ирански министар иностраних послова, а прошло је заиста некако једва примећено.
http://www.srbija.gov.rs/vesti/vest.php?id=104875

Ја то, некако, везујем и за Русе, пошто је очигледно да они подржавају Иран.

Не знам с ким флертујемо, али недавно је овде у посети стварно био ирански министар иностраних послова, а прошло је заиста некако једва примећено.
http://www.srbija.gov.rs/vesti/vest.php?id=104875

Ја то, некако, везујем и за Русе, пошто је очигледно да они подржавају Иран.

Ово ми је промакло... Подржали смо их и у УН и за сакаћења. Чудан ветар дува код твојих у странци ;)

Ово ми је промакло... Подржали смо их и у УН и за сакаћења.
Па, ето... Али, кажем, мислим да је то делом у пакету са нашим заокретом према Русима. (А кад се сетимо наше новије историје, задњих 200тинак год, увиђамо да су ти заокрети чести, и, да зависе не само од нас, него, у већој мери, баш од тих "великих").
Чудан ветар дува код твојих у странци ;)
У светлу горе реченог, и није много чудан. :) Друго, колико и како су они моји, и то сам већ подробно објаснила. ;)

Secam se da su povodom Titove smrti proglasili nacionalnu zalost od 7 dana, isto koliko je bilo propisano i u SFRJ..Kao sto se secam da je kod nas bila proglasena zalost kad je umro njihov predsednik(Bumedijen, cini mi se)..........
E, sad.kakve to veze ima samo sa Srbijom, ne znam.

нормално да ће да га оплакују 7 дана кад им је слао бродове пуне наоружања.
јест да после тога сфрј није била у добрим односима са де головом француском, ал боже мој помогли смо арапској браћи. еј бре, у самом центру туниса, налази се улица југославије, паралелно са авенијом хабиба бургибе, наша амбасада је одма из француске...
руку у ватру би за нас ставили.

gledam sad na Avali nesrecnog Jeremica u poseti Alziru , ono standardna prica Kosovo , ko prizno , ko nije ,bla,bla sve u svemu nista bitno i novo
a onda je mladjani Vuk dostigao nirvanu svoje inteligencije i izjavio je kako su odnosi naseg naroda i Alzirskog uvek bili bratski , eto da nije veselog Vuka ne bi ni znali da su nam Alzirci braca :eek:
dobro ajde ima nesrecnika i maloumnika koji tvrde da su nam Rusi braca ili recimo Crnogorci,Hrvati , ***** li ga Bugari , na to smo navikli al Jeremija je otisao korak dalje u gluposti
su mozda proradili crveni Hamdijini geni ,pa mali Jeremija isto tripuje onu nesvrstanu bratsvo -jedinstvenu pricu , i to sa fuckin Alzircima koji u celoj prici nisu nista krivi naravno
al ne razumem u kakvim smo mi bratskim odnosima sa Alzircima , ne verujem da sam u zivotu i video Alzirca u Srbiji ,a ne da sam mu jos i brat
stvarno kako uvek moraju da nadju neku budalu da nas predstavlja u svetu cudo jedno :dash:

bash mi drago shto te Jeremija toliko svrbi i tebe i ostale lizache przapadnog anusa:hahaha::hahaha:
missim...ovo je stvarno bilo za novu temu
aj sad malo o Kusti.....dali mu planinu buuuuuuuuuuu:lol:

gledam sad na Avali nesrecnog Jeremica u poseti Alziru , ono standardna prica Kosovo , ko prizno , ko nije ,bla,bla sve u svemu nista bitno i novo
a onda je mladjani Vuk dostigao nirvanu svoje inteligencije i izjavio je kako su odnosi naseg naroda i Alzirskog uvek bili bratski , eto da nije veselog Vuka ne bi ni znali da su nam Alzirci braca
dobro ajde ima nesrecnika i maloumnika koji tvrde da su nam Rusi braca ili recimo Crnogorci,Hrvati , ***** li ga Bugari , na to smo navikli al Jeremija je otisao korak dalje u gluposti
su mozda proradili crveni Hamdijini geni ,pa mali Jeremija isto tripuje onu nesvrstanu bratsvo -jedinstvenu pricu , i to sa fuckin Alzircima koji u celoj prici nisu nista krivi naravno
al ne razumem u kakvim smo mi bratskim odnosima sa Alzircima , ne verujem da sam u zivotu i video Alzirca u Srbiji ,a ne da sam mu jos i brat
stvarno kako uvek moraju da nadju neku budalu da nas predstavlja u svetu cudo jedno

Bilo bi fino da se informises za onu rijec od 11 slova a zove se DIPLOMATIJA.
Jel obacvezuje koga ta prica -apsolutno ne , jel imas neku stetu od toga - apsolutno ne
Ako ima neke koristi super ako ce to pomoci da bude sto manju broj zemalja koje ce priznati Kosovo odlicno , sto bubris na takve stvari opusti se malo i pusti covjeka koji ocigldno zna svoj posao da radi nemoj da te to mnogo zabrinjava.

a onda je mladjani Vuk dostigao nirvanu svoje inteligencije i izjavio je kako su odnosi naseg naroda i Alzirskog uvek bili bratski , eto da nije veselog Vuka ne bi ni znali da su nam Alzirci braca :eek:
stvarno kako uvek moraju da nadju neku budalu da nas predstavlja u svetu cudo jedno :dash:

zasto srbe u svetu ne predstavljaju srbi a ne kojekakvi kurjaci pardon vukovi

bash mi drago shto te Jeremija toliko svrbi i tebe i ostale lizache przapadnog anusa:hahaha::hahaha:
missim...ovo je stvarno bilo za novu temu
aj sad malo o Kusti.....dali mu planinu buuuuuuuuuuu:lol:

yebo te Kusta obrezanim :)
nego jel ste vi ljubitelji Jeremica rasirili taj vas anus koji spominjes za novu bracu Alzirce ? :mrgreen:
al nije sve tako crno dobro je bar imamo srece sto su Idi Amin i Bokasa pandrknuli jer osecam da bi nas mali Jeremija i sa njima zbratimio , a o Sadamu da i ne pricam :lol:

al nije sve tako crno dobro je bar imamo srece sto su Idi Amin i Bokasa pandrknuli jer osecam da bi nas mali Jeremija i sa njima zbratimio , a o Sadamu da i ne pricam

Ne bi me cudilo da su kojim slucajem i Crveni Kmeri na vlasti u Kambodzi da bi rekao isto
lol-030.gif
lol-030.gif
lol-030.gif

Back