KOMPLEKS VODOLIJA....DA LI ZAISTA POSTOJI

Ja sam u podznaku vodolija. Imam dosta osobina vodolije, ali ne mogu da kazem za sebe da imam kompleks. A pogotovo da je vezan za mog oca...
Na zalost, u svom okruzenju nemam ni jednu vodoliju, tako da ne mogu da prokomentarisem dublje o ovolj temi :(
Generalno, vodolije su jako cudne i retko ko moze da ih razume. To znam po sebi. Jednostavno, ljudi nas ne kapiraju. Kazem "nas" zato sto mi je definitivno podznak tj. vodolija preovladala znak - devicu. I super sto je tako. Volim luckaste vodolije ;)

Jesmo, zato što gledamo miljama unapred, uglavnom volimo uvrnute stvari, volimo slobodu u bilo kom obliku, najviše svoju ličnu zato i bežimo od braka ( da nisam ostala trudna nikad se ne bih udala ) ..ma, volim što sam vodolija :D

Ne da nisam imala problem sa ocem, nego smo se super slagali. Bolji odnos sam imala sa njim nego sa majkom.

Jesmo, zato što gledamo miljama unapred, uglavnom volimo uvrnute stvari, volimo slobodu u bilo kom obliku, najviše svoju ličnu zato i bežimo od braka ( da nisam ostala trudna nikad se ne bih udala ) ..ma, volim što sam vodolija :D

Ne da nisam imala problem sa ocem, nego smo se super slagali. Bolji odnos sam imala sa njim nego sa majkom.

Ja sam cuo da ono sto vodolije misle sada ostatak sveta ce misliti za 50 godina... :cool:
Mislim da je tacno, jer i ja sam avangardan...
I za slobodu je tacno, volimo je u svakom obliku...
Neko je pomenuo nesto za autoritet, ja takodje ne trpim nikakav... ;)

Ja sam cuo da ono sto vodolije misle sada ostatak sveta ce misliti za 50 godina... :cool:
Mislim da je tacno, jer i ja sam avangardan...
I za slobodu je tacno, volimo je u svakom obliku...
Neko je pomenuo nesto za autoritet, ja takodje ne trpim nikakav... ;)

neko reče na temama o nama da smo fijuknuti...:lol: tako nekako...pa i jesmo, u pozitinom smislu naravno.

istina je, i zbog toga nas je teško pratiti :(

u isto vreme smo detinjasti, naivni, luckasti..... a gledamo ispred sebe jako ozbiljnim očima i rešavamo teške životne probleme.....teško je verovati takvoj kombinaciji.

Veciti avanturisti i slobodnjaci,uvek zelimo ono sto nam je na dohvat ruke a nije u nasem posedu(jos uvek).. Pa i u ljubavi je tako,volim da mi laskaju,da me hvale,dele komplimente,ali zaljubicu se u onog oko kog se moram potruditi :))) Obozavam sto sam vodolija..Jeste da je malo tesko za mozak(filozofi smo,mislioci,uvek analiziramo sve) ali smo jedni jedini!! :D
Kompleks - ne! Mozda samo strah da ne ostanemo sami..

Oni su bolesni narcisi. Sto puta na dan im moras reci da su lepi, ako to ne kazes 101 put - gotovo, kao da nikada nisi rekao. Vole da dramatizuju stvari... Ali su super drugari, ne vole obavezivanje, nervira ih "gasenje" slobode, sve je to za njih kriza identiteta. Sa njima treba umeti...

Ja to nisam nikako umela :aha:

A da postoji - postojii! I tek kako :mrgreen:

Sve najbolje o vodolijama-veliki prijatelji,dubokoumni,filozofi.Resavaju teska zivotna pitanja,nadasve divni i verni prijatelji.Nece ti precutati i kad nesto lose misle,mozes se osloniti na njih-ja ih licno jako volim i verujem im.
E sad za veze,ne znam bas,dosta devojaka je nekako uvek negovom krivicom ostajalo''ispaljeno'',u vezama i brakovima.Mislima da se slabo snalaze u tim vodama,da previse cekaju,tesko se odlucuju/plase se gubitka slobode u braku,ocekuju idealizam a toga bas danas i nema...
Ali kao sto rekoh-divni ljudi i pravi prijatelji.

Sada cu ja odmah da ti kazem, kao prava malecka Vodolijica, da to o cemu je tema ne postoji, a sada cu da obrazlozim zbog cega.:cmok:Ljudi uopste ne shvataju nas malene Vodolijice.Ljudi moji mili, sa nama samo treba umeti. :heart: Kada ljudi umeju sa nama, mi dajemo i srce i dusu. Nismo ni najmanje komplikovani ni zahtevni vec posve jednostavni ljudi,koji su cesto pogresno shvaceni, jer su duboki emotivci, odani i pozrtvovani..kao deca,sestra,prijatelj,devojka,kolega..Ljudi nas koriste zbog dobrote, ne shvatajuci nas visok prag tolerancije i zloupotrebljavaju lepotu duse.Vizionari smo i ispred svog vremena.Darujemo nesebicno svoju energiju i harizmu.Kada nas zloupotrebe, tada govore o nama,o cemu je tvoja tema..a,zapravo i tada grese.Jer svaka divna Vodolija i kada joj drugi nanese zlo i na njoj lece komplekse raznorazni pacenici i bolesnici,emotivni praznoliki ljudi, ona opet nema komplekse, vec samo duboko pati zbog necije neshvacenosti o lepoti njene duse. Svaka prava Vodolija svoje mane pretvara u vrline za dobrobit njenih najmilijih i najvoljenijih.Kompleksa nema Vodolija,ali ima svaka..jednu ogromnu slabost..gde je njena najveca slabost njena najlepsa vrlina..da bezgranicno voli ljude i da veruje u ono najlepse u ljudima. :heart:

Mi smo mudre vodolije,mi mozemo sve. :D Mada cesto smo gresni prema sebi jer baveci se tudjim problemima,slusajuci tudje price,mi nemamo dovoljno vremena za resavanje sopstvenih. I uvek cemo saslusati druge,uvek smo tu za njih,za sve njihove greske cemo naci razlog i opravdanje,bas zato sto verujemo u dobrotu ljudske duse. Ali mi volimo ljude,jednostavno ih volimo.
A jedina stvar koja bi nas ubila - da se utopimo u masu i izgubimo svoju licnost. To nikada! :)))

A zasto ste tako teski na pokazivanju osecanja recima?
Uhhh......Zato što se rečima ne dokazuje ništa nego delima. Dela su važna za nas. Vodolija zna da se rečima može dobro lagati. I ako ti vodolija treba reći da te voli, a ti to ne vidiš po njoj, po njenoj ljubavi koju ti pruža, po žrtvama koje čini za tebe i tu ljubav, onda ti nju vredjaš.Ona to smatra uvredom.
E bravo. :lol:
I najvece su inadzije zodijaka. Ako slucajno pomisle da ih kuliras ili da si nekom drugom posvetio vise paznje, budi siguran da ce se duriti i od tebe se tada ocekuje da trcis za njima dok ih ne prodje zivac. :cool:
Istina....:D

zato što znaju da su najbolje....:manikir:
Sada cu ja odmah da ti kazem, kao prava malecka Vodolijica, da to o cemu je tema ne postoji, a sada cu da obrazlozim zbog cega.:cmok:Ljudi uopste ne shvataju nas malene Vodolijice.Ljudi moji mili, sa nama samo treba umeti. :heart: Kada ljudi umeju sa nama, mi dajemo i srce i dusu. Nismo ni najmanje komplikovani ni zahtevni vec posve jednostavni ljudi,koji su cesto pogresno shvaceni, jer su duboki emotivci, odani i pozrtvovani..kao deca,sestra,prijatelj,devojka,kolega..Ljudi nas koriste zbog dobrote, ne shvatajuci nas visok prag tolerancije i zloupotrebljavaju lepotu duse.Vizionari smo i ispred svog vremena.Darujemo nesebicno svoju energiju i harizmu.Kada nas zloupotrebe, tada govore o nama,o cemu je tvoja tema..a,zapravo i tada grese.Jer svaka divna Vodolija i kada joj drugi nanese zlo i na njoj lece komplekse raznorazni pacenici i bolesnici,emotivni praznoliki ljudi, ona opet nema komplekse, vec samo duboko pati zbog necije neshvacenosti o lepoti njene duse. Svaka prava Vodolija svoje mane pretvara u vrline za dobrobit njenih najmilijih i najvoljenijih.Kompleksa nema Vodolija,ali ima svaka..jednu ogromnu slabost..gde je njena najveca slabost njena najlepsa vrlina..da bezgranicno voli ljude i da veruje u ono najlepse u ljudima. :heart:

Samo bih te ispravila u jednom - i kad ne znaju drugi sa nama vodolije znaju da shvate, da oproste.....čak i takve ljude vole. Uvek nadju nešto dobro u čoveku.

Ja sam dupla vodolija i kako starim sve manje volim ljude...
Kako starim sve vise izbegavam ljude pa cak pocinju da mi smetaju na poslu, najvisr volim kad radim sam...
Kad bih nasao neki poso gde mogu da radim sam ili bar da ne zavisim od drugih i nemam s njima gotovu nikakvu interakciju, samo onu poslovmu strogo minimalnu bio bih srecan....

Imao sam dosta prijatelja koje sam postovao i uvek pazio da ih ne uvredim, da budem dobar prema njima pomognem, niti sam ogovarao, i cinio lose a vratiloi se tako da su mene ogovarali, iza ledja izsmevali itd...Udaljio sam se od tih laznih prijatelja i vremenom i drugi su tako isto pa sam i od mjih pobego i ostali su jos nekoliko koji me jos uvek nisu tako razocarali ali ono uvek su nesto zauzrti kad zovem i retko se i vidjamo a skoro nikad da se jave kao sto ja zovem vec samo pisu neke glupe poruke i salju neke smesne klipove...Imam za sada 4 iskrena druga od koji kad god udju u neku vezu zaborave na svenoko sebe i jedva nadju vreme u 2 nedelje da se vide s tobom...

Izgledam normalno, mislim moze to uvek dosta bolje ali ne volim da se takmicim jer u tome nema kraja ai mrzi me i ne volim da se takmicim u tim stvarima, koliko mogu toliko pa kome se svida svidja...Malo sam aljkav onako osrednje, za garderobu ne marim mnogo ali bitno mi je da sam elegantno obucen i da se meni svidja sto nosim i to je to.Retko kupujem gardetobu jer malo toga mi se svidja pa tako i imam obicaj da nodim jedne te iste 5 stvari i kombinacije dok se ne ofucaju i scepe skroz...????

Volim prirodu i umetnicka sam dusa, iako pocinjem da ne volim ljude prija mi iz nekih razloga druzenje u prirodi kad su neki drustveni korisni kampovi gde mozes da upoznas interesantne likove pa i strance.Ne znam zasto ali verovatno tada na tim skupovima uglavnom dolaze ljudi poput mene pa mi njihovo drustvo donekle i prija...
Naravno ne volim da budem sam dugo niti zelim da budem sam ali ako po?red mene nije ta osoba koja me dopunjuje i ispunjuje bolje je mozda i da sam sam....

Primetio sam da su mi potrebne promene u zivotu na svake 4 ili 5 godine i ako se oduzi i ne dodje do njih pocinjem psihicki da kriziram i padam u neku vrstu male depresije i ne daj boze da se zaglavim nikad duze u taj neki zacarani krug nego sto treba...

U vezi sam brizan, veran, uvek tu i sve...Dajem sebe uvek malo vise nego sto ta neka osoba zasluzuje.Veoma sam veran i ocekujem isto to od partnerku...Volim svoju slobodu i prostor, na slobodu ne mislim da flertujem i da varam vec normalnu slobodu da radim neke stvari koje volim itd...

Ovo sam napisao zbog karakteristike znaka vodolije jer kako sam stariji sve mi se vise cini da gubim sve karakteristike znaka i vidim da i vi sto ste pisali 90% toga kod mene nema a i nesto sto je bilo nestalo je, pa sta li je sad u pitanju u sta se ja to pretvaram? pPitam se da li je uopste tacno to, te karakteristike i ta astrologija?

Back