Ми само делимо људе на нормалне људе и на ћације. Њих доживљавамо као неке орке из Господара прстенова, а њиховог вођу као Сарумана.
Зашто би Београђани мрзели друге људе, када већина Београђана има родитеље који су дођоши. Ипак велика је вероватноћа да неко ко долази са југа је ћаци, већа него неко ко долази из Суботице и НС.
То није фрустрација, већ отворена мржња и презир. Рецимо овде на форуму се то решава, тако што ћације ставиш на игнор и решен проблем, док у стварности, престанеш да комуницираш са њима, а на послу само ако мораш да им се обратиш и то само у вези посла.
Када упознајем неке који нису из БГ, морам да признам да имам неке предрасуде, јер није исто ако неко долази из НС, где је мања вероватноћа да је ћаци, него неко ко долази из Црне Траве и Врања где је главно упориште тог радикалског зла.
Такође, немам лепо мишљење о припадницима ромске заједнице, јер и они се продају за кило зејтина и тако нас због свог ситног интереса увлаче у још дубљу диктатуру, нестабилност, неизвесност и насиље.
Понекад помислим да би било добро да се поделимо као Кореја, да ми у Београду и северу Србије имамо нормалну власт, да изградимо институције и уредимо наш део Србије, дигитализујемо, водимо рачуна о екологији итд, а да југ Србије дамо Вучићу, да буде још већи диктатор, да додатно и у потпуности изолују тај део Србије, да још више тлачи своје робове и да његови робови уживају у тој субмисивној улози и да научи Данила да буде још гори диктатор од њега. Да екоциде спроводи тамо, али да се то не прелива у наш део.