Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
imam druga, ima 20 godina, debeo je i gadan, a sexualni odnos imao je 3 puta u zivotu, ali on misli da je to jako dobro... navodno kaze da je bolje tako nego da je8e svaki dan pa da se "zasiti"!
jel on uopste normalan?!
mislim da je u pitanju neki odbrambeni mehanizam, jer on nas ostale (koji imamo redovne sexualne odnose) stalno kritikuje da ce nam dosaditi... bahhh
Kazes imas druga, a nazivas ga "debeo i gadan"?!? Pa zar to nije cudno, ukoliko ti je drug? Drugo, zamisli da si ti sam debeo i gadan.................. kako bi se osecao. Da li bi rekao: "da ja sam debeo i gadan i niko me nece, jadan ja...."?
Prozivas coveka da nema ceste seksualne odnose, a istovremeno se hvalis kako ti imas toga koliko hoces. Ja bih se malo zapitao o cemu se ovde radi.
Ti si faca, a on je niko i nista, pa ti jos onda i smeta?!?
Pokusaj da shvatis coveka. Imao bi on mnogo vise sexa kada bi mogao, naravno. Nije on kriv sto bas i nema srece u tome. Mozda i njemu smeta tvoje hvalisanje.
Ukoliko te covek smara, zasto se druzis sa njim?!?
imam druga, ima 20 godina, debeo je i gadan, a sexualni odnos imao je 3 puta u zivotu, ali on misli da je to jako dobro... navodno kaze da je bolje tako nego da je8e svaki dan pa da se "zasiti"!
jel on uopste normalan?!
mislim da je u pitanju neki odbrambeni mehanizam, jer on nas ostale (koji imamo redovne sexualne odnose) stalno kritikuje da ce nam dosaditi... bahhh
Ha, ha, ha, haaa, dosaditi, ha, haaa, hi, hi, hi, ho, ho zasititi se sex-a aaa, svasta, ahahahaaa
Kakva dileja :? zasititi se, sex dosaditi? Joj, svasta cu ovde da cujem :smile: