kompjuter fiat punto

lmihajlo

Aktivan član
Poruka
1.351
Skoro sam uzeo ovu igracku, i interesuje me gde mu se nalazi kompjuter, odnosno da li mu je diraran kompjuter i da li jmu je promenjena kilometraza......u italiji je presao 82000 ima i servisnu knjizicu.........a ovde jos 15000 pre nego sto sam ga kupio..........lepo ide, mada je instrument tabla pomerena tako da pokazuje u mestu 4 km, 1000 obrtaja, jednu crtu iznad optimalne temperature motora,..........verovatno je instrument tabla pomerana.......a zanima me da li to ima veze sa kompjuterom...........

Nema to veze sa kompjuterom nego kad se skida kilometraza na tom autu,onda mora da se skine sat i da se skinu skazaljke da bi se doslo do stampane ploce gde se leme zice i onda skinu km.Znaci,majstor koji je to radio nije dobro obelezio gde su stajale skazaljke i eto tebi sad odstupanja od fabricke postavke.
A sto se tice servisne,vec sam objasnio da 70% automobila stize sa praznim servisnim knjizicama i da su pojedini prodavci napravili pecate i da sami upisuju servise i pecatiraju a servisna je originalna.

Nema to veze sa kompjuterom nego kad se skida kilometraza na tom autu,onda mora da se skine sat i da se skinu skazaljke da bi se doslo do stampane ploce gde se leme zice i onda skinu km.Znaci,majstor koji je to radio nije dobro obelezio gde su stajale skazaljke i eto tebi sad odstupanja od fabricke postavke.
A sto se tice servisne,vec sam objasnio da 70% automobila stize sa praznim servisnim knjizicama i da su pojedini prodavci napravili pecate i da sami upisuju servise i pecatiraju a servisna je originalna.

sada sam se razocarao, mada je autic super isao do Grcke, bez problema, ali izgleda da km nije originalna

Pa sta ima veze koliko je presao ako radi kako treba. Bitno je da je lepo sacuvan a i da je presao 150k km taj moze da ide jos 250k km a kad ces ti preci te kilometre s tim autom? za 20 godina? A moras imati u vidu da je to jedan od najjeftinijih automobila za odrzavanje pa ako mu i nesto usfali neces se izuti iz čarapa.:)
Idi samo kod sajdzije da ti lepo namesti te skazaljke i gaaaaassssss.
A i nisi morao bezeze da otvaras jos jednu temu zbog toga jer cu ti i ovde reci da ne mozes proveriti original km na Puntu.
Postoje kola kod kojih mozes ali kod Zunta -ne.

Back