Kompanija "Dove" više ne testira na životinjama

ilovedoggos

Aktivan član
Poruka
1.956
"Dove" je sada komplentno bezbedan proizvod, sa sastojcima koji nisu testirani ni na jednoj životinji.
Evo šta prouzrokuje konzumiranje proizvoda koji su testirani na životinjama, uključujući Niveu, Tide, L'oreal Paris, head & shoulders. U ovu listu je pre bio i Dove ali na našu sreću više nije.
Screenshot_20211225_110403.jpg
Screenshot_20211225_110355.jpg

Kako zaključuješ da je proizvod bezbedan ukoliko se ne obavljaju testiranja na životinjama? Mislim koja je veza tvoje bezbednosti i nebezbednosti životinje? Koja je inače i farmirana za tu svrhu, iako sam isto protiv toga ali svrha je svrha, bolje da testiraju na životinji koja postoji radi toga nego na tebi, ne?...

Hm, zašto bi Dove uopšte testirao proizvode na životinjama?

Na Filipinima jednom u Manili gledao da kupim neki šampon i uzeh Dove na preporuku koleginice iz Kine...

Kako zaključuješ da je proizvod bezbedan ukoliko se ne obavljaju testiranja na životinjama?

Hm, zašto bi Dove uopšte testirao proizvode na životinjama?

Na Filipinima jednom u Manili gledao da kupim neki šampon i uzeh Dove na preporuku koleginice iz Kine...
Mislila sam bezbedan poput da nijedna životinja nije stradala zbog proizvoda. A za bezbednost, kao bezbednost ne znam.

Ni tri minuta mi nisi dala da upotpunim svoj post, i ispravim par typo....

Ako želiš bezbednost, idi u šumu. Na potok.
A pusti naučnike, i hemičare da rade svoj posao. Ako spasiš životinjicu, možda ubiješ sebe....I meni je žao životinjice, ali rezultat bezbednosti je važniji. Iako je i to veoma diskutabilno. Mada, do sada se niko nije otrovao Dove proizvodom, mada nemoj da probaš da ga popiješ, iako ga tvoje pore usisavaju u telo....

Ni tri minuta mi nisi dala da upotpunim svoj post, i ispravim par typo....

Ako želiš bezbednost, idi u šumu. Na potok.
A pusti naučnike, i hemičare da rade svoj posao. Ako spasiš životinjicu, možda ubiješ sebe....I meni je žao životinjice, ali rezultat bezbednosti je važniji. Iako je i to veoma diskutabilno. Mada, do sada se niko nije otrovao Dove proizvodom, mada nemoj da probaš da ga popiješ, iako ga tvoje pore usisavaju u telo....
Hvala na savetu

https://www.dove.com/us/en/stories/...wash-your-hair--your-questions--answered.html

Hoćeš tvoja ili zečija dlaka da strada?

Ne može ničija...Sem ukoliko nije odlučeno da je dostignut maksimum razvoja i istraživanja kod hemijskih proizvoda.
Ili su verovatno proizveli veštačku ljudsku živu kožu. Ko će ga znati, to su ipak dozvoljene poslovne tajne.
Jao, kosa i ja dva sveta. Eksperimentisala sam ja dosta puta mojim ličnim splačinama od šampona, evo kosa mi je sad crna, a bila je smeđa. Pritom, nikakvu farbu nisam koristila. Bolje ja da se držim klasičnih šampona, ne valja biti u tripu da si frizer :D

Back