Komicne situacije

Ti si mi dao ideju svojom barakom, kucom na kraju sela, planinskim domom, sta li je vec... Tebi je to bila trauma, ali realno to ne moze da bude...tako, sam bio u jednom poznatom planinarskomskom domu, Koji je normalno bio od drvene gradje, mozda sam jednom i pricao ovu pricu... Bilo bi zanimljivo da se neka od zena seti neke komicne situacije, a ne samo mi kao na optuzenickoj klupi, a one podjebavaju...pa onda ja.

Nekad davno u zemlji seljaka na brdovitom Balkanu sam intenzivno vodio ljubav sa jednom devojkom. Baš intenzivno, kako to već tinejdžeri mogu... Ona više nije mogla, moli me da prekinem, a meni ne pada na pamet, udaram kao da sam na odsustvu.
Ona tako viče, "ne mogu" "stani" i u jednom trenutku joj izlete "Poslušaj me, budi malo parlamentaran!"
Ja se naravno izvrnem od smeha i naravno prekinem :hahaha:
Počela i ona da se smeje kad je shvatila šta je rekla.
Pitao sam je kako to izgleda biti parlamentaran u sexu, nije znala da objasni. Dugo smo se tako valjali po krevetu i cvrkutali jedno drugom, a onda se parlamentarno dogovorili da nastavimo gde smo stali...

Zar si ocekivao da je neko od forumasa doziveo nesto komicno za vreme seksa?? :)

ma cuti, rekose mi da zene s godinama sve vise cene neke druge stvari oko sexa, mada ja mislim da su to samo devojacki snovi

dok se igraju udjes izadjes i gotovo.

Kud sam ocekivao kad znam da je to tuga kod forumasa....ili bese forumasica?

Poslednja izmena:
U pravu si ovde sve sam radoznao svet :p
Prvi poljubac se zavrsio tako sto me je odma ostavio rekavsi da ne znam da se ljubim.
Svi su mi u fazonu praksa je majka i to se mora vezbati, ali eto priznajem ja sam se pozvalila sa tolko njih da bi svako normalan odavno naucio.
Dakle svaki put je to takav pogub, ne guram jezik do grla, ne izlizem osobi celu glavu, nego je tu sudaranje nosevima, ne znam gde s jezikom, bukvalno osoba odustane od svakog vise pokusaja da me nauci. Jednostavno nemam pojma jbg
Seti se pa ce i drugi krenuti da pisu kad cuju nase blamove :hahaha:

Bar imas mastu i ideje...i nisi dosadna...

Dakle, planinarski dom...ono sto je nekome katastrofa i blam meni je bilo

simpaticno i komicno....

Posle dobrog sexa, ceka se kafa i neke palacinke ili bese kolaci i tece neka prica,

koja se prekida zvukovima koji stizu kroz zidove...

Posmatras oci i vidis promene koje se desavaju u skladu sa tokom misli....i pitanje

nisam se ja valjda ovako cula?" Naravno, posle toga je usledio smeh pre kafe i kolaca,

i nastavak posle sa vrlo kontrolisanim glasanjem do neke granice koja iskljucuje kontrolu.

Back