Kometa Neovajs

Ne razumem otkud bil gejC na mojoj temi, terajte to cudo odavde. :D Mislim, nije da sam ga spomenuo, al ga nisam ni ... zamislio.
Naveo ga kao primer kako se neke stvari izvlace iz konteksta i izmisljaju 'dokazi' o uticajima nekih ljudi,dogadjaja ili organizacija na svet oko nas.
Dokaz da neke ljude rec slucajnost ne zadovoljava iako je veoma cesta kao pojava.

Ponavljam ti pitanje sa druge teme,koji si ti programski ili kompjuterski sistem izmislio,kao kontratezu njemu?Niko ne tera ljude da kupuju njegove prozvode,vec dugo ima besplatnih varijanti koje su dostupne svima.Nikoga od nas nisu nterali puskom da kupimo....
Ni on NIJE ništa izmislio! Jeftino kupio DOS i SKUPO prodao! Pogodio si: Reklamiram besplatni Linuks, a to podrazumeva pljuvanje po Majkrosoftu! :zcepanje: :zcepanje:

Sam si kriv! Nisi pratio komentare? Povezuješ pandemiju sa tom kometom danas, a taj Gejts o takvim stvarima lupeta već par godina! :zcepanje:
Pa eto, Gejc lupeta, i nista, uzese mu poso Oksford i braca Rusi. :mrgreen:
A za sve to vreme, "iz mracnih dubina svemira, deveta ofanziva se spremaa..zlo od davninaaaa".
Dok svi lupaju, kometa davno targetirala sta ce, kako ce, kud da prodje.:p Sto je blize, kosnice umova bruje li bruje, u panici i ludilu...
Valjda kad krene da se odaljava (zakljucno s prethodnim danom), desice se obrnuto.:cool:

Pa ne znam, gledao sam isto, ne videh je. Moracu zalbu d`ulozim.:p
Tu je negde to cudo, doduse ja gledam iz grada, mozda na nekom seoskom brdu kad bi gledali videli bi..
Da bi je vidio, u CELOM gradu bi trebali da POGASE sva ulična svetla, kao i zamračivanje svih stanova kao u doba vazdušne opasnosti! Neverovatno je koliko sva ta svetla 'svetlosno zagađuju' atmosferu iznad gradova, koja je usput, puna raznih čestica koje reflektuju i rasipaju svetlost.....

Da bi je vidio, u CELOM gradu bi trebali da POGASE sva ulična svetla, kao i zamračivanje svih stanova kao u doba vazdušne opasnosti! Neverovatno je koliko sva ta svetla 'svetlosno zagađuju' atmosferu iznad gradova, koja je usput, puna raznih čestica koje reflektuju i rasipaju svetlost.....
Da,kad se izadje van grada,na bilo kakvo uzvisenje gde okolo nema ulicnog svetla,moze da se vidi obicnim dvogledaom,cak i golim okom ko je pazljiviji...

Back