komentatori, hejteri, forumaši

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
provaljujem jednu zanimljivu grupu ljudi ili bar neke ljude
koji se zakače za neki sajt ili više sajtova
informativnog, forumskog ili sličnog tipa
i strastveno komentarišu, uglavnom pljujući, bacaju minuse, svima riplajiraju, sve to onako detaljno
i sad se pitam u čemu je štos
jel se to plaća, jel to jedi izraz prosečnom bedniku, jel to online prostitucija, jel to klasično nolajferstvo, šta

nisam primetio,krstarica nije takav tip foruma,obicno se hejteri banuju,maskiraju u klonove ili sami posle nekog vremena napuste

sta je riplajirajstvo i klasično nolajferstvo?

Šta se,koji ******, frljate instant izrazima ?
A,vrlo lepo to može da se izrazi na maternjem !
Šta želite ?
Da budete pametniji ?
Na ovakav način,ignorišući sopstveni jezik, teško....
Ostajete glupi,ograničeni i smešni skorojevići !

i strastveno komentarišu, uglavnom pljujući, bacaju minuse, svima riplajiraju, sve to onako detaljno
jel se to plaća, jel to jedi izraz prosečnom bedniku, jel to online prostitucija, jel to klasično nolajferstvo, šta
Nisam to primetila

to nesto na politici, nije moj reon :manikir:

neko resava sudoku, neko popunjava tikete, neko igra sah, neko pika Dotu, neko Kanter, a ja, ja i svi moj kolege hejteri, igramo najbolju igru svih vremena koja se zove Internet
jedino mesto gde mozes doci i izneti misljenje u kompletno nefiltriranom obliku ocekujuci MINIMALNE ali VAZNE posledice
nema drustvenog pritiska osim tu i tamo po nekog glupog moderatora

internet je raj kritickog racionalizma
svako moze da napusi svakog i pritom da ostane ziv

Šta se,koji ******, frljate instant izrazima ?
A,vrlo lepo to može da se izrazi na maternjem !
Šta želite ?
Da budete pametniji ?
Ostajete glupi,ograničeni i smešni skorojevići !

Zasto citiras moj post i meni odgovaras?Postavio sam pitanje postavljacu da pojasni nepoznate reci riplajirajstvo i klasično nolajferstvo jer su vecma nepoznate.

Šta želite ?
Da budete pametniji ?

A to je cirilica,jel tako.

moze biti sve sto si naveo, cak i to da se placa, ja sam ih pitao jel vas placaju....Ja bas vidim, eto recimo, na pdf-u 'religija' koji je kao otvoren za vjernike i sl. vise je onih samoprozvanih ateista nego religizonih ljudi...i samo hodaju i prosipaju svoju-tudju filozofiju...pa mislim ako ne vjerujete i te ljude smatrate zatucanim...pa kako mozete citav dan visiti na tom forumu i zivcirati se zbog ''gluposti'' tih ljudi...pa niste valjda mazohiste...i da ne zalazim sada...

Back