Komentari

pa idi joj reci: "mama ja nikada nisam lagala po forumu, niti prodavala neku laznu sliku sebe..."
pa će da se ponosi i zbog foruma.

za pocetak cu da citiram ove tvoje komentare
da ne mozes da ih izbrises
pa, da za par godina moz da dodjes ovamo, i da odgovoris na temu
kako se ti ponosis svojim komentarima
ili
da samo prosto stoji ovde kao eklatantan primer forumskog komentara nabijenog zlobom i gluposcu, a bez ikakvog razloga
a, sad moz da odes da me prijavis
klonu
:malav:

ili
da samo prosto stoji ovde kao eklatantan primer forumskog komentara nabijenog zlobom i gluposcu, a bez ikakvog razloga

bolje otvori posebnu temu "ponosim se time da nikada nisam lagala po forumu, niti prodavala neku laznu sliku sebe..."
i onda na toj temi citiraj primer forumskog komentara nabijenog zlobom i gluposcu, a bez ikakvog razloga

bolje otvori posebnu temu "ponosim se time da nikada nisam lagala po forumu, niti prodavala neku laznu sliku sebe..."
i onda na toj temi citiraj primer forumskog komentara nabijenog zlobom i gluposcu, a bez ikakvog razloga

vidi ovako..
dao si odgovor na ovoj temi, koliko je iskren, to je tvoja stvar
ja sam takodje dala odgovor na ovoj temi, zasto bas ovakav -to znam ja
da je iskren-iza toga stojim, tebe ako ne mrzi, citaj 15000 postova, pa vidi koliko sam dosledna sebi
tebe je iz nekog razloga moj post toliko iziritirao (zasto? jel zato sto ti jesi lagao i prodavao laznu sliku sebe, pa ti tudja suprotnost toliko bode oci?), da si citirao moj post za tako malicioznim komentarom (na primer, ne znas da li imam majku, da li je ziva, da li sam u teskim odnosima sa njom, te me ovakvi kometari bole, bla, bla...), da jedino moze da se zakjljuci da te je moj post licno pogodio, ili da mene licno hejtujes ....
na kraju, zasto je neophodno dati tako podcenjivacki kometar na neciji post, koji nema bas nikakve veze sa tobom?
jel mislis da ti je komentar duhovit, kul, pokazuje kako si forumski blaziran, jel inace tako "sacekujes" postove, pa ih kao, ono "seces" malicioznim replajevima?
mislim, kapiram te, imala sma i ja tu forumski nedodirljivu fazu, kad sam bila top forumasica i imala jako visoko forumsko misljenje o sebi :malav: pa sam se tako pravila mnogo hladnokrvna i hejterski docekivala neke iskrene ljude i njihove postove...i upravo su mi ti kometari oni za koje kazem da ih se sada stidim...
a, ti, ako se ovim svojim ponosis, ako mislis da si njima nesto pametno rekao, sto mogu da citaju generacije forumasha koje stasavaju, onda ok :malav:
meni si prosto samo...pa, hmm, jadan...
ili da kazem-jadna?

jel si i na ovo bila ponosna? :hahaha:

pa, dabome da jesem
a, i mama je
sto, jel ti smeta sto ti nisi?

p.s. konsultuj svoj IQ, primedba je bila ironicna
btw, izgleda da smajliji postoje zbog takvih kao sto si ti, da bi razumeli i ono sto nije napisano, vec bi se dalo naslutiti u tonu, da je izgovoreno, zato i dadoh ovog malavog, ali izgleda da ni to nije vredelo...

Retko kad čitam ranije komentare,ali slučajno jesam od pre godinu i po...
Razumem mlađe učesnike-oni evoluiraju,a ja pošto sam poodmakao (pre neki dan
i zvanično deda...:mrgreen:)-ja mogu samo da s klikeram s onim blentom Alchajmerom...
Potpisujem ponovo te postove!
Možda bih ponekom dodao nešto...

Ka d sam bio mlađi,nabasao sam na neke moje pesme iz rane mladosti i jedva sam ih
prepoznao...Mladi se ,dakle,brže menjaju...

Back