- Poruka
- 826
komentar o procitanoj knjizi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam skoro citao Novi Zavet i uticao je da dodatno zamrzim popovstinu i da se u mojim ocima uveca licemerje onih koji sebe nazivaju hriscanima....linearan, kontextualan ili textom o proćitanom textu ...?
Ja sam skoro citao Novi Zavet i uticao je da dodatno zamrzim popovstinu i da se u mojim ocima uveca licemerje onih koji sebe nazivaju hriscanima.
Konačno jedna pametna tema i od tebe.komentar o procitanoj knjizi
Konačno jedna pametna tema i od tebe.
Evo, ja cu da prokomentarisem Bibliju, posto sam nju psoeldnju procitala i trenutno je citam: Najbolja knjiga!
Apsolutno se slazem s tobom da je najbolja knjiga.I ja sam je procitao vise puta.
Osim sto su ljudi ograniceni,imaju i predrasuda prema Bibliji.Mnogi je nijesu nikad otvorili a misle lose o njoj,a to uglavnom zahvaljujuci onima koji sa Biblijom manipulisu i predstavljaju je u pogresnom svijetlu,a motivi su razni.Drago mi je. Ipak, ovde su ljudi ograniceni i ne mogu da shvate njenu vrednost.
Osim sto su ljudi ograniceni,imaju i predrasuda prema Bibliji.Mnogi je nijesu nikad otvorili a misle lose o njoj,a to uglavnom zahvaljujuci onima koji sa Biblijom manipulisu i predstavljaju je u pogresnom svijetlu,a motivi su razni.
Pa sta bi drugo i mogao reci jedan nacionalista.Njemu je kao i vecini na prvom mjestu nacionalizam,pa onda pravoslavlje i tek onda hriscanstvo.Inace mnogi se izjasnjavaju kao pravoslavci a ne znaju cak ni to sta je pravoslavlje tacno a kamoli hriscanstvo.Tako se izjasnjavaju zbog tradicije i obicaja.Vecina Bibliju smatra kao sektasku knjigu.Ja kad sam otisao na forum pravoslavlje odma su me prozivali kao sektasa jer sam iz Biblije dokazivao da nijesu u pravu.Naravno za njih to nije validno.Pripadas li ti Pjevacice nekoj hriscanskoj zajednici?Meni je jedan Srbin, nacionalista, pravoslava rekao, kada sam mu rekla da nesto za nacin proslave Bozica i slave nije u duhu hriscanstva, jer ne pise u Bibliji rekao: Ma, Pevacice, pusti Bibliju, to je za sektase.
Pa sta bi drugo i mogao reci jedan nacionalista.Njemu je kao i vecini na prvom mjestu nacionalizam,pa onda pravoslavlje i tek onda hriscanstvo.Inace mnogi se izjasnjavaju kao pravoslavci a ne znaju cak ni to sta je pravoslavlje tacno a kamoli hriscanstvo.Tako se izjasnjavaju zbog tradicije i obicaja.Vecina Bibliju smatra kao sektasku knjigu.Ja kad sam otisao na forum pravoslavlje odma su me prozivali kao sektasa jer sam iz Biblije dokazivao da nijesu u pravu.Naravno za njih to nije validno.Pripadas li ti Pjevacice nekoj hriscanskoj zajednici?
Da. Ja sam Srpkinja, pravoslavka, slavim Bozic i Slavu imam svog popa i svoju crkvu, a ti?
Ja sam Srbin ali ne mogu sebe nazvati pravoslavcem posto se ne slazem u potpunosti sa pravoslavnom teologijom i ne pridrzavam se iste.Mogu samo reci da sam pravoslavac po Svetom pismu.Moji slave praznike formalno a svog popa nemam.Inace ne pripadam nijednoj hriscanskoj denominaciji,ali to nije presudno vazno je pripadati Hristu.Kad sam manje poznavao Bibliju vise sam bio naklonjen pravoslavlju,ali vremenom proucavajuci Bibliju vidio sam da su neka pravoslavna ucenja u sukobu s njom pa sam ta ucenja odbacio.Ima neznabozackih obicaja koji su se uvukli u pravoslavlje tokom vijekova.Smatram da je najvaznije biblijsko ucenje i da ga se treba pridrzavati.
Jesam dobro sam upoznat sa protestantizmom i sa ograncima protestantizma.I ja sam u potpunosti predana Bibliji. A jesi li upoznat sa protestantizmom? Imas mnogo crkava, koje su strogo ogranicene na Bibliju.
komentar o procitanoj knjizi
Pa smatram da slična tema postoji, samo se zove šta ste poslednje pročitali gde bi trebalo pored naziv knjige i autora da napišemo i svoje mišnjenje o tome, kako bi drugi umali uvid o toj knjizi.
E sada što to svako ne odradi to je već stvar pojedinca.![]()
Meni je jedan Srbin, nacionalista, pravoslava rekao, kada sam mu rekla da nesto za nacin proslave Bozica i slave nije u duhu hriscanstva, jer ne pise u Bibliji rekao: Ma, Pevacice, pusti Bibliju, to je za sektase.
Ja volim Bibliju i vodim zivot po Bibliji. Mislim da je to najbolji nacin zivota i ne zelim da nekog zavaravam, pa samim tim, ne promovisem, vec samo iskreno pricam o sebi.
Hteo sam da kazem da je dobro sto preporucujes Bibliju ali se nisam odmah setio prikladne reci![]()
To je zato sto nikada ne razmisljam na srpskom, pa je malo zakrzljao, a i zato sto sam brzoplet!![]()