Komentari o mitingu u BG.

• Začetnik teme Začetnik teme Coke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Plava Bilja:
Ma, nije propao, samo je bio neuspeshan :wink:
Dosao je vrlo mali broj mitingasa za gej-zastavama, sto je ispod svakog nivoa.

Pa za LDP nije mali broj mitingasa sta si ti ocekivala od stranke koja je mala i osnovana pre 6 meseci i koja pretenduje na 5% na narednim izborima i pravi prvi miting da ima 100.000?Pravo da ti kazem ja sam iznanadjen koliko je blio ljudi ali ti ocigledno procenjujes LDP na vise od mene...
Sta svi su nosili gej zastave?

_Milanche_:
Pa za LDP nije mali broj mitingasa sta si ti ocekivala od stranke koja je mala i osnovana pre 6 meseci i koja pretenduje na 5% na narednim izborima i pravi prvi miting da ima 100.000?Pravo da ti kazem ja sam iznanadjen koliko je blio ljudi ali ti ocigledno procenjujes LDP na vise od mene...
Sta svi su nosili gej zastave?
Nisu svi,naravno ali ****** su zloupotrebili miting,ako vodje stranaka koje su ga organizovale misle drugacije njihov problem,sto se tice samog cilja demonstracija,kilava p... Kostunica i ostalo,to su u pravu.

ako je ono sto sam ja video toga dana u gradu miting svaka im cast....
-neka zenetina (ne znam ko je nisma gledao, al sam slusao) promuklim i panicnim glasom vice 'dole vlada', posle nje dolazi neki choban koji isto to radi....
-pusta se muzika u produkciji palme (jos pre pinka)...ozvucenje k'o sa sajma slanine....
i slicno....
u svakom slucaju - moj komentar - bljutavo i jadno....ko god da je i sta god da je...

normalno, cela evropa slavi pobedu nad fasizmom a mi se zamajavamo pricamo o vladi, mladicu i ostalom....i onda hocemo u evropu...hhahah :)

miting nije bio nista spektakularno,a mislim da i nije trebalo da bude,niti je tako zamisljen...oni su samo pokazali jaku politicu volju da predju cenzus i pokushali da malo sabotiraju politicke dogovore i buduce paktiranje izmedju ds-a i dss-a..to im je bio glavni cilj

Obersturmfuehrer:
ako je ono sto sam ja video toga dana u gradu miting svaka im cast....
-neka zenetina (ne znam ko je nisma gledao, al sam slusao) promuklim i panicnim glasom vice 'dole vlada', posle nje dolazi neki choban koji isto to radi....
-pusta se muzika u produkciji palme (jos pre pinka)...ozvucenje k'o sa sajma slanine....
i slicno....
u svakom slucaju - moj komentar - bljutavo i jadno....ko god da je i sta god da je...

normalno, cela evropa slavi pobedu nad fasizmom a mi se zamajavamo pricamo o vladi, mladicu i ostalom....i onda hocemo u evropu...hhahah :)
Ovo si u pravu,za mene su LDP,GSS i SDU kontra od radikala u Srbiji,dva ekstrema.
Ja sam pre mitinga primao na forumu radikale kako sam za miting samo zbog njegove poruke u vezi sadasnje vlasti koja je katastrofalna.
Najbolja stranka u Srbiji je DS.

Arhangel NS:
Mejdžor, može se emigrirati...Al' da li te tamo neko hoće? Pogledaj primer istočnoevropskih zemalja koje su postale članice EU. Veliki broj ljudi bi želeo da radi u zapadnoj EU, ali ne može. Ne daju! Žaliće se, kažu...Kome? Kadija te tuži, kadija ti sudi.

Mislite o tome... Ali, ja jesam za to da ko god može, neka proba "preko". Bolje dok si mlad i bez porodice, kasnije to postaje sve teže.

Imamo dve opcije: ili da emigriramo ili da ostanemo i spoznamo da nas ima dovoljno da srusimo svaku vladu koja se bude prema nama ponasala ovako!
Trenutno su male sanse za emigraciju... skupo( treba mi 8 000eu), i nije bas neko resenje za buduce pokolenje...
Ostaje nam-opet na trg, pa ispocetka... inace cemo pevati trenutni hit u Africkim zemljama:"Coruption, coruption...." dok ne izumremo polako!

no_problem:
Него, колико ће бити на митингу? 300, 400 људи???? Па зар није јасно да они у Београду немају ни 3%. А за Србију да не причамо. Можда ће Чеда да користи Слобин штос, па ће плаћати оне који иду на митинг? Да видимо и то.

Ха ха, није нико хтео да му да у закуп БУС-ове.

Хаџи Михајло

U stvaranju DS aktivno su ucestvovali pored ostalih ali kao nosioci shvatanja i reprezentovanja demokratije MICUNOVIC, KOSTUNICA, DJINDJIC, i ostali poznati da ne nabrajam.
Kostunica se odvaja stvarajuci DSS, Djindjic smenjuje Micunovica i ...........
Deo istine je u tome sto je u startu covek sa vizijom zastupao maksimalno Niceovu i Makijavelisticku teoriju CILJ OPRAVDAVA SREDSTVO, sto je posle i pokazao sa saradnjom zna se s kim, sa daljinskim glasanjem, izbacivanjem poslanika iz skupstine zbog neopravdanih casova i td.
Vrzino kolo se zavrsava tako sto isto igras u vise varijanti a muzika je prestala odavno,.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back