komentar

hirajgoagain

Zaslužan član
Poruka
127.188
koji ste negativni komentar o sebi dobili toliko da ste zapamtili, da vas je dobro uzdrmao i tako dalje. ili niste nikad, verovatno niste :D
kakva je bila vasa reakcija na to, da li ste poslusali komentatore
na cemu radite kod sebe striktno da ne biste pokupili neprijatan komentar
he, sto je ovo na zene a ne psihologija, sta znam, valjda je zesce :think:

koji ste negativni komentar o sebi dobili toliko da ste zapamtili, da vas je dobro uzdrmao i tako dalje. ili niste nikad, verovatno niste :D
Andrea mi je rekla da sam debeo.
Bio sam zapanjen.
Nisam imao šta da poslušam komentar kad nisam debeo.
Radim na sebi da ne bih pokupio negativne komentare. Ponašam se pristojno, ne pričam budalaštine i trudim se da izgledam negovano i glamurozno.

mozda je bez veze teme i sto je od mene ali aj mozda se upishete

- - - - - - - - - -

Andrea mi je rekla da sam debeo.
Bio sam zapanjen.
Nisam imao šta da poslušam komentar kad nisam debeo.
Radim na sebi da ne bih pokupio negativne komentare. Ponašam se pristojno, ne pričam budalaštine i trudim se da izgledam negovano i glamurozno.

a sto moras da budes pristojan, mozes da budes drzak i bezobrazan kao opasan, ko ti sta sme? mrzi te?

na forumu?
uh bilo je toga kad sam bila supermoderator
od izgleda, porekla, privatrnog zivota, do karaktera..:)
a u privatnom zivotu..od muskaraca
od toga da volim previse, do toga da sam iskoristila i odbacila
od toga da ocekujem previse, do toga da sam nesposobna za vezu..
od saradnika da smanjim dozivljaj, da se spustim na zemlju, da prestanem da se derem,:rotf:
od drugarica
da se trgnem(u periodima depresije), da sam se ugojila(ciklicno), da se otkacim od kretena(u periodima mojih fatalnih ljubavi), itd
skoro nikad na racun karaktera
od sinova
da ne umem lepo da kazem, nego ili cutim ili urlam
i tako
setila bih se jos, da me ne mrzi

a sto biste to pisali o sebi ovde hehe moze se iskoristiti protiv vas npr mogu ja to da iskoristim :D

pa dobro trudite se da budete u fulu sigurno, duhovitost, kuvanje, mrsavost, sta vec ko voli

Poslednja izmena:
Da sam previše negativan, to me onako malo probudilo... Shvatio sam da time samo ubijam sebe, loši ljudi će uvek to biti, ništa se neće promeniti, samo ja mogu postati gori od njih tako negativan, ovako se izdigneš iznad situacije i to je to. :)

Na forumu ili rl?
Na forumu da sam iskompleksirana uz pozdrave blizoj i siroj familiji (to odkakao sam mod). Pre toga ih nije bilo ili se ne secam.
U rl mi je (sada bivsi) decko rekao da sam bezosecajni psihopata. Posle toga smo bili zajdeno dve godine :mrgreen:

kada bih radio na sebi da ne bih pokupio negativne komentare tačno bih se ubio
mkislim brate koliko se ljudi trude da se dopadnu drugima i dokažu sebi da vrede
posebno u ovoj anšoj sredini, majke su nešto žešće zaebale

Nista narocito , sve sto nije izreceno u lice ne priznajem ...A u lice malo toga je receno .
A ovde , pa od prilike 98% pozitivnih komentara na sve i svasta, 2-3 komentara od svo tri dalabu koje ne smatram narocito ozbiljno jer im je i cilj da izazvou bilo kakvu reakciju pa brljave ..

Hiriću, ja ceo svoj zheevot prospem po vorumu i check-am rejakcije i ondak dojdem kootjee i tresnem shack-om osto i dreknem: "Zheno, tako je!"

Jedino sto me dotakne je komentar da nema mojega od mene u zivotu i da nista necu uraditi sa svojim zivotom, to eto pogodi bolno mesto.
I dalje pece, posebno od nekih ljudi do cijeg mi je misljenja stalo, tipa partnerka, mada sada me to ne dotice toliko.
Ruzna uspomena, gorak ukus na nepcima, nista vise.

kada bih radio na sebi da ne bih pokupio negativne komentare tačno bih se ubio
mkislim brate koliko se ljudi trude da se dopadnu drugima i dokažu sebi da vrede
posebno u ovoj anšoj sredini, majke su nešto žešće zaebale
Ovo kao da je Kami napisao. Ne idu tako stvari u životu, kao oslobodi um, ne sledi konvencionalno, budi svoj, pij sprajt.

Ovo kao da je Kami napisao. Ne idu tako stvari u životu, kao oslobodi um, ne sledi konvencionalno, budi svoj, pij sprajt.

možda u tvom ne idu u mom idu
i nemaju nikakve sa isfoliranim antikonformizmom i štatijaznam kakvom filozofijom
kad hoću da izazovem reakciju, to radim tendenciozno i treba mi reakcija bilo najlepši mogući kompliment ili pljuvačina, to zadovoljava moj ego
ostatak vremena se bavim sobom i kvalitetnim životom...
a kami... mmmm to je jedna slatka njuškica :)))

možda u tvom ne idu u mom idu
i nemaju nikakve sa isfoliranim antikonformizmom i štatijaznam kakvom filozofijom
kad hoću da izazovem reakciju, to radim tendenciozno i treba mi reakcija bilo najlepši mogući kompliment ili pljuvačina, to zadovoljava moj ego
ostatak vremena se bavim sobom i kvalitetnim životom...
a kami... mmmm to je jedna slatka njuškica :)))
Pokušaću još ovako da objasnim - to što ti sebi dozvoljavaš nešto što neko drugi ne bi, ne znači da si slobodan, bez straha od reakcije i bezbrižan u vezi sa tuđim mišljenjem ili postupcima. To samo znači da imate drugačije granice i drugačije prioritete.
Svakog dana činiš stvari koje pripadaju spisku društvenih normi, mada to nerado činiš. Moraš to da radiš da bi preživeo i opstao među ljudima. Itekako ćeš da budeš ispravan u situaciji kada kritika prelazi u opasnost da ti neko izlomi ekstremitete, ili ako će tvoje ponašanje da dovede do toga da se ne uvučeš u gaćice onome ko ti se sviđa.

Back