KOMENTAR GODINE
Julian_Duranona:
snoshaj efendija ::
Noćas pred zoru dobila sam jezive preteće pozive na mobilni telefon /tačno tri uzastopna, dvaput sam pokušala da kažem osobi da me ostavi na miru i prekidala vezu...
..."Centrala moze jednom da pogresi..."
... i u tom smislu saopštavam, Groucho, da idem sa Foruma momentalno.
I zauvek.
..."Javite Djuri da blokira aerodrom..."
Na kraju, želim da se od srca zahvalim svim onim dokonim i brbljivim ljudima /to su oni za koje naš narod lepo kaže da vole tuđim q gloginje mlatiti/, kao i zlonamernim ljudima, koji su javno po temama u poslednjih 10 dana pitajbogazašto pričali sve i svašta, huškali i provocirali...
..."To su neki cobani... budale..."
Jedan deo pretnji je izazvan valjda i time što sam ja, citiram iz noćašnjeg kojotovog monologa: "imala si previše postova u poslednje vreme, pa mora da ti imaš neka leđa na Forumu". Na to imam da kažem dve stvari. Prvo, ne znam ko je šta u organizmu Foruma Krstarice...
..."CIA, snajka... CIA!"
TOM@X ::
...samo, stvar je u tome što ja nisam Matrix!
Ja sam Tomax i uvek ću biti Tomax!
Nik sam morao da promenim u Tom@x jer to je bio jedini način da se ponovo registrujem.
..."Pa ti nisi Jakovljevic?!? Ti si neki mnogo veci zlikovac..."
DisMisaL ::
Iz današnje štampe:
JAT OTVARA DESET NOVIH LINIJA SVAKODNEVNO DO PRESTONICA JUŽNE I LATINSKE AMERIKE
Kako javljaju TANJUG, BETA, CNN, BBC, MTV, Vidoviti Šaban i Sojčica Proročica, naš renomirani avio prevoznik namerava da iskoristi navalu turista iz ovih zemalja u naše krajeve. Šta ih to privlači? Nezvanično, oslanjajući se na izvore iz Vlade Srbije, BIA i Ministarstva pravosuđa, na tim prostorima je nastala pomam zbog mogućnosti da negde na ulici sretnu junake svojih omiljenih serija, popularnih sapunica. Za razliku od latinskih TV serija, koje su svojevremeno izazvale slične reakcije među nama, domaće su unapređene i odvijaju se u cyber svetu. Izveštavaćemo vas i dalje o ovim dešavanjima, uz osvrte na mišljenja uvaženih psihologa, psihijatara, stručnjaka za polne bolesti i sudsku medicinu.
I jos jednom: ..."Javi Djuri da blokira aerodrom!"
CaLiMeRo ::
Od: MATRIX Za: kojote Poslato: Cet, 09. jun 2005 0:17
Naslov: kada ce da ti pusi kume?
ova ce da ti pusi bre kume za mesec dana
Od: kojote Za: MATRIX Poslato: Cet, 09. jun 2005 0:22
Naslov: ima da ga dudi
Ima da je zekim i da mi ga dudi kume
* ceka na poruku, ko je * ode uzet pivo
Od: kojote Za: MATRIX Poslato: Cet, 09. jun 2005 1:25
Naslov: idem da je oteram
Ode ja na spavanje. dosta mi je. Obraðena samo tako.
..."Orao pao... Prijem!"
HeBePoBaTaH_ ::
kojot zna moj broj mobilnog, moje lično ime, gde radim
..."I ode Vinca u vazduh..."
Groucho_Marx ::
Znam za jednog koji je upoznavao forumašice od Prohora Pčinjskog do Jaše Tomića, krstario je velikom nam državom, išao na turneje, spavao po kućama, družio se sa devojkama. E... To je bilo vreme. To se više neće dešavati, danas kad još uvek jašu Crni jahači Korporacije.
..."Ima nas, Cvorovica..." Kor_Po_Racija ::
Pitaj CALIMERO, zašto joj smeta ime Nikola Kalabić!?!
..."Priznajem... Voleo sam ga. Svi smo ga voleli... Ali, odlezao sam svoje..." random_cloud_form ::
Kako birate zrtve? da li je neko iz te organizovane grupe spreman da javno progovori?
..."A organizovane grupe su - sta? ... Trojke...!"
AntunTun ::
opet onaj ogavni flesh back....chini mi se da i ti tripujesh da sam ja neki lik koji je zamenio nik....osh da mi skenirash oko da vidish ko sam?....manite se ljudi tih ludorija....i josh stavih svoju sliq jedno vreme u profil...reko aj da ne tripujem ljude....mozhda se taj neki za kog me smatraju zamerio nekome pa tje ja da snosim posledice....al jok....napali pa ko mutavi....bash trulo
..."Priznaj lepo... A Djura ce da ti oprosti sto te je tukao..." zendeli ::
TOM@X ::
bundeva ::
kume, jel prede?
Bundevo, na kojim si ti drogama majke ti???
On je najgori od svih,na najtezim drogama je.Provjereno
..."Tezak narkoman! Drogirao se dva sata... ovolikom iglom!"
I da dodam:
"Koji je to auto bolji od Moskvica?"
...tj. forum od Krstarice?