Komentar Tom Hanksa

Па што и да јеси, што се ограђујеш, није срамота бити патриота, родољуб. Том Хенкс је сјајан глумац. Волим његове филмове.

ne ogradjujem se,niti to smatram sramotom,ali ja jednostavno to nisam :) ali to ne znaci da mi ne smeta kad neko pljuje po Srbiji,kao sto mi je i sad drago sto neko koga inace neizmerno obozavam ima nesto i pozitivno da kaze o nama

ne ogradjujem se,niti to smatram sramotom,ali ja jednostavno to nisam :) ali to ne znaci da mi ne smeta kad neko pljuje po Srbiji,kao sto mi je i sad drago sto neko koga inace neizmerno obozavam ima nesto i pozitivno da kaze o nama

Svaka cast, iskrenost je najveca vrlina, nisi kenjator kao neki ovde, onaj ko za sebe kaze da je veliki patriota u vecini slucajeva ne bi mogao da potkrepi nicim tu cinjenicu...Inace Henks je odlican covek, a s obzirom na stav amerike povodom Kosova, ova izjava dobija jos vise na tezini. Tom, do kraja zivota nista da ne snimi, zbog Foresta ce biti legenda forever..

Јеси али не желиш да признаш. Уосталом није тема да не офтопикујемо и као неки што својим ружним простачким речником прљају и брукају славне личности српске глуме.

jedini malecni problem je što je ovo objavila Pravda ( ne ruska) koja se nije baš proslavila sa pouzdanim člancima. članak su preuzeli drugi štampani mediji...malo mi je neverovatno da ovako bobastična izjava nije objavljena u nekim svetskim medijima...

Јеси али не желиш да признаш. Уосталом није тема да не офтопикујемо и као неки што својим ружним простачким речником прљају и брукају славне личности српске глуме.

Sto si se nasao prozvan?
Tek sada sam procitao komentare....ali dobro..
Ja ne brukam nikog(nasao sam se pikiran ), za nekog je psovka prostakluk, a za nekoga lupetanje gluposti..
:dash: -licna preporuka, dok ti lazna dogma ne iscuri.

Svaka cast, iskrenost je najveca vrlina, nisi kenjator kao neki ovde, onaj ko za sebe kaze da je veliki patriota u vecini slucajeva ne bi mogao da potkrepi nicim tu cinjenicu...Inace Henks je odlican covek, a s obzirom na stav amerike povodom Kosova, ova izjava dobija jos vise na tezini. Tom, do kraja zivota nista da ne snimi, zbog Foresta ce biti legenda forever..

ma ja se nikad nisam ni izjasnjavala kao patriota...ne mrzim svoju zemlju,ali ni ne obozavam je nesto...ali mi naravno nije prijatno da slusam raznorazne bljuvotine o njoj.....a henks je meni savrsen bio zbog savrsene glume jos odavno,a sada ga tek obozavam :)

lično mislim da je izmišljotina iako je moguće da Tom ima pozitivno mišljenje o nama kao pravoslavnoj braći. ali ako se radi o snimljenoj izjavi ( makar bila i kablovska televizija) skoro sam ubeđen da bi se pojavio još neki izvor pri guglanju sem pravde...ili bi bar neko stavio snimak na you tube

pa sto se youtube-a tice,mozda se i ne bi odmah pojavilo,ali sto se tice nekog clanka,pa jeste,cudno je...mada opet sto bi neko izmislio tako nesto?

Back