Komentar sinoćne emisije "Sudar"

Ma ljudi nemojte se toliko uzbudjiuvati, to je gomilica lokalnih baraba i pijanica koja nema sta da radi.Problem je sto ovaj budjavi Pink pravi medijske atrakcije od govorkanja budala.Interesantno je to sto svi brane one koji su protiv Srba.Pa nema veze sto su ovi koji brane bili neprijatelji do juce sa ovima koji su branjeni.Mi smo bre za sve krivi.Kakva drskost reci da nasa crkva pravi ratove i da promovise samo Srpstvo.Zaboga, bre Hrvatu ili sta si vec!

Jerry Ropero:
haha tek sam ovo sad video promaklo mi pre. i sta kazes turci gradili pecku patrijarsiju?

debilizam koji neki reprezentuju na ovom forumu je stvarno nemerljiv.

ma jesu gradili su, isto ko sto su srbi izgradili egipatske piramide i engleski stonhendz.

ajd sad setaj.
Oprosti!Zarad svih ovih avetinja na sajtu, morao sam da te citram!
Nije mi jasno, koga su TURCI pravili Srbima, koliko je poznato iz istrije oni su samo sunetili (TURČILI)! Niti su od mojih predaka niti od mene napravili ono što sam, u suprotnom bih bio "POTURICA" osunećena qrca!
Jedinu stvar koju mogu reići, je zamjerka Kralju Petru I Karadjodjeviću i oslobodilačkoj SRPSKOJ vojsci: Sve pristalice TURSKE, AUSTROUGARSKE i poraženih sila je TREBALO protjerati sa tim istim OKUPATORIMA!

Jerry Ropero:
haha tek sam ovo sad video promaklo mi pre. i sta kazes turci gradili pecku patrijarsiju?

ma jesu gradili su, isto ko sto su srbi izgradili egipatske piramide i engleski stonhendz.

ajd sad setaj.
Nije mi jasno, koga su TURCI pravili Srbima, koliko je poznato iz istrije oni su samo sunetili (TURČILI)! Niti su od mojih predaka niti od mene napravili ono što sam, u suprotnom bih bio "POTURICA" osunećena qrca!
Jedinu stvar koju mogu reići, je zamjerka Kralju Petru I Karadjodjeviću i oslobodilačkoj SRPSKOJ vojsci: Sve pristalice TURSKE, AUSTROUGARSKE i poraženih sila je TREBALO protjerati sa tim istim OKUPATORIMA!

Jerry Ropero:

ajd sad setaj.

okata:
Ma ljudi nemojte se toliko uzbudjiuvati, to je gomilica lokalnih baraba i pijanica koja nema sta da radi.Problem je sto ovaj budjavi Pink pravi medijske atrakcije od govorkanja budala.Interesantno je to sto svi brane one koji su protiv Srba.Pa nema veze sto su ovi koji brane bili neprijatelji do juce sa ovima koji su branjeni.Mi smo bre za sve krivi.Kakva drskost reci da nasa crkva pravi ratove i da promovise samo Srpstvo.Zaboga, bre Hrvatu ili sta si vec!

Ja sam samo rekao da se pravoslavlje identifikuje sa srpstvom sto je velika greska i doprinijela pogresnom tumacenju Krscanstva i Krscanske ljubavi.

To sto kazes, to nije istina!Kada saznam da je neko pravoslavac ja se raznezim, i ne pomisljam sta je po nacionalnosti.A naravno da ce ljudi koji su ratovali da poistovecuju sa srpstvom jer smo u ratu samo mi bili pravoslavci!I pred svaku nasu bitku su svi ljubili krst.I zar nije ovaj nas rat bio verski?Ako kazes da nije ondasi u zabludi!Da nije bilo Alije ne bi ni bilo rata.I onih njegovih pamfleta,islamskih!

Jerry Ropero:

ajd sad setaj.

ne priča se o reprezentaciji :lol: :lol:

eh Jerry...ne koristiti stručnu terminologiju na krivom mjestu :-D

eremita:
Свештеник Велибор Џомић је родом из Ваљева
Из Краљева

Највећа глупост је коју сам чуо је да су Црногорци поносит народ и да они ни од кога не желе да траже признање, и да Арханђел Михајло сиђе са небеса и донесе потврду да цркве припадају СПЦ они то не би признали. Да ли се мени чини да је неко ГОРД и да ли то беше ПРВИ од свих грехова.

Back