nj@nj@:@Marin55 Iz koje istorije si ti učio ovo :shock:
Da li si ti uopšte učio šta u svom životu![]()
Ocigledno je da nije. Ne znam zasto uopste odgovarate na njegov post. Obican Ustasa dosao ovde da provocira.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nj@nj@:@Marin55 Iz koje istorije si ti učio ovo :shock:
Da li si ti uopšte učio šta u svom životu![]()
Torrente-BG:Najveci utisak ostavio je onaj glupi crnogorac i cinjenica da upravo takvi vladaju Srbijom vec godinama.
Oprosti!Zarad svih ovih avetinja na sajtu, morao sam da te citram!Jerry Ropero:haha tek sam ovo sad video promaklo mi pre. i sta kazes turci gradili pecku patrijarsiju?
debilizam koji neki reprezentuju na ovom forumu je stvarno nemerljiv.
ma jesu gradili su, isto ko sto su srbi izgradili egipatske piramide i engleski stonhendz.
ajd sad setaj.
Oprosti!Zarad svih ovih avetinja na sajtu, morao sam da te citram!Jerry Ropero:haha tek sam ovo sad video promaklo mi pre. i sta kazes turci gradili pecku patrijarsiju?
ma jesu gradili su, isto ko sto su srbi izgradili egipatske piramide i engleski stonhendz.
ajd sad setaj.
ajd sad setaj.
a katolicka crkva samo u vatikanu?Marin55:Srpska pravoslavna crkva ima samo ingerenciju u Srbiji i nigdje drugdje.
okata:Ma ljudi nemojte se toliko uzbudjiuvati, to je gomilica lokalnih baraba i pijanica koja nema sta da radi.Problem je sto ovaj budjavi Pink pravi medijske atrakcije od govorkanja budala.Interesantno je to sto svi brane one koji su protiv Srba.Pa nema veze sto su ovi koji brane bili neprijatelji do juce sa ovima koji su branjeni.Mi smo bre za sve krivi.Kakva drskost reci da nasa crkva pravi ratove i da promovise samo Srpstvo.Zaboga, bre Hrvatu ili sta si vec!
Jerry Ropero:haha tek sam ovo sad video promaklo mi pre. i sta kazes turci gradili pecku patrijarsiju?
ajd sad setaj.
Из Краљеваeremita:Свештеник Велибор Џомић је родом из Ваљева