Komentar proteklih dana ....nije uvek sve onako kako izgleda

Da ne bude da sam ostala bez teksta,nije mi to ni običaj ni navika,ostavljam mali komentar dešavanjima proteklih dana,i pozdrav onima sa kojima se nisam pozdravila.
Odete nekad na neka mesta i mislite da su lepša i bolja od nekih drugih,a onda vas i tamo dočekaju ljudi sa svim svojim manama i vrlinama,i shvatite da nije lepota u mestima na kojima ste,već u ljudima koje susrećete.Bilo gde da ste, ljudi vam uvek nešto daju,jedan deo sebe uvek podele,manje ili više prihvatite dato,ponekad uzvratite ,a ponekad ostanete nemi na sve što vam serviraju,jer shvatite da su otvorili pogrešan pretinac,nije trebalo taj ,jer u njemu je ono što se ne pokazuje,krije se i od samog sebe,dok se ne izgubi ključ od poklopca,pa se sadržaj ne razlije i preplavi,a onda više nije ni važno....možda je čak i lakše,konačno je prevalilo preko praga,i pusti ga neka ide u svet.....a vi i to primite uz saznanje da nije uvek sve baš onako kako izgleda.
Neki od njih jesu,neki nisu tu,
oni koji jesu prenet će onima koji nisu,
prijatelji sadašnji i bivši....prijatelji pravi i pretvorni...
pozdrav veliki svima....i poruka:

"U trenutku kad svi pozivaju na prozor da zajedno gledamo
u vremena napred ili nazad, radije ostajem u sobi svoga danas,
zagledan u svoje srce kojem ni najbolniji ožiljak nikada nije
oduzeo spontanu želju za pulsiranjem koje život znači.

A prozoru ću prići kad osetim da su krila dovoljno očvrsla za let
kojem nikakvo vreme i nijedna istorija neće biti prepreka."

Rev...dugo te nije bilo ovde ...falio je ovaj tvoj komentar dana...:ok: a pogotovu TI...:heart: Nekako uvek si znala dati dusu svakom komentaru...:) dusu koja oseca i koja voli....i kritikuje recima ljubavi...:heart:
Nemoj mi reci da te opet nece biti jedno vreme...?:(:cmok2::cmok2::cmok2:

db4ddbde3484840f144e2a3d1f5c4d7d.gif

Back