Anonymous:
Ova devojka je ocito psihicki bolesnik ili clen neke sekte!
Moram sve normalne ljude koji se ovde javljaju i Zvezdase i Partizanovce da upozorim da je ovde
pronadjen veli broj dusevnih bolesnika na forumu sa ciljem da sire rasnu mrznju!
Ogradjujem se od ovakvih bolesnih tkzv. navijaca!
Sule senjak Beograd
Zvezda!
1.Strasno si nepismen!!!!!Sta znachi TKZV?!!!!!!!Ako si zeleo da napishesh takozvanih, trebalo je upotrebiti skracenicu TZV.
2.Ne postoji rech koju si pravilno napisao a pises o tome da bi trebalo da vole zvezdu oni koji govore srpski jezik.Ne znam kako te nije sramota, da se nadjesh pametnim da osudjujes druge ljude, a i sam si nepismen.
3. Devojka je lepo pitala"sta mislite....."Ne slazem se sa tim, ali je nisam ni nazvala kurvetinom, ili bilo kako uvredila.Mogao si i ti da napishes svoj stav na kulturan nachin, i da uzdignesh delije a ne da se sramote shto u svojim redovima imaju jednu takvu nekulturnu seljachinu.
4.Posto si takav prostak, drugachije i bez uvreda nisam mogla da pisem, jer verovatno ne bi razumeo, te bih te zamolila da se opismenis, za pochetak, za kulturu je vec kasno, nisi je stekao do sada, verovatno nikada i neces, a ako ti obrazovanje nije jacha strana, uvek imas partizan, oni vole takve majmune, pa navijaj za njih, zvezdi takvi likovi nisu potrebni.Mi se ne pljujemo medjusobno, delija je delija, a ti si najobichniji nacistichki glodar.Zao mi je shto saznajem takvu porazavajucu istinu, i sto dozvoljavam sebi da se nerviram, zbog jednog izroda, koji nije vredan svega onog sto zvezda pruza svojim navijachima.Moj stav da delija ne pljuje na deliju, jer smo svi ljudi, ostaje neokrnjen, jer ti za mene ne predstavljash deliju a josh manje choveka.