Kome verujete 100%?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.823
Da li nekome verujete 100% i kome ? Toliko da mozete biti sigurni da vas nece izdati i da ce sve sto ste podelili sa tom osobom ostati izmedju vas?

I jos jedno pitanje..Da li treba nekome vereovato 100% ? ?

Много....много....много......тешких и најтежих ситуација морам да прођем са неким да бих му веровао 100 %. Не верујем ником безусловно.

Da li nekome verujete 100% i kome ? Toliko da mozete biti sigurni da vas nece izdati i da ce sve sto ste podelili sa tom osobom ostati izmedju vas?

Ne možeš nikom da veruješ 100% jer sve da su i najverniji nisu toliko pametni da bi se na njih 100% oslanjali.
Sve treba uzimati sa rezervom.

Ja najviše verujem mojoj majci, ali to 100% jok.

Ne verujem nikome 100 posto, ali se ponašam u životu kao da verujem, ne živim strepeći i to ne menja moj način življenja.
To ne znači da živim tako što sumnjam i usput fejkujem poverenje, naprotiv, svako ima šansu, pa i više puta, al neće se svet srušiti ako me neko zezne.
To što ne verujem svima uvek, pa i najbližima, nije stvar paranoje, nego što znam da su ljudi slabi i kvarljiva roba, među njima i ja. Slabosti su povremeno nepobedive i kod najboljih.

Poslednja izmena:

Možda mom ocu mada mislim da neostaje sve samo između nas, ali definitivno osoba koja ipak veruje u mene i koja može najbolje da me posavetuje.

Back