hypnotoad
Elita
- Poruka
- 19.224
Jel pobedio nekad (u skorijoj istoriji) belac na BG maratonu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel pobedio nekad (u skorijoj istoriji) belac na BG maratonu?
И ове године само источна Африка.
Етиопија - жене, Кенија - мушкарци.
Мој син је већ по други пут истрчао полумаратон, да се похвалим.
Svaka cast
Ako mu padne na pamet da istrci maraton neka se obavezno dobro informise. Razlika izmedju polumaratona i maratona nije prosto dupliranje. To je mnooogo vise.
Ma ko ce sa time da se bakce. Treba ti i oprema i mnogo treninga i svasta jos. Mnogo vremena. Sumnjam da neko ko ima regularan posao moze da postigne i posao i maraton. Dobra vecina ovih sto trce - rade samo to.
Он је студент (ДИФ), и рекао је да идуће године иде на пун обим трке. Мислим да је полудео.
ja sam za svakodnevni maraton i haos da vezane vrece izacu iz kola u kojim su se rodiliStanovnicima Beograda je prva i verovatno jedina asocijacija na pomen trkačkog maratona - saobraćajni haos.Uz sve druge nevolje još i ovo.
О томе шта сам ја урадила, и шта све време радим, ко је хтео, до сад је могао лако да се обавести, па и ти, поготово с твојим н-тим клоном овде...Recite nam, a molićemo lepo & fino, šta ste vi to lepo pa uradili?
Eto opljuvali ste one koji nisu što bi impliciralo da Vi jeste?
Želite li nam odati slatku tajnu Vaše korisnosti na budžetu?
Ovdašnjim ljudima u ogormnoj većini maraton ne znači ništa pozitivno.
Ja maraton gledam drugacije, kao setnju , a ne kao trcanje...Posto vise nisam klinac, a opet mi je zanimljivije taj deo...
Dakle gledam na maraton kao priliku da ljudi brze odsetaju neke deonice od 5km ili 10km , negde potrce negde zastanu i malo upoznaju svoj grad.
Evo i zasto....Deca od 11 i 9 godina sa NBG nikad , NIKAD nisu usla u tramvaj.Skola i sve im je u krugu zgrade,bazeni , igralista, sve je u krugu.
To nije bas toliko retka situacija.
Drugo , ovi sto se voze saobracajem, pojma nemaju nista o svom gradu, jer iz prevoza vidis samo jednu ulicu i to onako na brzinu...
Dobro , centar BG i nema nekih lepih ulica, vise su van centra, na Vozdovcu, na NBG , mozda nekom bude i na Zvezdari lepa ulica, ima tamo ulica sa lipama, leti zamirise...
Kolektivno setanje bez takmicarskog ili siledzijskog i sportskog duha...
Znaci ja na maraton gledam iskljucivo u kulturnom smislu i socijalizovanju...
Na zalost, ucesnici maratona su cesto i u vecini oni koji dokazuju sebi ili drugima, a ovo sto ja vidim je rezervisano za prvomajski uranak i izlete..Ali stvarno ne vidim razlog da maraton ne bude izlet ulicama Beograda, jer priznajte ako ste prosecan Beogradjanin, nemate cesto vremena da upoznajete svoj grad.
Meni smeta inace sto se Beogradom ne sme voziti bicikla, iako kao sme, ali moja procena je da je to opasno po zivot, a moje procene bezbednosti voznje nisu bas paranoicne i bez veze...Nacin na koji skole uce vozace u bg takodje neda voznju biciklom...
Dobro , ubrzava tok saobracaja, a ponekad donosi i nepotrebne sudare, ali nije za pesake i bicikliste naklonjen.
a imaju para da kupe auto na kredit.
Stanovnicima Beograda je prva i verovatno jedina asocijacija na pomen trkačkog maratona - saobraćajni haos.Uz sve druge nevolje još i ovo.