Kome treba EU?

Da li ste za ulazak u NATO i EU?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
eremita:
Каква, бре, ЕУ - ево данас био документарац о Бугарској, јбт. имају просечну плату 220 евра а све цене јевропске......ахахаха......... па то је живи упиш.... а један њихов глупандер још прича како је то добро али да ће тек да им буде супер за једно 10 година... умро сам од смеха... :lol: :lol: :lol:

ДАЛЕКО ИМ ЛЕПА КУЋА !
A pazi to je slična priča koju su našem narodu pričali 2000 g. o tome kako će plate porasti u markama ili evrima a niko nije rekao da će za to vreme cene porasti deset puta više.

Luka_Bgd_:
Hoces da kazes da su ubili onoliko civila samo zato sto su glasali za njega? :confused:
Ako mozes da opravdas bacenu bombu koja je ubila makar i samo jedno ljudsko bice,onda ne znam sta da ti kazem.Samo mi pomeni kolateralnu stetu,pop*zdim svaki put kad cujem tu frazu.

PS.A i nije njima cilj bio samo da smaknu Slobu...
oni su svjesno išli u ta bombardiranja i znali su da će biti mrtvih i ranjenih civila. nepostoji savršeno oružje. nažalost to je bilo ukalkulirano.

bili su spremni žrtvovati civile za svoj cilj. što im naravno nije teško palo jer to nisu bili njihovi gradjani.
druga opcija je vjerojatno bila slanje trupa u srbiju, mislim da se slažemo da je to još veće zlo.

guraš mi riječi u usta. nisu civili ubijani samo jer su glasali za slobu već uglavnom radi promijene javnog mijenja i političkog sustava srbije.
osim toga znaš vrlo dobro da im civili nisu bili primarni cilj.

sa P.S.-om se slažem a objasnio sam pasus iznad

eremita:
Каква, бре, ЕУ - ево данас био документарац о Бугарској, јбт. имају просечну плату 220 евра а све цене јевропске......ахахаха......... па то је живи упиш.... а један њихов глупандер још прича како је то добро али да ће тек да им буде супер за једно 10 година... умро сам од смеха... :lol: :lol: :lol:

ДАЛЕКО ИМ ЛЕПА КУЋА !
mito mito...... on bar s pravom očekuje da će mu biti bolje pa makar i za 10 godina.
osim toga vjerojatno već sada živi nolje nego prije ulaska u eu
a čemu se ti imaš nadati?
boljem životu za možda 110 godina ako ostanete pusti otok u europi?!

ili novim epizodama "boljeg života" na malim tv ekranima :roll:

vala da znas,i ja sam resio da odem,spakovao kofere,i sve to,znas kako to vec ide :):)
jedno vece mi dojadilo sve,dohvatili se ovi klinci nekih teskih tema,pa mi tesko palo...ko ono kad jedes dobro nocu,pa pravo u krevet :):)
ali vratila me dosada,nekako se navadih na ovaj vid ubijanja vremena
nego jel oces na playtoy da djuskamo bilijara :):)

eremita:

ДАЛЕКО ИМ ЛЕПА КУЋА !

Mitke nisi korektan !
U toj istoj reportaži je i rečeno da je u Sofiji prosečna plata 430 E !
Cene prehrambenih artikala iste ili manje nego u BG.
Strana ulaganja preko 5 milijardi E (u ovoj godini) !
Nije to sve toliko bitno, suština je u tome da oni imaju sigurnu perspektivu - polako ali konstantno - na bolje !
Za razliku od nas koji se vrtimo u krug i ne znamo šta ćemo i gde ćemo !

ljuta_mamba:
vala da znas,i ja sam resio da odem,spakovao kofere,i sve to,znas kako to vec ide :):)
jedno vece mi dojadilo sve,dohvatili se ovi klinci nekih teskih tema,pa mi tesko palo...ko ono kad jedes dobro nocu,pa pravo u krevet :):)
ali vratila me dosada,nekako se navadih na ovaj vid ubijanja vremena
nego jel oces na playtoy da djuskamo bilijara :):)
biljar :shock: nisam još probao ali za sve postoji prvi put ja sam borovčan

DOBROSTOJECI:
Mitke nisi korektan !
U toj istoj reportaži je i rečeno da je u Sofiji prosečna plata 430 E !
Cene prehrambenih artikala iste ili manje nego u BG.
Strana ulaganja preko 5 milijardi E (u ovoj godini) !
Nije to sve toliko bitno, suština je u tome da oni imaju sigurnu perspektivu - polako ali konstantno - na bolje !
Za razliku od nas koji se vrtimo u krug i ne znamo šta ćemo i gde ćemo !
Sigurno i polako ih kupuju, cede, s nekim prividnim boljitkom a kad se probude Bugarske biti neće.

Rumunija. Zar neko misli da je neko imao interes da Rumunima pomaže time što ukida diktaturu Čaušeskua ? Jeste bio diktator a i lopov, ali je to bio sporedan efekat. Međutim, strane obaveštajne službe su debelo pomogle, a što ? Boli njih za napaćeni narod - Čaušesku i Rumunija je bila jedina zemlja koja više uopšte nije zadužena.

Lacibg:
Sigurno i polako ih kupuju, cede, s nekim prividnim boljitkom a kad se probude Bugarske biti neće.

Rumunija. Zar neko misli da je neko imao interes da Rumunima pomaže time što ukida diktaturu Čaušeskua ? Jeste bio diktator a i lopov, ali je to bio sporedan efekat. Međutim, strane obaveštajne službe su debelo pomogle, a što ? Boli njih za napaćeni narod - Čaušesku i Rumunija je bila jedina zemlja koja više uopšte nije zadužena.

A narod živeo kao marva. Ljuta beda, željni svega, zatvoreni u svoju zemlju...

Back