Kome prijaviti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

laa-laa

Aktivan član
Poruka
1.078
Ovih dana mi se na pp javila ljuta forumašica, ispostavilo se da izgleda neko zloupotrebljava moj nalog i šalje joj uvredljive poruke na private. Kome ja to da prijavim? :evil:
Još mi kaže da to traje od 6. mjeseca!
Izvinite ako tema nije za ovaj podforum, ali ovdje je prometno, pa čim dobijem odgovor brišite, ključajte šta god.
Hvala unaprijed.

I meni u kuci nekad nestaju male kasike, a nekad viljuske... moj muz se redovno buni...

Posto sam ja taj problem imala i kada sam zivela sama... ustanovili smo da JA bacam to onda kada nisam svesna... mozda u snu :lol:

anyway, misterija kasika i viljuski je i dalje otvorena... tako da...

ra-ta-tat:
I meni u kuci nekad nestaju male kasike, a nekad viljuske... moj muz se redovno buni...

Posto sam ja taj problem imala i kada sam zivela sama... ustanovili smo da JA bacam to onda kada nisam svesna... mozda u snu :lol:

anyway, misterija kasika i viljuski je i dalje otvorena... tako da...

multiple personality disorder?
jel bilo kakvih bizarnih misterioznih slučajava u okolini8-) ?

@Gazdarica
Hvala, poslala sam pitanje, valjda će neko da mi odgovori.

Evo, čisto da znate, ako neko i primi pp od mene, a bude nepristojan ili na bilo koji način uvredljiv - nisam ja, nemam običaj.

I nije podvojena ličnost :lol:, pp su stizali i kad nisam imala pristup internetu.

ra-ta-tat:
mmm, jeste!
Komsija je prijavio policiji da mu je neko ubacio pretecu poruku u postansko sanduce (zbog glasnih narodnjaka)
:lol:
Secam se da sam mastala o tome, ali nisam uradila :-?

:lol: :lol: :lol:

ja sam mislila da je poruka u najmanju ruku bila preteći zabodena viljuškom na njegova ulazna vrata:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back