kome prijaviti slucaj korupcije

Prvo nazovi neku redakciju , a onda dalje po redu i policiju , samo prvo vidi da ako je u pitanju neko jače moodo i spram toga ima i zaštitu i jednih i drugih , da sve to ne ostane mrtvo slovo na papiru.

Možda da se prvo posavetuješ s nekim advokatom, a da ne bacaš lovu na prvu idi do svoje Opštine i obrati se besplatnoj pravnoj pomoći , oni će te najbolje uputiti..bar bi trebalo ;)

Pa pitao je kome da prijavi... :lol: Neće valjda upravi vodovoda... E sad što će da pojede vuk magarca, to je druga priča.... :mrgreen:

pre će časni i pošteni prijavljivač da dobije po pychki...
jer, gledaj - korumpirani neće prijaviti korumpiranog, nema razloga...
a običan golja... taj nema ledja... znači samo po pychki...

p.s. u ženskom rodu sam ti se obratio pošto je modercija reč ženskog roda...

Razmisli da odustanes od svega. Da se ne nerviras bezveze. Ova drzava nema zakone protiv korupcije. Ova drzava jeste korupcija !!! Kazi ti nama lepo sta te muci...

Pre će dobiti šećer nego pravdu...
Dok ne pojede vuk magarca, prvo treba da prijavi i da potkrepi dokazima....
Pa onda sve to da preda i da se nateže sa lažovima i bitangama po sudu...
pa onda izbegavanja ročišta po sistemu treći put svako mora...
znači ipak šećer...

Jos malo...uzece narod stvar u svoje ruke. Provereni scenario, svi oni kojima je necista savest ce sami pobeci ili bar pokusati. Onda sledi plenidba njihove imovine od strane novoformirane narodne vlasti ili kriznih stabova. Video sam to vec u jednom selu u Baranji 1991...Kad EU kolapsira i pocnu sranja, a oce...ljudi ce se u predvece bojati da izadju iz svojih kuca, jer ce poceti namirivanje dugova. Daj Boze da nisam u pravu.

Агенција за борбу против корупције?
Јеси ли видела колико је разрешења донето, а колико мишљења и неких трица које немају никакву, да не кажем, снагу лол..

Covek je pitao ko je nadlezan i na to sam odgovorila.
Sta bih ja na njegovom mestu, kao i sta mislim o agenciji i uopste borbi protiv korupcije nije bitno (mada mi se cini, po gore iskazanom, da nam se misljenja o agenciji poklapaju).

Back