gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma pešaci duvaju qurcheve i tu je kraj priče
Kako je nama profesor iz matematičke analize objasnio potreban i dovoljan uslov:
Imati kola je dovoljan uslov da nađeš i devojku, ali taj uslov nije uvek potreban.
pa nije cak ni dovoljanKako je nama profesor iz matematičke analize objasnio potreban i dovoljan uslov:
Imati kola je dovoljan uslov da nađeš i devojku, ali taj uslov nije uvek potreban.
pa nije cak ni dovoljan![]()
inace simpa su mi skroz svi ti profesori po srednjim i fakultetima koji misle da su vickasti jer ce koristiti ofucane ili masne fore pa se osete zivim sto im se kao neko nasmeje, mada podjednako su mi simpaticni oni sto kad predaju i to neke egzaktne nauke, spominju i pozivaju se na boga i tako to. profesionalci, nema sta![]()
Kako je nama profesor iz matematičke analize objasnio potreban i dovoljan uslov:
nije vam dobro objasnio, imati kola je potreban uslov koji nije uvek i dovoljan
tko ne zna sa zenama bez para nece znati niti sa parama .
...znas kako svako nadje nekog po svojoj meri...ako te neko hoce i voli zbog kola, onda je to domet doticne osobe u ljubavi, suzivotu itd...za bolje verovatno i nije.Bilo pre više od deset godina... Sada im je cena pala i svaka šuša može još i u srednju da ide kolima. Mada, ja sam i tada delio to mišljenje sa ovim tvojim sadašnjim.
Treba radnim ljudima, koji su primorani voziti se na posao
A oni koji ne bi dupetom da mrdnu, neka sanjaju letilice
...znas kako svako nadje nekog po svojoj meri...ako te neko hoce i voli zbog kola, onda je to domet doticne osobe u ljubavi, suzivotu itd...za bolje verovatno i nije.