- Poruka
- 460
Zašto je sada ispravno biti razdvojen u republikama a da nismo zajedno ?
Kome je bolje ?
Kome je bolje ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mislim da je svejedno.Zašto je sada ispravno biti razdvojen u republikama a da nismo zajedno ?
Kome je bolje ?
Pa mislim da je svejedno.
Sada ionako možeš da putuješ gde želiš. Ako želiš da zaradiš veliki novac, to uz pametan rad i dobijaš.
Nema mi neke veze jesam li u Jugoslaviji ili Srbiji. Za snagu države me nije nešto briga...trebamo li svi biti malo kosmopoliti...ionako smo na ovom svetu pukim slučajem.
Raspitaj se na .hr i .si forumima, siguran sa da ce ti oni to najbolje objasniti.
Njihova priča je da su se rješavanjem jugoslavije, rješili nekakvog plaćanja Srbiji za održavanje iste. Ko fol, Srbi im kočili ekonomski razvoj.Raspitaj se na .hr i .si forumima, siguran sam da ce ti oni to najbolje objasniti.
ma nema šanse...slovenci karaju hrvate čim im vide beonjače
Njihova priča je da su se rješavanjem jugoslavije, rješili nekakvog plaćanja Srbiji za održavanje iste. Ko fol, Srbi im kočili ekonomski razvoj.
Objasniti u vezi SFRJ, ljudi imaju isto misljenje o toj tvorevini, a s'obzirom da su obe drzave EU i OTAN clanice, zapadnog razvijenog bloka, oni ce ti najbolje reci jel im odcepljenje vredelo ili im je bilo bolje sa istocnjacima u istoj drzavi.
KO je više zažalio za raspad Jugoslavije ?
hrvati li srbi ?...zbog čega ?
Uvek zali ostavljena fukara, a ostace fukara sve dok bude zalila.
Ovo mozes da primenis na nivou drzave i licnih osecanja.
Darko Trifunović kaže da su i te demonstracije izazvali Rusi.Da smo bili monarhija....
A vi nja nja BOLJE RAT NEGO PAKT NJA NJAAAA
E ONDA SMO DOBILI PO PICKI
Darko Trifunović kaže da su i te demonstracije izazvali Rusi.
a ko je fukara ?
Није исправно него је текуће стање. И у средњем веку, пре Турака, Балкан је био искидан на још ситније комаде. Хрвати, Бошњаци, Црногорци и Срби говоре истим језиком а условно може да се прошири на Македонију и добар део Бугарске. Реално има смисла саставите те територије у једно парче. Проблем је што Срби хоће да доминирају. Остали се не слажу. Како свима нама нема живота овако раздвојеним, неминовно је да се поново саставимо да би, у најмању руку, сачували језик. Вероватно не ускоро, али најдаље за 50 година.Zašto je sada ispravno biti razdvojen u republikama a da nismo zajedno ?
Kome je bolje ?
Мислиш на оне девизе из хрватског приморја које су ишле за развој заосталих и неразвијених подручја, дакле првенствено КиМ, а затим Црне Горе и Македоније? Може се рећи да су финансирали дизање стандарда на КиМ и омогућили висок природни прираштај и имиграцију.Njihova priča je da su se rješavanjem jugoslavije, rješili nekakvog plaćanja Srbiji za održavanje iste. Ko fol, Srbi im kočili ekonomski razvoj.
Мислиш на оне девизе из хрватског приморја које су ишле за развој заосталих и неразвијених подручја, дакле првенствено КиМ, а затим Црне Горе и Македоније? Може се рећи да су финансирали дизање стандарда на КиМ и омогућили висок природни прираштај и имиграцију.
Bas tako, putujemo i mi kao i oni. Samo je razlika nas i njih kad dodjemo na neki salter carinske kontrole oni imaju salter gde pise "za gradjane EU" a za nas isto ima pored salter na kojem pise "ostali". Imamo salter i mi i oni.Pa mislim da je svejedno.
Sada ionako možeš da putuješ gde želiš. Ako želiš da zaradiš veliki novac, to uz pametan rad i dobijaš.