BOŽIJI PLAN ZA OSLOBAĐANJE SVETA OD POLITIČKIH U VERSKIH UNSTITUCIJA I POLITIČKR I VERDKE PODELE SVETA
Kad pominjem Boga, to se uvek odnosi na "Svetlosna bića", tzv "Božije anđele",koja postepeno prenose svoja znanja preko proroka - Mojsija, Hrista, Bude, Muhameda itd - na ljude i na taj način pomažu Čovečansrvi da se razvija. Jedan od njih bio je i Tesla, na kojega je prenešeno znanje iz oblasti elektrotehnike, sa namerom da se Čovečanstvo unapredi na tehnološkom i ekonomskom planu.
Ja lično sam povremeno komunicirao sa jednim od Svetlosnih bića tokom punioh 15 godina - od 1980 do 1995 godine. ,Kontakte sa njim sam ostvarivao po načinu izlaženja iz tela, koja su se digađala iu njegovu pomoć. Kojom prilikom je na mene preneto znanje Zakona po kojem su sagrađebe sve mazerijalne žive i svesne forme u Univerzumu - atomi, nebeska tela, galaksije, kao i tela ćelija, biljaka, životinja i ljudi. To je ono isto znanje koje su svetu preneli i Mojsije, Hrist, Buda, Muhamed i drugi, ali ovoga puta to znanje nije dato u vidu objave ili zapovesti, već u vidu lako proverljive i do kraja lako objašnjive i razumljive nauke. Što je bilo moguće jer je Čovečanstvo do danas, kroz nauku, skorro i samo uspelo da dođe do otkrića Večitog zakona, po kojem postoje, materija, život i Univerzum. Tako da je na kraju još ostalo samo da reše tajnu o nematerijalniom Kvantnom vakuumu, koji izgledao kao ništa, iz kojega je nastao Univerzum. Zatim tajnu o Svesti i tajnu o Božijem postojanju. Da bi im tada bilo sve potpuno jasno.
Ta tri najveća svetska fenomena i tajne su jedana i ista prirodna sila i pojva- I kad o njoj sve saznamo, biće nam jasno sve. Te tri pojave i tajne su upravo objašnjene kao jedna pokava i tajna, koju sam ja primio kao nauku, odnosno, kao Večiti zakon po kojem sve postoji, koji sam ja obhavio kao knjigu pod naslovom "Zakon postojanja" 2o12 godine. U skraćenom obliku možete da se upoznate sa ovim Zakonom na ovom dole linku. Uz napomenu da je ivaj Zakon najavljen i u Bibliji, u Jovanovom Otkrivenju, pod naslovom "Večito evanđelje".
https://docs.google.com/document/d/1dWWe4JBO2nKb9I9fziXCOaH-6D0CACIn/edit
I sada dolazi na red da objasnim kako su Svetlosna bića planirala da pomoću ovog Zakona svet oslobodi od četiri najveća svetska zla, nazvana u Jobanovom Otkrivenju pod imenom "Četori jahača apokalipse". Ti su četiri glavne podele sveta: političke, verske, nacionalne i klasne, koje su bile uzrokom svih dosadašnjih svetskih ratova o koje danas prete da unište svet.
Plam je jednostavamn. Naome, radi se o tome da na svetu danas postoje dbe vrste institucija kojevladaju svetom i dbe vrste vlasti. To su svetske državno.-političke i verske institucije. A to znači i dve vrste vlasti- politička i svetovna vlast. Političke institucije su glavne koje vladaju svetom po Zakonu haosa i zla, tj. po ubeđenju da je podela sveta i borga svakoga sa svakim, u kojoj jači preživljava i u kojoj je pravo jačega njegobo prirodno pravo i u kojoj su dozvoljena sva sedstva, najbolji način odžanja i napredovanja ljudske vrste. Ovaj Zakon opravdava i svetska nauka i filozofija i svetske odeologije i politike i po njemu se upravlja i još uvek živi ceo svet.
Dok na drugoj strani sve svetske religije u svojim učenjima na razne načine nose i opravdavaju Zakon harmonije i dobra, ljubavi i pravednosti, ali po ovom Božijem zakonu svet još uvek ne živi, kao ni sami vernici širom sveta, već i oni svi žive po principu i i zakonu borbe, prava jačega i prirodne selekcije.
I sada, sa pojavom "Zakona postojanja" sa značenjem lako proverljive, razmljive i neoborive nauke o postojanju materije, života i univerzuma, Svetlosna bića su planirala da obore Zakon večite borbe, haosa i zla po kojem političke svetske institucije upravljau svetom. A po istom tom Zakonu podignu svetska verska učenja na nivo nauke i tako se stvori uslov za ujedinjenje svih svetskih religija u jednu svetsku religiju. Koja sa ovom naukom u svom temelju više ne bi ni bila verska institucija, već jedinstvena svetska načno obrazovna institucija, koja bi od političkih institucija preuzela ulogu uptavljanja svetom po jedinstvenom Božijem Zakonu jedinstva sveta, uzajamnog pomaganja, ljubavi i pravednosti. Dakle, ona bi se brinula o obrazobanju svih ljudi sveta u skladu sa Božijim Zakonom jedinstva, ljubavi i pravednosti i starala se da svi ljudi sveta taj Zakon i poštuju i po njemu i žive.
A političke institucije i politička podela sveta, kao i politički ratovi bi se, naravno, ugasili i za sva vremena nestali. I to je, naravno, način da se svet oslobodi sadašnjih i političkih i verskihh podela, konkurencija, mržnji i ratova, kako ubuduće svetom više ne bi vladali ljudi kao pojedinci, po svojoj slobornoj volji, već bi svetom vladao jedinstveni Božiji zakon jedunstva sveta, uzajamnog pomaganja, ljubavi i pravednosti. Koji bi svi ljudi sveta znali i razumeli i sami se po njemu upravljali. Ko ćelije i organi u ljudskom telu. Ili kao pčele i mrabi u svojom mravnjacima i košnicama.
A kako ove reformama treba da počne? Naravn, svaki pojedinac kojemu Zakon postojanja bude došao do ruke i ko ga do kraja bude razumeo, treba sam da u skladu s tim aktivira. Kako bi se na taj način formirao svetski pokret najavljen u Jovanovom Otkrivenju pod imenom "Narod u čistim belim haljinama. Pojam "čiste bele haljine" je simbol za "čiste ljudske duš"e, tj duše kojie znaju i razumeju Božiji Zakon jedinstva sveta i ljubavi i kje su odlučile po njemu da žive.
A sa time može da krene i neka od verskih institucija, kija bi svoje sadašnje verske dogme zamenila "Zakonom postojanja" Postoji priročanstvo Milojka Kremanca", knjiga Dragana Simobića "Takne neba", u kojoj stiji da će to da prve prihvate Srpska i Ruska pravollavna crkva i da će to posle da prihvati ceo svet.
Sve ovo što sam napred rekao, nije moja izmišljotina, jer sve su to priroci već najavili. Moje je bilo samo da napišem i objavim "Zakon postojanja", najavljen u Otkrivenju kao "Večito evanđelje" i ja sam moj posao uradio. Sada je red na vama da nastavite dalje od toga. Da sebe, umesto sa ste "blokaderi", obeležite trobojnim simbolom Božije trojednosti i sinbolom jedibstva Univerzuma i jedinstva svioh ljudi sveta. i tek tada izađete ba ulice i I tako postanete "Narod u čistim belim haljinama", najavljen u Otkrivenju. Ili "Novi narrod" koji je prorokovai Tarabić, koji će, po Tarabiću, da se pohavi na "na naom granicama i preko njih. Koji će voleti jedni druge kao da su svi braća ođena".
Reći ću i ovo: Negirati sve ovo što sam napred rekao, bolo bi moguće samo ako bi se našao neki naučnik, filozof, teolog, ideolog ili političar da obori "Zakon postojanja", a to je ono što stoji na linku koji sam gore ponudio. Samo, takav koji bi to mogao da obori, još se nije rodio.