Kome da se pozalim na rad operatera Hitne Pomoci?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

crazy13

Obećava
Poruka
56
Bicu kratak i molim za savet. Majci mi je jako pozlilo, nije mogla da povezano prica i drzala se za grudi. Odmah zovem Hitnu i objasnim sve to zeni koja se javila, a ona krene sve lagano da preziva neka pitanja, ja odgovorim na dva tri i vec gubim strpljenje i odbrusim joj da posalje vozilo jer sam se mnogo uplasio za majku. Ona meni krene neke lekcijee o nevaspitanju i ja onako vec emotivno sjeban zbog situacije je bas ispsujem i ona mi preti policijom, na kraju uzme cale slusalicu i izvini se zeni koja i dalje nastavlja sa pitanjima i na kraju dodje hitna i posalje mi i policiju, i nemam pojma mozda i dobijem prijavu ali to mi i nije bitno. Znam da nisam trebao da psujem i da sam trebao da odgovorim na sva pitanja ali dal je moguce da ta zene radi kao operater na tako vaznom mestu i da je tako los pedagog i nesposobna u komunikaciji sa uzrujanim i uspanicenim ljudima. i da mi jos posalje policiju ko da sam joj pretio smrcu ili slicno daleko bilo. Jos uvek sam pod utiskom, recite mi molim vas jel imam osnova da se zalim i nesto preduzmem jer duboko verujem da nisam kriv i da ne moze uspanicena i uplasena osoba da bude kriva u takvoj situaciji. Pokusavam da budem realan i prihvatam ako nisam ali imam li osnova za neku zalbu i kome

Сачекај да видиш хоће ли бити пријаве. Снимак вашег разговора мора да постоји ако желе да граде неки процес против тебе, и ти мораш да добијеш примерак тог разговора. Е, онда нека то обради најбољи адвокат којег можеш себи да приуштиш.

Иначе, следећи пут уместо да псујеш, ти њима у разговору припрети судом ако осетиш да те зајебавају или да се недолично понашају.

Eo da ti objasnim..rekose oni nekad da od svih poziva koje dobiju odrade aj recimo 20-30% nebitno nek je i 50..dakle mnogi zovu i za temperaturu i kad dobiju proliv..za kevu sam zvao za srce i bubrege..sto uglavnom dolaze..i isto tako bio uzrujan..ali je bitno lepo objasniti..godiste i od cega vec boluje..jer ako boluje znaci da vec ima terapiju i to je za njih sredjena stvar..takodje ako su saobracajne nesrece to mislim da im je prioritet..znam za bajseve kad me udario auto cini mi se da su dosli za 5 min..tako da samo shvati da ljudi rade svoj posao i postoje prioriteti..i niko od nas ne podnosi da se neko na njega dere cak ni u pekari..srecno i da ti je majka dobro

По мени некакве лекције о васпитању нису прави приступ током примања позива за хитну помоћ. Прави приступ је: "господине, концентришите се на питања, да што пре завршимо." При даљем одбијању. "господине, како да вам пошаљемо кола ако не знамо шта се дешава?".

Кад је човек већ у стресној ситуацији, довољан је некакав мали окидач да он пукне. А некаква лекција о васпитању (која може до миле воље да се растеже судским путем након разговора) је управо такав окидач. Мислим да је то управо оно што неко ко прима позиве у хитној помоћи треба да зна, па бих дозволио да се овде ради и о смишљеном провоцирању саговорника од стране дотичне жене.

Ma od stresa sam zaspao tek u 8 jutros i ustao u 16h... @georgejune Operater mora da bude lekar i da ima veliko terensko i ljudsko iskustvo, i bas zato sto nije pekarka ona i ne sme da se ponasa kao pekarka, znam ja i rekao sam da nisam trebao tako da reagujem ali umesto kao sto Misa kaze da smiri i urazumi uspanicenu osobu ona podgreva situaciju. @ Misa, imas isto razmisljanje ko ja, potpuno. I hvala georgjune na zeljom za ozdravljenje, dobro je hvala Bogu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back