Bicu kratak i molim za savet. Majci mi je jako pozlilo, nije mogla da povezano prica i drzala se za grudi. Odmah zovem Hitnu i objasnim sve to zeni koja se javila, a ona krene sve lagano da preziva neka pitanja, ja odgovorim na dva tri i vec gubim strpljenje i odbrusim joj da posalje vozilo jer sam se mnogo uplasio za majku. Ona meni krene neke lekcijee o nevaspitanju i ja onako vec emotivno sjeban zbog situacije je bas ispsujem i ona mi preti policijom, na kraju uzme cale slusalicu i izvini se zeni koja i dalje nastavlja sa pitanjima i na kraju dodje hitna i posalje mi i policiju, i nemam pojma mozda i dobijem prijavu ali to mi i nije bitno. Znam da nisam trebao da psujem i da sam trebao da odgovorim na sva pitanja ali dal je moguce da ta zene radi kao operater na tako vaznom mestu i da je tako los pedagog i nesposobna u komunikaciji sa uzrujanim i uspanicenim ljudima. i da mi jos posalje policiju ko da sam joj pretio smrcu ili slicno daleko bilo. Jos uvek sam pod utiskom, recite mi molim vas jel imam osnova da se zalim i nesto preduzmem jer duboko verujem da nisam kriv i da ne moze uspanicena i uplasena osoba da bude kriva u takvoj situaciji. Pokusavam da budem realan i prihvatam ako nisam ali imam li osnova za neku zalbu i kome